mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

belkim 2 ay daha hamiş kalmazsınn korunmasanda olurr cnmm kalırsanda zaten doğum aralık yada ocak ayına gelicek sen o zamana kadar sınava girmiş olursun zatenn

Dimi zaten hamile kaldığımda yok kaydirigubbakcemile3 korunmayada hiç gönlüm razı olmuyo Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur artık :kedi:

Katılıyorum canım olmadan sadece düşündüğümde bu kadar içim gidiyosa olunca kimbilir nasıl olur ...

ooo neler oluyo bi bilsen için içine sğmıyo mutluluktan...
bebek kokusu varya herşeye değer canmm....bende çok özledim o kokuyu.

Dimi zaten hamile kaldığımda yok kaydirigubbakcemile3 korunmayada hiç gönlüm razı olmuyo Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur artık :kedi:
bencede en doğru karar belki şu an stresten olmuyo sen derslerinle uğraşırken bi bakmışın bebişinde sürpriz yapar sana

bencede en doğru karar belki şu an stresten olmuyo sen derslerinle uğraşırken bi bakmışın bebişinde sürpriz yapar sana
Bende öyle düşünüyorum canım ya stresten yada ben yumurtalmıyorum ona kanaat getirdim çünkü geçen ay gün aşırı olmuştu hep, hiç atlamadık tutması gerekiyordu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni 3 aydır tutmuyo yaw ne sinir akannehir

evet adetlerinde gecikiyo geçen ayda gecikmişti en güzeli kpss ye hazırlan bu fikri at kafandan bak bebişin nasıl geliyoo

ooo neler oluyo bi bilsen için içine sğmıyo mutluluktan...
bebek kokusu varya herşeye değer canmm....bende çok özledim o kokuyu.

Ayy hiç söyleme ya dışarda gördüğüm bebekleri bile yanaklarını ısırmak geliyo içimden ne tatlı oluyolar pamuk gibi ...

bu ay izindeyım dıye denk geldı olmazsa ki inş bebiş vardır bıdahakı ay denk gelırmıyız o gunlerde bılemıyorum kısmet artık:sm_confused:

evet adetlerinde gecikiyo geçen ayda gecikmişti en güzeli kpss ye hazırlan bu fikri at kafandan bak bebişin nasıl geliyoo

Bu ay pek takmadım aslında derslerin stresi var ama üzerimde, ondan tutmuyodur belki ben biraz fazla kafaya takıyorum herşeyi yada düzensiz yumurtluyorumdur belki geçen hafta doktora gittim düzenleyici yazdı 5. günü kullanacakmışım düzene girerse yumurtlama günümde belli olur o zaman hamile kalma ihtimalim artar en azından ...

evet canım adetlerin düzenli olursa sende bilirsin ne zaman yumurlama günün olucağını

yok canım ya ne bilem bu hamileliğimde çok farklı hiç belirtim yok anlamadım bende sadece azcık gögüslerim sızlıyı oda kendimi dinlemesem farketmiycem bile

ayy ben gözümü açamıyodum yaa hep uyumak istiyodum yatmak çok fenaydım...
hamile değilde hasta gibiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…