mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Ya kızlar ben durmadan karışık rüyalar görüyorum bir rüyadan birine uyanıyorum hopp başka bir rüyaya sanki yoruluyorum rüyalarımda ama bişeyde hatırlamıyorum sevmiyorum ben böyle rüyaları...

Canım burası hamile kalmak isteyenlerindi ama hamile kaldıktan sonrada ayrılamayanlarında oldu...Yani bir bakıma bağımlılık oldu...

kız dilekkk...azizeyide..benide böyle karnı burnunda görünce hamişlerle dolu bu topic diyolar herhal:roflol::roflol:

Canım burası hamile kalmak isteyenlerindi ama hamile kaldıktan sonrada ayrılamayanlarında oldu...Yani bir bakıma bağımlılık oldu...

tşkr ederim cvplarınız için Şeniz
bende girip okumak bilgilenmek istiyorum yerimseniben
hamişlere Allah analı babalı kucaklarına almayı nasip etsin
hamiş kalmak isteyenlerede bi an önca bebişlerini hissetmelerini nasip etsin Rabbim
:Saruboceq:

Ya kızlar ben durmadan karışık rüyalar görüyorum bir rüyadan birine uyanıyorum hopp başka bir rüyaya sanki yoruluyorum rüyalarımda ama bişeyde hatırlamıyorum sevmiyorum ben böyle rüyaları...

karışık rüyalar görmek hamişlik belirtisi walla..test ettim onayladım..:dance:

hoş buldum gülüm..sende belirtiler başladı herhal..iyi iyi hamişliğe adapte oldun çoktan..delikafadulden

kızz kızzz nasıl kasıklarımda batmalar oluyo yaa :Saruboceq:
arada da memelerime sızı geliyo ama hemen geçiyo...
çooooookk merak içindeyim nazoooocum sempatiksalakcinni
son 6gün eyvahedigeldismile

sevgili marka spor ayakkabı arkadaşım..anlat bakıyım..sende bebiş istiyon herhal..yaş kaç..adın ne..günün ne zaman..tarihini verde azize senide eklesin listeye..a.s

kız dilekkk...azizeyide..benide böyle karnı burnunda görünce hamişlerle dolu bu topic diyolar herhal:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3:lepi:
Teşekkür ederiz canım duaların için...
karışık rüyalar görmek hamişlik belirtisi walla..test ettim onayladım..:dance:

Vallah canım bugün adet ağrısı gibi ağrılar hissettim ama sanki daha böyle bacaklarıma doğru ağırlığını hisseder gibi...Daha erken bunlar için canım ama olanı yazdım...Birde yine sağdaki göğüs ucu acıması devam etmekte göğüslerde başka bişey yok...

benim son 6günüm kaldıya eşim dün beni baktım sıkıştırıyo :kedi:
hiç oralı olmadım diyo ki tabi benle işin bitti yumurta dönemin geç ti ya :kedi: kaydirigubbakcemile3
evet dedim bende işim bitti senle ama şimdilik bitti...

sevgili marka spor ayakkabı arkadaşım..anlat bakıyım..sende bebiş istiyon herhal..yaş kaç..adın ne..günün ne zaman..tarihini verde azize senide eklesin listeye..a.s

yha aslında bişey istediğim zaman kimseye sölemem olana kadar
ama bu öle bişeyki insan meraktan çatlıyor
yani tecrübeli briilerinden tüyolar olmak istiyor
2.5 senelik evliyim şu ana kadar düşünmüoduk eşimle
ama artık olsun istiyoruz...yani karar yeni..
bakalım bekliyorum sonuç ne olcak :Saruboceq:

Beklenmeyen adet tarihin nezaman canım...

welcome cım bugun yada dun gazetede okumustum cok ruya goren ınsan zekı ınsanmıs hihoyyyt habereın ola herseyıde kotuye yorma

Off AZİZE...bu NAZO beni heyecandan öldürecek vallah...İnşallah dedikleri doğru çıkar kızlar ya...Okadar çoooook istiyorumki...

ya hu ben kime hamiş dedimde tersi çıktı...bir tane örnek bulamazsın...sen erken diyon belirtiler için ama erken değil..bazı bünyeler yumurtaların birleşmesinden hemen sonra tepki vermeye başlıyo...benim hep öyle oldu mesela..bak ben bu ay bende yok diye taaa günlerce önce söledim..neden..belirtilerimin erken başladığını biliyom çünkü..(ay bi de hamiş çıkıyomuşum..gitti kariyer:roflol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…