yeniden herkese slm...zemuszemus
selam tatlım yerimseniben
bütün gün birlikteyiz akşam oluyo gene beraberiz ayyy size doyamıyom valla kızlar opuyorumnanaktan negüzel yaaa zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeniden herkese slm...zemuszemus
slm cnm hoşgeldin. aynen bende tiryaki oldum çok güzel bir ortam insan bi kaç gün girmese merak ediyo neler oldu hamişler varmı diye. opuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlım valla öyle oldu sizlerden ayrılmayım diye gitti yemek neyse hallettim.nasılsın canım belirti varmıopuyorumnanaktan
selam tatlım yerimseniben
bütün gün birlikteyiz akşam oluyo gene beraberiz ayyy size doyamıyom valla kızlar opuyorumnanaktan negüzel yaaa zemuszemus
valla belirti diye kafayı yemeye niyetim yok sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
bıraktım herşey olucana varır kaydirigubbakcemile5
ALLAHIM hepimize hayırlı olanı nasip etsin :Saruboceq:
şimdi ben hamile olmadığıma göre saçımı boyatayım diyom canmm bayanssulusmile
ben bu adet bitsin heç yumoş takibi falan yapmıcam bi boş bi dolu çalıştıkta noldu....
bide ben geç başladım zaten...demek ben adet bittikten hemen sonra yumurtluyom onu anladım şimdi.
azizecim olabilir bi arkadaşım demişti bana adetinden hemen sonra yumurtluyomuş oda 2 hamileliğide öyle olmuş. e tabi biz napıyoz bittikten hemn sonra değil bi kaç gün geçtikten sonra başlıyoruz.Herşeyin hayırlısı artık umarım tuttururuz bi gün kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canmm yerimseniben
baktım tatlım yerimsenibenAZİZE özeline msj attım baksana az...
röfle yapıyım diyom...iyi edersin benimde aklımda hamişlik olmadan boyatayım diyorum
valla öyle canım yaa ben yazışalı çok olmadı ama ayrı kalamıyorum sizden kocişle bozuşmayız umarım diğer odada çay içiyo:sm_cool:
evet canmm yaa ben adet bitti 1hafta sonra başladım çalışmalara.
önceki hamileliğimde adet bitti hemen ertesi gün başladık ve hamile kaldım...
testtede 5gün vardı adetime çıktı.
hoş bulduk cnm. sen kaçtane test yaptın birinde 2.çizgi pembe diğerinde negatif çıkmıştı ondan başka yapmadın dimi cnm bilmiyorumkismile
baktım tatlım yerimseniben
röfle yapıyım diyom...
eşim sarı istiyo bayanssulusmile
benimkide erenle odada ders çalışıyo...
yarın imtihanı var.
hmmm evet cnm yaaa sen biraz geç başlamışın gerçektende olsun Allahım biliyo nasıl olsa hayırlı zamanı bak ne güzel kendinide biliyosun inş. bu ay artık cnm ama genede adet olana kadar hep bi umut vardır dur bakalım gün doğmadan neler doğuyo dimi ama opuyorumnanaktan
dün yaptım hatta resmini bile çekip kızlara gösterdim resmen çizgi çıktı...
bu sabah tekrar yaptım aslında çok hafif bi pembelik var ama ben onu saymıyom.
çizgi g,ibi değil.
bende karamal rengi istiyorum benim saçlar siyah ondan başkası gitmez dedi kuaför.yaa benimkide kendi ders çalışıyo ikinci üniversite istiyo bende fırsattan istifade burdayım :teytey:
kızlar yaa sizi merak ediyom ama...
resimlerimizi koyup birbirimizi görekmi hihoyyyt
sihahtan açık renklere zor geçiliyo canmm :icecream: