sibelcimcime ve sweethome canlarım tebrik ederim dün girdim ama geçmişe bakmamıştım sibelcim bugün gördümm kızlar ayaklarınızı sürtün arkanızdan azizem nazom welcome ve adını sayamadığım bütün arkadaşlarım gelsin
bende aynen senin gibiydim, ama kan tahlilinden vaz geçip direk doktor muayenesine gitmeye karar verdim boshayallersmile
randevumu aldım perşembeye bakalım bakalım
hayırlısıylaa herşey yolundadır ve sağlıktadır inşallah hepimiz için :Saruboceq:
sibelcimcime ve sweethome canlarım tebrik ederim dün girdim ama geçmişe bakmamıştım sibelcim bugün gördümm kızlar ayaklarınızı sürtün arkanızdan azizem nazom welcome ve adını sayamadığım bütün arkadaşlarım gelsin
ayyy canlarımbebiş dolacak buralar
evet iyi sürtün ayakları biz olalım hemencecikkk arkanızdaaa kaydirigubbakcemile3
bende ilk duyduğumda kan tahlili için gittim doktora muayne parası vericeksin doktor kağıt yazıyomuş öyle kan tahlili yapılıyomuş direk olmuyomuş doktora para verdikten sonra ultrasona girip baktırın daha mantıklı 1 hafta daha bekleyin
evet işte ben de o yüzden direk muayene olayım daha iyi diye düşündüm, kan tahlili için de aynı işlemi yapacaklar, bi daha bi daha ne gerek yerimseniben
ben muayeneye gittiğimde 5. haftam dolmuş, 6. haftaya girmiş olcam işte, keseyi görürler heralde en kötü alttan ultrasonla görürler diye düşünüyorum boshayallersmile
ben muayeneye gittiğimde 5. haftam dolmuş, 6. haftaya girmiş olcam işte, keseyi görürler heralde en kötü alttan ultrasonla görürler diye düşünüyorum boshayallersmile
Kızlar eşim hala bebiş istemiyo.... :sinifsinif:
tam sormuyom ama çaktırıyoom , bunları büyütelim yeter diyo
neden benim çocuk istediğimi görmezden geliyo çok kızıyorum yaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso
allah ınsallah hepımıze saglıklı evlatlar nasıp eder arkadaslar hep dualarımda ısteyen herkese dıe dua edıyorum.ayagımızı sureyelım sıbelcım bu arada adasız :)))
ayyy canlarımbebiş dolacak buralar
evet iyi sürtün ayakları biz olalım hemencecikkk arkanızdaaa kaydirigubbakcemile3
e senin korunmadığını bilmiyomu??
evet ilk haftalar karından gözükmeyince alttan baktılar bizim kasım annelerinde çoğuna alttan bakıldı kimisi tehlikeli filan diyo ama alttan bakılanların çoğu tüp bebekti tehlikeli olsa doktorları bakmazdı zaten
Kızlar eşim hala bebiş istemiyo.... :sinifsinif:
tam sormuyom ama çaktırıyoom , bunları büyütelim yeter diyo
neden benim çocuk istediğimi görmezden geliyo çok kızıyorum yaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso
hayır hap içiyom biliyoooor :jeyyar: :jeyyar:
hayır hap içiyom biliyoooor :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?