ben 4 gün vardı test yaptım çıktı cnmm sende yarın test yap varsa çıkarr
gny kızlar beni de ekleyin mart ayına mart 27 kırmızılarımın gelme günü inş. gelmez ama bu ay
canım ben kandilde perş.günü yaptım öğlen aldım eczaneden eve geldim yaptım çift çizgi test 2 tane almıştım inanamadım 1 saat sonra gene yaptım çift çizgihoşbulduk eren sezen
ben pazar günü test yaptım ama sonuç negatif çıktı akşam saatlerinde yapmıştım testi.testin üzerinde sabah saatlerinde yaparsanız sonuç daha net olabilir diyordu ama ben dayanamadım yaptım.Sen ne zaman yapmıştın.
hoşgeldin cnmm azize gelsin eklersenide inş..gelmez kırmızılar çalışmalar nasıl gidiyoo:kedi:
var tabi cnm kırmızılar gelene kadar umut varr bendede adet belirtileri vardı hiç farkı yok hamilelik belirtilerindenaslında ben bıraz evvel yaptım test dayanamadım... ama cıkmadısenağlama
adetım yarın ya da obur gun. belırtıler var gıbıydı oyuzden test yapmıstım ama galıba adet belırtısı. ıkısını ayırt etmek zor, ya da gec dollenme oldugu ıcın bellı olmadı... bılemıyorum hala bı umut var mıdır sence...
h.g aramıza canım inş. olmazsın güzel haberlerini alırız..
benimki adetimin peşine oldu halada bitmedi işte daha öncede hiç karşılaşmamıştım..
bende acemiyim bu konularda canım 1 aydır bebek istiyoruz ilk ay olmadı bu aya hayırlısıyla inş.
evet bu ay ara ver çocuk daha önemlii kapını kapat herkeze:roflol:inş. canım bakalım bugün dr gidicem gene ilaç verecek klomen kullanıyorum geçen ay çalışme pek olmadı gibi birşey misafirlerim vardı hep malum akşamlarda ama bu ay misafir falan kabul etmiyeceğim ve bende kimseye gitmeyeceğim :) inş. bu ay hepimiz müjdeli heberler veririz
selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınııııızzzzzz?:kedi:
hoşgeldin cnmm adet tarihini yaz azize gelince listeye ekler seni gülümselam arkadaşlar benide aranıza alırmısınııııızzzzzz?:kedi:
canım ben kandilde perş.günü yaptım öğlen aldım eczaneden eve geldim yaptım çift çizgi test 2 tane almıştım inanamadım 1 saat sonra gene yaptım çift çizgi
evet bu ay ara ver çocuk daha önemlii kapını kapat herkeze:roflol:
sen sabah ilk idrarla yap canım geç döllenmeyse belkim ilk idrar daha iyiymişBu akşam bende tekrardan alıyım deniyim o zaman heveslendim şimdi yazdıklarını okuyunca :))
saol canım bende bu ay ilk defa denedim yumurtalama günümü hesaplayıp şimdide merakla bekliyorum sonucu eren sezen gibi inş.bizde mutlu haberi alırız yakında :)
kapıya tadilattan dolayı kapalıyız yazısı yazzhihoyyytaynen öyle yapıcam bende geliş gidiş yasak bu ak birde eşim vardiyalı çalışıyor ee bende çalışıyorum gündüz evde yokum zaten zor zar birbirimizi görüyoruz birde misafir gelince tam oldu geçen ay artık önümüzdeki maçlara bakıcaz hihoyyyt
hoşgeldin yeni arkadaşlarımız var listeye eklersin azizecimmslm güzeller......nasılsınız?
kapıya tadilattan dolayı kapalıyız yazısı yazzhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?