sorması ayıp üniversitede hangi bölümdesin cinsellik diye bölüm yokkkaydirigubbakcemile
hoşgeldin cnmmm nasılsınn?
çin takviminde bende erkek çıkıyo
leyleklerin göç yolları....yeni açıldı bu bölüm..sositososito
hoşbulduk iyiyim elhm. Bebeğimin öldüğünü kabullenmek kürtajdan daha ağır geldi birde henüz kimsenin haberi yoktu anneme ve diğer herkeze hamileydim ama kalbi durdu kürtaj olucam demek, hiç müjde verememek.. neyse geçti gitti lohusalığım bitmek üzere, sadece kötü bi rüyadan uyanmış gibiyim şimdilerde. Birde şu 3 ayım dolsa diyorum böyle beklemekde zormuş bir an önce geçer inş, kendimi kitaplara verdim okuyup duruyorum sanki zaman daha hızlı akıyor.. ya sen nasılsın?
hoşbulduk iyiyim elhm. Bebeğimin öldüğünü kabullenmek kürtajdan daha ağır geldi birde henüz kimsenin haberi yoktu anneme ve diğer herkeze hamileydim ama kalbi durdu kürtaj olucam demek, hiç müjde verememek.. neyse geçti gitti lohusalığım bitmek üzere, sadece kötü bi rüyadan uyanmış gibiyim şimdilerde. Birde şu 3 ayım dolsa diyorum böyle beklemekde zormuş bir an önce geçer inş, kendimi kitaplara verdim okuyup duruyorum sanki zaman daha hızlı akıyor.. ya sen nasılsın?
harzemsah durumunu bılmıyordum okuyunca uzuldum allah yardımcın olsun ınsallah bı an once atlatırsınnn canım allahh baska keder elem vermesın allah yardımcın olsun
cıgaramı içem,ciğerlerimi zehirleyip gelem 2 dakka.
iyi yapıyosun kafanı dağıt buraya girsen daha çok bebek fikrine sarıcan kitap okumak en doğru karar ailende söylememen isabet olsun ne sevindiler ne üzüldüler 3 ay geçer cnmm allahın izniyle. benimde bulantılarım bi geçse rahatlıycam evden dışarı çıkmak istemiyorum bulantı yüzünden.
cıgaramı içem,ciğerlerimi zehirleyip gelem 2 dakka.
geçicek canım az kaldı 2-3 hafta daha sabret, seninde düşük olmuşmuydu eren? sanki öyle bişey kalmış kafamda?
evet canım bu hamişliğimden önce 7 haftalıktı karnımda öldü
kızlar ıcmeyın sıgara ya harbıden ınsan hem para verıp kendını zehırler sonra yıne para verıp tedavı olmaya calısırmı? ben anlamıyorum sımdı sen hamıle kalınca bırakcaksın dıyelımmm eee sımdıye kadar verrdıgı zarar ne olucak ... cıgerlerıne kımbılır neler olmustur...
yapmayın arkadalr kk kardeslıgı yapmayın bacılarrrr.... erkeklerde sperm kalıtesını bıle etkılıosa bu meret kadınlarda nelerı etkılemezzzzzklava:
peki sen kaç hafta bekledin kürtajdan sonra
ben iki kere adet gördüm üçüncü ay hamile kaldım senin kürtajı vakumlamı yaptılar
evet peki 28 günde bir mi oluyorsun yani 2 buçuk ay beklemiş oldun doktor 3 ay demişmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?