mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

:emir_bebek:GÜNAYDIN CANLARIMM:emir_bebek:

Gunaydin kizlar ben yasemin dun gebelik testim pozitif cikti ve ilk is olarak buraya uye olmak istedim ikinci kez bu duyguyu yasiyorum herkese selamlar...

Kızlar bende hamileyim 4 haftalık.AZıZE Senin şu aralık anneleri topiğin nerde bulamıyorum.

Merhaba arkadaşlar bende bu ay büyük bir kararsızlıktan sonra hamile kalmak istediğime karar verdim ve çalışmalara başladım:) biraz devrik bi cümle oldu ama olumunekankayizsmile

canım ya dün gece rüyamda seni hamiş gördüm tebrik ediyodum seni test yaptınmı??

Yok canım yapmadım daha...Yapamıyorum...Ateşim düştü zaten bu bana moral bozukluğu yaptı...Akıntım kesildi ama sulu yani kuru değil...Arada adet sancım oluyor geçiyor...Bazende o yerde acılı yanmalı ağrım oluyor yalnız tek fark adet olacaksam neden göğüs uclarım hala sıkınca acıyor ve yanlarını bastırınca ağrıyor...

kızlar benimde tarihim 17-19 mayıs tam günü denk gelmiyo benide yazınnnnnnn nolllluuuuuurrrrrrrr....

Canım muhasebecisin herhalde...Çalışınca zaman geçiyordur...Ya ben ewdeyim ben ne yapayım...

:Saruboceq: Bebişim Göbüşüme Konsun Diyenler :Saruboceq

azizecim bende 6 gün gecikmeyle bugün adet oldum benide 30 mayısa yaz canım....

:nazar:
bugün pek muhabbet dönmemiş burda, herkes nerde yahu :olmaz:
pazartesi topiki açtığımda bir sürü hamiş haberi görürüm inşallah :Saruboceq:
:nazar:

Merhaba kızlar
Geçen adetimin ilk gününde görümcem dediki ilk denemede adet erken gelirse öbür aya hamile kalınıyormuş
doktoru söylemiş öylemidir sizcede böyle bişeyi hiç dydunuzmu ?

Merhaba kızlar
Geçen adetimin ilk gününde görümcem dediki ilk denemede adet erken gelirse öbür aya hamile kalınıyormuş
doktoru söylemiş öylemidir sizcede böyle bişeyi hiç dydunuzmu ?

Hiç böyle bişey duymadım ben... bilmiyorumkismile

Back