- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
37 çıktığı olmuştu. Bugun ölçtüğüm 36,5 - 36,7 falan
gerçi sık sık ölçüncede sapıtıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen ne yaptın canım
tatlım ben adet oldum 10 gün öncesinden bugün doktor yolu var hergün aynı saatte ölç canım benim geçen ay ateşim 37,5 a kadar çıktı hala aynı seyirlerde ama benimkisi kisttenmiş acaba kistti attımdamı geldi bu ay anlamadım doğ.kont.hapı daha bitmedi adet oldum hap biticekti 8 gün sayıcaktım öyle adet olucaktım sözde
ayy iii adet olmuşsun ya o da bişi. Olmayıp beklemek daha kötü.
Inşallah yoksa bebş benımde gecıkmez..
Alla alla nıye öyle oldukı.. Bende hap kullanırken 7 gun ara verıyodum 8. Günü tık diye gelırdı hemen :roflol: Ilk kullandınya ondandır belkı .
Bende geçen ay 6 sında oldum ama bu ay 6sını beklemıycem şubat 28 çektiya...10 una kadar beklicem bakalım .
Doktor ne dicek bakalım kist gitmiştir belki boshayallersmile
arkadaşlar lütfen yardım edin az önce bende pembe çok açık renkte sulu bir akıntı geldi şimdi adet mi oluyorum
ben yumurtalama günümü internetten hesaplamıştım ve tutturdum sanırım belirtilerin hepsi vardı çünkü
inş.bu ay hepimiz mutlu haberi alırız
sanırım evet anım bende adet olucağım zaman ilk gün aynından oluyooarkadaşlar lütfen yardım edin az önce bende pembe çok açık renkte sulu bir akıntı geldi şimdi adet mi oluyorum
iyiyim güzelim sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız?szencim naber gülüm
iyiyim güzelim sen nasılsın?
iyiyim balım sen netdiyonn akşam doktora gitcekmişin hayırlı haberler al canımmSezenÜmmmmmmmm tatlum naber
benim adet günüm bugün işte ondan korkuyorum.14 gün boyunca hiç kanama olmamıştı,şimdide korkmaya başladım daha önceki adet kanamalarımda hiç böyle olmazdı koyu bir şekilde gelirdi ama bunun ne olduğunu anlayamadım.
yerleşme kanaması dha önce yaşayanınız varmı peki ?
canım sen kan testi yaptırsana en doğru sonuç çıkar o zamaniyidir canım yaa bugünde olmadı bu sefer gidip sağlık ocağındamı yaptırsam diyorum idrar testini
belkıde geç döllenme olmuştur çiçek dur bakalım. bozma moralini olduysan lavaboya gıdınce sökülür zaten umarım diil:Saruboceq:dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?