• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

selamün aleyküm...güzel gacılar....neyseki ağrım geçti...dün işyerinde nötr olduğum için bugün işler birikti..sibelim pıt pıtları duydunuz mu?off serap sende bi hoşsun valla..olayları biraz akışına bırak..bak ne güzel evinin keyfini çıkar..ben olsam yerleşme,dekorasyon falan ohhh hiç bebiş bile gelmez aklıma..o zamanda stres olmaz..bebiş kendiliğinden gelir inşallah...

kızlar...bebk görmeye ne zaman geleceksiniz..alın bi çeyrek te gelin gari...benim avatarda ki güzel hatun doğurdu:roflol:ondan yok yani...yerine bu hatun geldi..biraz manyak gibi bana benziyo ama onuda hamiş ederim ben...

selamün aleyküm...güzel gacılar....neyseki ağrım geçti...dün işyerinde nötr olduğum için bugün işler birikti..sibelim pıt pıtları duydunuz mu?off serap sende bi hoşsun valla..olayları biraz akışına bırak..bak ne güzel evinin keyfini çıkar..ben olsam yerleşme,dekorasyon falan ohhh hiç bebiş bile gelmez aklıma..o zamanda stres olmaz..bebiş kendiliğinden gelir inşallah...

canuuuummmm çok geçmiş olsun tekrar
pıt pıtı duyamadık henüz minikmiş, sadece keseyi gördük canım
2 hafta sonra randevu verdi, o zaman duycakmışız :Saruboceq:

kızlar herkeze slmmmmmmmmmmmmmmm
geldin geldim de...-tatlicadiarzu- çoook yoruldum -tatlicadiarzu-
dahada işim bitmedi mola verdim hihoyyyt
napıyonuz bakıyım :jeyyar:

selam kızlarrrr opuyorumnanaktan azizecim seni merak ettim canım ya test yaptın mı?

Nazo nun avatari bile dogurdu bir biz doguramadik kaydirigubbakcemile3

Evet canim az kaldi aslinda ama sen onu gel birde bana sor. Daha 4 gün var

selam kızlarrrr opuyorumnanaktan azizecim seni merak ettim canım ya test yaptın mı?

defnem yaa daha yapmadım...
yarın adet günüm bakalım nolcak.gecikirse tekrar test yaparım.
biraz öncede başım bi döndü iş yaparken fena oldum yaaaaa.

bebiş geliyoooooooo :emir_bebek:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıız dur şimdi heycan yaptırma bana sempatiksalakcinni
yarın ola hayır ola :Saruboceq: hayırlısı olsun :Saruboceq:
sibelim ben aralık annesi olamazsam sen listeyle ilgilenirsin canm.
valla üzülüyom oraya girdikçe.

vay anam vay...benim adetten önce memişler çok şişmişti ya...hala inmediler bi görseniz...karnımın şişi indi onlar pamele anderson gibi kaldı...ay sexi sexi dolanıyom ortalıkta...hep böle kalsalar keşkem..kafam kadar...delikafadulden:roflol:

kız benim manyaklığım buradan belli zati bende kızıyom bu kadar karmaşıklık işinde nasıl bebiş aıklıyom koyuyom kafama anlamıyom

Back