• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

yok canım bende yapmadım daha belkı yarın sabah yaparım evde vardı bı test kısmet artık
merak ettım naptın dıye ben yın ekaçıyorum canım uçuş var yarın netı acınca ıyı hayırlı haberlerını beklıyorum ınşallah göruşmek uzere bol hamişli bı gun olsun inş bugun byeeee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sana iyi uçuşlar tatlım ALLAHA emanet ol :Saruboceq:
bende yarın sabah yaparım testi daha iyi olur adete 2gün kala.
varsa çıkar zaten yoksada yoktur.kısmet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canmm :Saruboceq:

kızlaaarrrrr
ya inanamıyorum hala. az önce test yaptım o
pozitif çıktı! ya kesin hamileyimdir dimi, çizgi bayağ belirgin.
şimdi gidip kan testi yaptırıcam. bana dua edin noooollluuurrr.
bu arada merak edenler varsa; hiç bir belirti yaşamadım nerdeyse. sadece göğüs damarlarım belirginleşti. 2 senedir doğum kontrol hapı kullanıyordum. 3 ay önce bırakmıştım. ve 2 ay hayal kırıklığı yaşadığım için bu ay umursamadım. ama oldu :) inşallah kan testinde de herşey normal çıkar. Allah herkese nasip etsinn

Tebrik ederim canım...

ya adet ağrılarım var, daha önce h,ç gününden önce olmazdı üff sıkıldım beklemekten zırt zırt wc ye gidiyom oldumu diye

slm kızlar...walla ne yazacağımı bilmiyorum...bilmiyorumkismilematematiksel olarak dün adet olmam gerekiyordu.olmadım..dün öğleden sonra test yaptım..negatif..ve bugün...hala adet olmadım..dua edinde kist falan olmasın..sözün kısası kırmızıları görmediğim için hala bi umudum var..yarın sabah bi test daha yapacağım..duruma göre ya sevineceğim..ya doktora gideceğim..Allah'tan hayırlısı..azize bence sende test yapma en azından gününü bekle..bu arada bugün hamiş olduğunu öğrenen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allah sağlıklı bebişler versin hepimize..opuyorumnanaktan

kızlaaarrrrr
ya inanamıyorum hala. az önce test yaptım o
pozitif çıktı! ya kesin hamileyimdir dimi, çizgi bayağ belirgin.
şimdi gidip kan testi yaptırıcam. bana dua edin noooollluuurrr.
bu arada merak edenler varsa; hiç bir belirti yaşamadım nerdeyse. sadece göğüs damarlarım belirginleşti. 2 senedir doğum kontrol hapı kullanıyordum. 3 ay önce bırakmıştım. ve 2 ay hayal kırıklığı yaşadığım için bu ay umursamadım. ama oldu :) inşallah kan testinde de herşey normal çıkar. Allah herkese nasip etsinn

gözün aydın canım kendini sıkma ikinci çizgi çıktıysa hamilesindir :nazar::teytey:darısı bizlerin başına:CüvCüv::Saruboceq:

slm kızlar...walla ne yazacağımı bilmiyorum...bilmiyorumkismilematematiksel olarak dün adet olmam gerekiyordu.olmadım..dün öğleden sonra test yaptım..negatif..ve bugün...hala adet olmadım..dua edinde kist falan olmasın..sözün kısası kırmızıları görmediğim için hala bi umudum var..yarın sabah bi test daha yapacağım..duruma göre ya sevineceğim..ya doktora gideceğim..Allah'tan hayırlısı..azize bence sende test yapma en azından gününü bekle..bu arada bugün hamiş olduğunu öğrenen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allah sağlıklı bebişler versin hepimize..opuyorumnanaktan

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama 1 günde bile netice değişiyor olabiliyor o nedenle en mantıklısı beklemek ama sen kendi vucudunu bildiğinden yarın bir doktora gidersin testinide yaptırırsın rahatlamış olursun canım...Dualarımız senle canım...

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama 1 günde bile netice değişiyor olabiliyor o nedenle en mantıklısı beklemek ama sen kendi vucudunu bildiğinden yarın bir doktora gidersin testinide yaptırırsın rahatlamış olursun canım...Dualarımız senle canım...

saol tatlım..bende sizler için dua ediyorum..gerçi senin hamileliğin kesin ama..sositososito

Merhaba kızlar bizde bebiş istiyoruz
Mayısın 7sine adetimin gelmemesini umuyorummm

tekrardan selam
geçen ay 27 sinde adetim olmuştu kendimi tutup 2 mayısta yapcaktım ama, hala olmadım bu ay ama kasıklarım ağriyor, sizce yarın test yapayımmı ya

selam kızlar hamıle oldgunu ogrenen arkadasları tebrık edıyorum allah hepımıze saglıklı hayırlı bebekler nasıp etsın ınsallah tum topıge :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nazom normalde de gecıkme yaparmıydı yoksa duzenlımıydı adetın ? benım ıcıme hamıleymıssın gıbı doguo umarım dgrudur....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tekrardan selam
geçen ay 27 sinde adetim olmuştu kendimi tutup 2 mayısta yapcaktım ama, hala olmadım bu ay ama kasıklarım ağriyor, sizce yarın test yapayımmı ya

bence bekle bir kaç gün..
hayal kırıklığına ugramayerimseniben

aaaa gününde geçmiş testinde negatif :uhm:
dr.gitte bi canmm inşallah iyi haberler getirirsin bize :Saruboceq:

kızlarr dayanamadım biraz önce test yaptım...
c nin altında net çizgi çıktı.
t nin altında açık pembe bişey daha çıktı CADIARZU

Back