amın amınnnnnnnnnn
ALLAHIM INSALLAH COK BEKLEYENLERE VERIR CUNKU YAZIK YA BIZ BIR KAC AY OLMAYINCA DELLENIYORUZ YA ONLAR NE YAPSIN KAC SENE
BEN VALLA SIRA VERME SEYI OLSA VALLA VERIIRIM NE ZOR SEY YA ISTEYIPDE OLMAMASI
ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN HEPIMIZIN
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:
Allah duysun duanı dualarımızı.bende yaklasık bı senedır ugrasıyorum rabbim gülmedi yüzümüze ama umudumu kaybetmedim inşllah o mutluluğu herkes gibi bende tadarım:saruboceq:
iyi geceler mız mız
anladığım kadarıyla senın evladın var ıkıncıyı ıstıyosun?
YOK CNM NERDE NERDE YOKKI BEBEGIM:hulya:
bilmiyorumkismile ay kusura bakma ne zamadır ıstıyosun bı sıkıntı falan mı var CADIARZU
cnm 9 aydır ıstıyoruz
trıot rahatsızlıgım var ama ılac ıcıyorum[/quot
geçmiş olsun canım
benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu bu ucuncu ay olucak dr da ucuncu aydan sonra sperm sayısı artar dedı nısan bası yapılıcak tahlıller ama bu ayla ılgılı umutlarım var ınsallah :cüvcüv:
ii geceler kızlar
iyi geceler hosgeldın
hoşbulduk. uyku tutmadı 2 saattir yatakta debeleniyorum uyuyamadım. sağolsun eşimde kükrüyo deli oldum.
aynen walla bende benımkını duyuyorum yan odadanmafoldumbenhoşbulduk. uyku tutmadı 2 saattir yatakta debeleniyorum uyuyamadım. sağolsun eşimde kükrüyo deli oldum.
:roflol::roflol:
deli olcam ya şeytan diyo al yastığı daya suratına. horlaması neyse de bide aşkım horluyosun diyorum ne horlaması ya ben uyumuyorum ki diyo. gelde sinir olmakötükedihüso
YAZIK KIZ CALISIYORLAR BENIMDE ASKIM BAZE HORLAR DURERIM SUSAR BAZEN KENDI SESINDNE RAHATSIZ OLUR UYANIR KUSURA BAKMA DER:roflol::roflol:
kızlar ben cıkıyorum gozlerım kapanıyo ıyı sohbetler sıze
hoşgeldin canmm..aldık aramıza gitti kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?