Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım o erenler bizim oğluşlarımız tesadüf ikimizinde oğlunun adı erennazize ve eren sezen aynı yaştasınız...
eşlerinizin adıda aynı...
evet kıss 31 dimi ağzım alıştı 30 a direk söyleyiveriyorumm
anaokuluna gidiyo begümcümmmaşallah azize sezen bır çocunuz var okulada mı gıdıyolar maşallah allah bağışlasın
azize kocişin adı ne bide onlarda aynı çıkıyomuşş benimki ferhatyaaa artık 31 dicez tatlımm...bilmiyorumkismile
maşallah azize sezen bır çocunuz var okulada mı gıdıyolar maşallah allah bağışlasın
azize kocişin adı ne bide onlarda aynı çıkıyomuşş benimki ferhat
tutturamadıkk aynı olsalarr zatenn kopardım gülmektenn:roflol:kaydirigubbakcemile3 benimki erkan onlarda aynı olmasın bariiiii kaydirigubbakcemile3
evet canımm amin...okulada gidiyolar.
benim eren 3.sınıfa gidiyo...artık yeter diyo çocuk kardeşim olsun :ecrin_bebek:
maaşallah nekadar büyük oğlun var azize
erken anne olmuşsun negüzel.
amin canım darısı senin başınaeren sezen seninde 2.geliyo negüzel allah tamamına erdirsin.
sağol canımm geçen hafta öğrendim allah tamamına erdirir inş..iyi geceler kızlar eren sezen hamileymişsin canım tebrikler azizie ne yapıyon kuşum ne var ne yok
iyi geceler kızlar eren sezen hamileymişsin canım tebrikler azizie ne yapıyon kuşum ne var ne yok
ne güzel bebiş resimdeki cnmmiyi geceler kıslarrrrrrrrr
:hulya: oyyy sıkıldım
sanada canmm...iyilik tatlım senden naber?
bebiş erkekmiymişşşne olsun işte agırlaşıyoruz yavaş yavaş en son gittigimde 525 gramdı bebiş iyimiş oynuyodu içerde işte bende pek girmiyorum bu aralar oglumla ilgileniyorum bol bol öyle işte bi bakıyım dedim ne var ne yok