hazırlık yapıyom kızzz kaydirigubbakcemile3 şimdilik beklemedeyim :Saruboceq:
azize senin 1 tane kızın vardı değilmii canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazırlık yapıyom kızzz kaydirigubbakcemile3 şimdilik beklemedeyim :Saruboceq:
ilk baştakinde sankii silik var gibii canımm
gunaydın sekerler sabah test yaptım sızce kan testıne hemen gıtmelımiyım adet tarıhım hesaplayıcıda 22 nısan cıkıyor. sat 20 mart .
karabıber cım bunlar aynı test 3 resım farklı testler degıl
Ay bu Nazo gene bildi dimi şimdi? Ay inanmıyorum ben bu kıza ya bütün hamilleleri biliyor yaaaa. banada ikizin olcak dedi hadi bakalım
gunaydın sekerler sabah test yaptım sızce kan testıne hemen gıtmelımiyım adet tarıhım hesaplayıcıda 22 nısan cıkıyor. sat 20 mart .
Ay bu Nazo gene bildi dimi şimdi? Ay inanmıyorum ben bu kıza ya bütün hamilleleri biliyor yaaaa. banada ikizin olcak dedi hadi bakalım
tebrik ederim canım sanırım hamilesin a.s.
darısı tüm isteyenlere hihoyyyt
yok canım bu sefer tutturamadı gelecek aya demişti :roflol:
inş bizimkiler tutar :sm_cool:
gunaydın sekerler sabah test yaptım sızce kan testıne hemen gıtmelımiyım adet tarıhım hesaplayıcıda 22 nısan cıkıyor. Sat 20 mart .
HAYIRLI BİR EVLAT İÇİN
2 rekat dilek namazı kıl,namaz bitiminde 7 ayetel kürsü oku ve secdedeyken niyeti dileğini söyle,
"Allahım gelmiş geçmiş bütün peygamberilerimizin hatırına senden hayırlı bir evlat istiyorum eğer bana bir evlat vericeksen benim için hayırlıysa beni bu yolda çok bekletme" dua etti,sonra 3 kulvallah bir elham oku.
Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz....
günaydıınn kızlaarrrr
sweethomecum hamişsiiiinnn tebrik ederim canım
yaaa bu hafta ne kadar bereketli maşallah
artık devamı bu şekilde gelir inşallah :Saruboceq:
![]()
ınsallah canım ya ınsallah lıste komple hamıle kalır hayırlısıyla . kan tahlılı yaptırmadan ıcım rahat etmıcek ama sabredemıyorumm