mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar sakın siz benim fallara kaptırmayın kendinizi...bizim kisi muhabbet olsun işte..tamam kalbim temizdir..bazen içime doğar ama gayıbı Allahtan başka kimse bilemez...

canımsın cok sagolllll... farklı bsı bu ya hıc tanımıosun once sonra ıcın ısınıoooo normalde kımseye anlatmadıklaını marıfetmıs gıbı anlatıoz bıde utanmadan takrar sagolun hepınız ınsallah allah hepımızın gonullerıne gore verır .. sızlerıde cok bekletmezzz

kızlar sakın siz benim fallara kaptırmayın kendinizi...bizim kisi muhabbet olsun işte..tamam kalbim temizdir..bazen içime doğar ama gayıbı Allahtan başka kimse bilemez...

evet canmm doğru diyon opuyorumnanaktan
HERŞEYİ BÜYÜK ALLAHIMIZ BİLİR.

Kızlar dünde sordum ama görmedin sanırım yada bir fikriniz yoktu...Benim göğüslerim ağrımıyor sadece sağ göğsümün ucu ağrıyor solda bişey yok...

kızlar dünde sordum ama görmedin sanırım yada bir fikriniz yoktu...benim göğüslerim ağrımıyor sadece sağ göğsümün ucu ağrıyor solda bişey yok...

canmm daha çok erken belirtiler için...
Seninki piskolojik erhalde.
Anca adetine 1hafta kala çıkar belirtiler.

selam kızlar azizecim ben kırmızı kartı gördüm canım beni 21 mayısa yazarsın tatlımsempatiksalakcinni

4 gün varken çıkmadı adet günümdede negatif çıktı adetimi geçince çıktı demekki geç döllenmeyerimseniben

Kızlar dünde sordum ama görmedin sanırım yada bir fikriniz yoktu...Benim göğüslerim ağrımıyor sadece sağ göğsümün ucu ağrıyor solda bişey yok...

anamm ..hepimiz bir çeşitiz...birinin başı ağrır..birinin kanar,birinin memesinin biri ağrır biri ağrımaz....:roflol:bunuda ilk defa duyuyom...ağrı derken nasıl sızı gibi mi? işte ya tabi..sen kapmışın kızım..abbas yolcu..:dance::roflol:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…