mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sen sabah ilk idrarla yap canım geç döllenmeyse belkim ilk idrar daha iyiymiş

bu akşamdan alıyım işe gelmeden sabah deniyim o zaman :))

inş. canım ben geçen ay yumurtlama günlerimde taşınıyodum hiç bi çalışma yapamamıştık olmadıda zaten bakalım herşeyin hayırlısı

yumurtalama dönemim olduğu zaman benimde taşınma zamanımdı ama ne yaptım ettim bu ayı boş çıkarmıyım dedim :))

saolun bende beklıyorum bakalım..
son13 şubattı adetim 26 gunde bır oluyorum. hala vucut ısım yüksek allahtan hayırlısı bakalım inş meleğim benimledir
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yarın müjdeli haberle gelirisin inş..canımm

son13 şubattı adetim 26 gunde bır oluyorum. hala vucut ısım yüksek allahtan hayırlısı bakalım inş meleğim benimledir
benimde geçen hafta ateşim 37 civarıydı hep hamişlikte yükseliyomuşş

hoşgeldin benimde adetim 26 günde bir son sat'ımda 4 şubat bende bugünü bekliyorum yarın inş.mutlu haberle geleceğim :))

herkez hoşgelmiş sefalar getirmiş :lepi:[/QUOTE]

hoşbulduk azize yarın inş.benide bu listeye yazmanı istiycem çünkü çok heveslendim burdaki arkadaşlıkta çok güzel içten

yeni gelen arkadaşlarım adet tarihinizi bana özel msj atarsanız daha iyi olur...

gözden kaçabiliyo. hepiniz hoşgeldiniz...........

herkez hoşgelmiş sefalar getirmiş :lepi:

hoşbulduk azize yarın inş.benide bu listeye yazmanı istiycem çünkü çok heveslendim burdaki arkadaşlıkta çok güzel içten[/QUOTE]

inşallah canmm...güzel haberlerini bekliyoruz. listemiz hamilelerle dolsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :lepi:

kızlaaarr elektrik kesildi laptopun şarjı bitmek üzere elektrik gelince görüşürz opuyorumnanaktan

inşallah canmm yerimseniben sendende güzel haber bekliyoruz :lepi:

hadiyin kızlar listemiz hamilelerle dolsun inşallah :lepi:

inşallah çağlayançiçek ıyı haberler verırsın.
sezen hayırlısı olsun allah hayırlısıyla meleğini kucağına lamayı nasıp etsin

belirtilerini yazarmısın rica etsem. benımde vucut ısım 36.8 36.9 gun ıcınde on defa ölçüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…