napıyım tatlım çalışıyorum bu akşam doktora gitçem bakalım ne diyecek zemuszemuszemuszemus
aaa öylemi inşallah güzel geçer tatlımm...bana mutlaka yaz canmm seni merak ederim şimdi...yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyım tatlım çalışıyorum bu akşam doktora gitçem bakalım ne diyecek zemuszemuszemuszemus
valla yazdıkların hamilelik ten olcak belirtiler canım...sen hamilesin bence yerimseniben
aynı belirtiler bendede vardı :lepi:
Benim ilk hamileliğim olacak 9 aylık evliyim ve 25 yaşındayım.
Adet belirtelirimde şöyle var 7-10 gündür sol kasığımda ağrı var gezince birşey yok oturunca yatınca orası batıyor gibi geliyor,gögüslerim şişti,kahverenkli yerler genişledi,sürekli idrara çıkıyorum ve bugün karnım taş gibi,
çiçekçim tüm belirtiler:lepi: hadi hayırlısıhihoyyyt
kızlar ben şimdilik çıkıyom sonra gelcem görüşürüz güzel anne adylarımızzzzzzzzz....
Gerçekten mi ama pazar günü test yaptım birşey çıkmadı sende başka neler oldu.opuyorumnanaktan:
amin canım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allahımm canım benim pek belirtim yoktu aslında adet olucakmışım gibi yüzümde sivilce çıktı karnım ağrıdı ıslaklık hissi oldu o kadar ben meraktan yaptımm test erkenn tek belirtim vücut ısım yüksekti adet olmaya yakın düşermiş ateş
tamam canım yazarım akşam girebilirsem dua et kötü sonuç olmasın
1gün çok fark eder canmm...sen adet günü geçir öyle test yap.
be 3aylık bebeğimi kaybettim canmm. kalbi durdu aldılar.2ay oluyo kürtaj olalı.
allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq: şimdi tekrar hamilelik için bekliyorum hayırlısıyla.
adet tarihlerinizi verin ekliyim arkadaşlar :lepi:
inşallah canım ya çok istiyorum çünkü,artık zamanı geldi diye düşünüyorum.
Seninde ilk hamileliğin mi olacak
merhaba herkeseeeee
canım adet olmaya yakın düşermiş yazmışsın ya; adet gününde ve geçince yükselirmi..?
benmde az kaldı düştü ateşim bende üzülüyodum düştü diye okuyunca sorayım dedim.
bende hergün 10 kere ölçüyorum eşimde kızıyor bana.. tabii ona söylemiyorum hamilemiyim değilmiyim onun için ölçüyorum diyekaydirigubbakcemile2bayanssulusmile
merhaba herkeseeeee
canım adet olmaya yakın düşermiş yazmışsın ya; adet gününde ve geçince yükselirmi..?
Benmde az kaldı düştü ateşim bende üzülüyodum düştü diye okuyunca sorayım dedim.
Bende hergün 10 kere ölçüyorum eşimde kızıyor bana.. Tabii ona söylemiyorum hamilemiyim değilmiyim onun için ölçüyorum diyekaydirigubbakcemile2bayanssulusmile
:saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: Bişey çıkmıcak tatlı arkadaşım allahın izniyle :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: Opuyorumnanaktan
:Saruboceq:
evet canım bızde ramazandan berı ugraşıyoruz ama ben bırkac rahatsızlık gecırdım böbreklerimde taş cıktı o bıttı derken şu meşhur domuz gribi atlattım şükürler olsun derken iltihaplanmam oldu gebeliğe engel bır sürü ilaç kullandım. yanı bu olaylardan sonrakı ıkıncı ayım bakalım inş bu ay meleğim benimledir.
yumurtlama dönemım gectı kasıklarımda batmalar falan var ama kısmet artık ısımda sureklı 36.8 falan
rabbım hepımızın yardımcısı olsun
tatlım normal değerleremi düştü ateşim
Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum nasıl bir değişiklik hissetsem gidip yanına söylüyorum yada msnden yazarım.şimdi böyle hissettim az önce bana bunlar oldu diye adamda şaşırdı ne yapacağını inş.vardır aşkım diyor çok istiyor oda artık zamanıdır diyor inş.hepimiz bu ay mutlu haberleri alırız.