• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar ben geldim dün gördüm bebğimin kalbini fener gibi yanıp sönüyoduuu çok güzel bi duygu darısı başınızaa

mrb arkadaşlar bende aranıza bugün katıldım.adetime 5 gün var ama ben dayanamıyorum,bi de korunmayı bıraktığım ilk ay bu.yarın sabah test yapcam silikte olsa pozitifmiş,inş çıkar...

yeni katıldım siteye aylardır dışardan forumları okuyorum ama bende artık ailemize yeni bir üye katılsın hayatımız onunla renklensin istiyorum allah izniyle inş.yürekten isteyen tüm kullarına ve bizlerede nasip eder

mrb arkadaşlar bende aranıza bugün katıldım.adetime 5 gün var ama ben dayanamıyorum,bi de korunmayı bıraktığım ilk ay bu.yarın sabah test yapcam silikte olsa pozitifmiş,inş çıkar...

merhaba cnm hoş geldin adetine 5 gün varmış çok erken bence yapma siliği bırakta negatif çıkma ihtimali yüksek hiç moralini bozma bi kaç gün daha bekle umarım hayırlı haberler alırsın :Saruboceq:

mrb kızlar 29unda adet olamam gerekirdi hala olmadım dua edin bana gerçi hiç bir belirtide yok. geçen aylar bütün hamilelik belirtilerini yaşıyordum ama bu ay tık yok. arada bir kasık ağrısı okadar. bazen gecikir benim inşallah olmam.

azizeeee nasılsın
ben bilgisayarım yüzünden giremedim nete...ama sizi çoooookkkkkkk özledim hep aklımdaydınız doğrusu...ve ben bu ayda kırmızıları gördüm....listede ne var ne yok..senin sonuç ne? ya hepsini öyle çok merak ediyorum ki...

yen,i adres demişin ne oldu şimdi...neden terk ediyoruz topiğimizi.....gerçi haziran ve sonrasını başka bir arkadaş açmış. ama umarım mayıs bana uğurlu gelir artık.eğer listeyi tutmaya devam ediyorsan beni mayıs 25 mayısa yazar mısın?şimdi dediğin diğer topiğe geçiyorum bakalım kimler var yok orda...

Back