mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hoşgeldin cnmmm nasılsınn?

hoşbulduk iyiyim elhm. Bebeğimin öldüğünü kabullenmek kürtajdan daha ağır geldi birde henüz kimsenin haberi yoktu anneme ve diğer herkeze hamileydim ama kalbi durdu kürtaj olucam demek, hiç müjde verememek.. neyse geçti gitti lohusalığım bitmek üzere, sadece kötü bi rüyadan uyanmış gibiyim şimdilerde. Birde şu 3 ayım dolsa diyorum böyle beklemekde zormuş bir an önce geçer inş, kendimi kitaplara verdim okuyup duruyorum sanki zaman daha hızlı akıyor.. ya sen nasılsın?

harzemsah durumunu bılmıyordum okuyunca uzuldum allah yardımcın olsun ınsallah bı an once atlatırsınnn canım allahh baska keder elem vermesın allah yardımcın olsun

ya keşke şu 10 gün önceden gösterebilen testi icat edebilseydim..ama ben napıyım finans kaynakları
,ekipman,kalifiye işçi yetersizdi..olmadı..

iyi yapıyosun kafanı dağıt buraya girsen daha çok bebek fikrine sarıcan kitap okumak en doğru karar ailende söylememen isabet olsun ne sevindiler ne üzüldüler 3 ay geçer cnmm allahın izniyle. benimde bulantılarım bi geçse rahatlıycam evden dışarı çıkmak istemiyorum bulantı yüzünden.

keşke anneciğine söleseydin be kuzum..böle zamanlarda insan en çok annesine ihtiyaç duyar çünkü..en iyi analar anlar bu durumda..kocalarda bi yere kadar..:1no2:

harzemsah durumunu bılmıyordum okuyunca uzuldum allah yardımcın olsun ınsallah bı an once atlatırsınnn canım allahh baska keder elem vermesın allah yardımcın olsun

sağol canım geçer Allahın izniyle unutulur gider en azından korunmadığımda hamile kalabiliyorum ben, büyük bi nimet elhm. Rabbim herkeze hakında hayırlı olanı versin..

geçicek canım az kaldı 2-3 hafta daha sabret, seninde düşük olmuşmuydu eren? sanki öyle bişey kalmış kafamda?

cıgaramı içem,ciğerlerimi zehirleyip gelem 2 dakka.

kızlar ıcmeyın sıgara ya harbıden ınsan hem para verıp kendını zehırler sonra yıne para verıp tedavı olmaya calısırmı? ben anlamıyorum sımdı sen hamıle kalınca bırakcaksın dıyelımmm eee sımdıye kadar verrdıgı zarar ne olucak ... cıgerlerıne kımbılır neler olmustur...

yapmayın arkadalr kk kardeslıgı yapmayın bacılarrrr.... erkeklerde sperm kalıtesını bıle etkılıosa bu meret kadınlarda nelerı etkılemezzzzzklava:

ben hamile kalınca kocişte bıraktıı evde içirmiyodum zatenn dışardada içmiyo artıkın hem maddi hem manevii zarar:1no2:

evet peki 28 günde bir mi oluyorsun yani 2 buçuk ay beklemiş oldun doktor 3 ay demişmiydi

evet 28 günde oldum kürtajdan sonra geç adet olursun dediler ama yine düzenli oldum doktorum 2 ay yeter rahminde sorun yok temiz dedi bide vakumla almış oda pek zarar vermez dedi patolojiye gitti bebiş ondada sorun çıkmadı daha doğrusu benim vücumun yaptığı bi ölüm değildi(kan pıhtılaşması gibi) ama herkez kalitesiz sperm yada yumurta olunca bebiş gelişmiyomuş yada sakat olunca ölüyomuş öyle diyolar

bide doktorum rahmin kendini ne zaman hazır hissederse o zaman hamiş kalırsın zaten dedi sende 2 adet bekle korunmayı bırak doktor 3 ay demediyse tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…