mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ohhhooooo...uyanında balığa gidelim...ben bunu aylar aylar önce sölememişmiydim ben sana...ahanda 2 gelinin olcak...:roflol::roflol:önemli olan sağlıklı..eli ayağı tam olsun..a.s:Saruboceq:

evet canım sen tahmin ettin benimde içime erkek doğuyodu aslında önemli olan eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda farketmez kıpır kıpır oynuyodu eli bacağıı

Kız nazo Şu tahmınlerı benım ıÇınde yapsana 3 ay sonrada 5 ay sonra de 1 sene sonra de bıŞı deeee

SEZEN canım hadi hayırlısı olsun...2 erkek oğlun olacak ozaman 2 gelin sahibi olacaksın ama sen o cadı kayınvalidelerden olma...

ohhhooooo...uyanında balığa gidelim...ben bunu aylar aylar önce sölememişmiydim ben sana...ahanda 2 gelinin olcak...:roflol::roflol:önemli olan sağlıklı..eli ayağı tam olsun..a.s:Saruboceq:

ay kız doğru bildin :lepi: bakalım benim 2.ne olcak opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyom..işler yığıldı..patron beni işten atmadan...hepinizi öpüyorum..azizem yarın hayırlı haberlerini bekliyom.sezenim Allah tamamına erdirsin gülüm..serap kendine ii bak.git evi yerleştir..diloşum sana bişey demiyom..ya da hep dediğimi diyom hamilesin..bayy:roflol:

Aman canım sen dön işinede bizim yüzümüzden işsiz kalma...Bizim sorularımız bitmez hiç...Canım ya inşallah...Herkese dediklerin çıktı inşallah benimde çıkarda dünyalar bizim olur...

kızlar bende çıkıyom ereni okuldan alcam...
kendinize iyi bakın.bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

slm kızlar bizde bu aralar bebek düşünüyorum 3 aydır deniyoruz henüz bişi yok bakalım gerçi benim eşim yanımda diil kısıtlı o yüzden zaman .ben bişi sorucam benim son adetim 7 nisandı biz 23 ünde beraber olduk bir dahaki adet tarihim 6 mayıs olma olasılığı varmı sizce benim adetlerim düzenlidir dr hiçbir problemin yok dedi yumurtlamada ii dedi ben emin olamıyorum gerçi mayısta daha fazla zamanımız olcak ama:)) yinede merak ettim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…