How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

welcome sız azızeyle gelın görumce konusunca ne geldı aklıma durun anlatıyım

GELİN demlik gibidir durdukça demlenir bayanssulusmile
KAYINVALİDE demliğin altındaki su gibidir sürekli kaynar fokur fokur fokurdar [yanı gelini çekemez sınırden fokurdar]kaydirigubbakcemile3
GÖRÜMCE çay kaşığı gibidir sürekli durmadan ortalığı karıştırırkötükedihüso
KAYINPEDER çay tabagı altlığı gıbıdır oturaklıdır hıcbıseye karısmazbenneyaptımki
DAMAT çay bardağı gibidir hem karısı hem anası doldurur:sm_confused: opuyorumnanaktan

alemsin kız :roflol:

begümmm içimden bi ses..birden bire...begümmm hamile dedi...ayy ne ka güzel...en güzel ANNELER GÜNÜ hediyesi....begümle...diloşa...darısı hepiciğimize...

kuşummmm ağzın bal yesin inşş :Saruboceq:hepimize tez zamanda inş

yo kızz...walla ben çok ciddiyim...hamilesin...bak bu sayfa nosunu bir yere not et..testin pozitif çıktığı gün...milletin gözüne gözüne koy....namım yürüsün....bayanssulusmile

15 gün önce annemle benimle ilgili bir konu hakkında kızmıştım...Önemli birşey olmadığı sürece gitmeyeceğim dedim...Az önce eşimin işyerini aradım sen gitmeyeceksin annende gelmeyecek dedi tartıştık...

15 gün önce annemle benimle ilgili bir konu hakkında kızmıştım...Önemli birşey olmadığı sürece gitmeyeceğim dedim...Az önce eşimin işyerini aradım sen gitmeyeceksin annende gelmeyecek dedi tartıştık...

olayda hangisi haklıydı anne mi,koca mı?

1- anneleri <her iki tarafında) aile içi sorunların içine sokmayın,
2- herşeyi annenize yetiştirmeyin.
3-çok sık annenize gelip gitmeyin.
4-kocanızın sözünü dinleyin..
5-bu arada bi sürü koca bulursunuz ama anne asla...

yo kızz...walla ben çok ciddiyim...hamilesin...bak bu sayfa nosunu bir yere not et..testin pozitif çıktığı gün...milletin gözüne gözüne koy....namım yürüsün....bayanssulusmile
kız inş hamile olıyım herkesciklere sölerım kız senın bıldıgını zaten ben

15 gün önce annemle benimle ilgili bir konu hakkında kızmıştım...Önemli birşey olmadığı sürece gitmeyeceğim dedim...Az önce eşimin işyerini aradım sen gitmeyeceksin annende gelmeyecek dedi tartıştık...[/QUOTE
anneler gununde barısırsınız anneyle küslük olmaz düşün bi bebeğın olsa buyuyunce sana kızsa...

selam kızlaaaaaaaaaaaar ben geldimmmmmmmmmmmmm yeni hamişimiz yok mu bugünn alıştık nisan ayıı çok bereketliymiş maşallaaaaaah

slm kızlar karnım agrıp adet sancısı gıbı ya dogum kontrol kullanırken adetınede varken bu tarz agrılar normalmı sızce

Yokya küs falan değilim telde konuşuyoruz annemle ama kocamdan gizleyemeyeceğim bir konu vardı o nedenle anneme kızmıştım ama benim sinirim çabuk geçer ozaman eşimde üzüldüğümü görünce oda anneme kızdı bugünde böyle dedi...
Bende sinirden ağlamaya başladım şimdi yarım saatlik yemek molasında baktım gelmiş eşim ağladığımı görünce oda çok üzüldü...Benim tek damla göz yaşıma aeşim ne benim ailemi nede kandi ailesini dinler kendi ailemle ilk oldu ama kendi ailesinle çok karşılaştım bana bir söz söylediklerinde verir hemen yanıtını...

Yokya küs falan değilim telde konuşuyoruz annemle ama kocamdan gizleyemeyeceğim bir konu vardı o nedenle anneme kızmıştım ama benim sinirim çabuk geçer ozaman eşimde üzüldüğümü görünce oda anneme kızdı bugünde böyle dedi...
Bende sinirden ağlamaya başladım şimdi yarım saatlik yemek molasında baktım gelmiş eşim ağladığımı görünce oda çok üzüldü...Benim tek damla göz yaşıma aeşim ne benim ailemi nede kandi ailesini dinler kendi ailemle ilk oldu ama kendi ailesinle çok karşılaştım bana bir söz söylediklerinde verir hemen yanıtını...

diloş üzüldüm canım yaaa anneyle dargınlık hoş değil bence anne kız çözersiniz sizzzz eşin tarafından da çok şanslısın canım ama herkes hata yaparrr büyütmemeye çalışınnn

Ewet çözülmeyecek bişey değil...Zaten dargın değilim ama sadece 15 gün oldu gidip gelmiyorum annemde çalışıyor oda gelemiyor...Eşim bana çok düşkün üzülmeme ağlamama gelemez...

afferim kocana..ewet kızlar böle olun eşlerinizin ailelerine ezdirmeyin kendinizi.

Back