başka topikte tanışmıştım kendisiyle...
kaydirigubbakcemile3
Canım o arkadaşa arada bende denk geliyorum başka topiklerde...Biraz değilde bir hayli ben bilmişlerdenim...Heryerde bu durumla eleştiri alıyor yani gerginlik yaratmış oluyor o nedenle kendine o adı takmıştır...
BİZ TARTIŞINDA ÖNCEDEN KALKIYODUM SOFRADAN ARTIK O KALKANA KADAR DIRDIR YAPIYOM SONRADA Bİ GÜZEL YİYOM(NOTMALDE AKŞAM YEMEĞİ YEMEM GÖRSENİZ KAÇ GÜNDÜR AÇ SAYIRSINIZ YERKEN İNADINA YERİM SONRADA TOPLARIM MASAYI GECE YARISI KALKAR YER SONRA OHHHHHHH CANIMA DEĞSİNaklinialirimsmile
yaa nazo hani dün itiraf etmiştin....mayıs diye.
size diyom ben hamile değilim kızlar yarın gelir kırmızılar görün bak.
Demedim mi...
tamam benim içime bu ay hamiş değilsin diye geldi...ama işin mantıksal ve bilimsel tarafı daha önemli..eğer çok hafifte olsa bişeyler çıktıysa hamişsin sen..hiç kk nın testler bölümündeki test kitlerinede mi bakmadınız...nerdeyse çok zor görünen gölgeler hepsi ama hepsi pozitifmiş...:hulya:
Bana görede AZİZE hamile kızlar...2 testte pembe çizgi çıkmış...
Bana görede AZİZE hamile kızlar...2 testte pembe çizgi çıkmış...
bakmam mı nazom...baktım ama benimki onlardan değil ki...
onlar çizgi şeklinde benimki değil.
ya ben zaten anlamadım, bi yaptı pozitif, bi daha yaptı negatif dedi e insan doğrulamak için 3. yü yapmaz mı
ben cumartesi bi yaptım, pazar bi daha yaptım, pazartesi 3. testi de yaptım.
elimde olsa hergün bi tane daha yaparım çifti gördüm ya :roflol:
bundan sonra asla adetim geçmeden test yapmamlmaz:
yarında olmazsam öbürgün yaparım kısmet olursa.
alacağın olsun ama azize...niçün ama niçün sakladın bizden bu nutlu naberi...naman nallahımmm....
ya ben zaten anlamadım, bi yaptı pozitif, bi daha yaptı negatif dedi e insan doğrulamak için 3. yü yapmaz mı
ben cumartesi bi yaptım, pazar bi daha yaptım, pazartesi 3. testi de yaptım.
elimde olsa hergün bi tane daha yaparım çifti gördüm ya :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?