• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

inşallah bişey yoktur canmm...bende test sonuçlarımı bekliyorum heycanla ve endişeyle eyvahedigeldismile

Bişey daha sormak istiyorum.Ben sadece ateş ölçümünde hastalanıp hastalanmama konusunda ölçümü biliyorum ama birde yumurtlama ilgili ateş ölçümü var o nasıl anlatırmısınız bana?

Bişey daha sormak istiyorum.Ben sadece ateş ölçümünde hastalanıp hastalanmama konusunda ölçümü biliyorum ama birde yumurtlama ilgili ateş ölçümü var o nasıl anlatırmısınız bana?
ben bilmiyorum cnmm ateş ölçme topiği var ordan bakabilirsin

canm ben hiç ateş ölçümü yapmadım şimdiye kadar...o sebeple bilemicem.

Doktor gerekli derse çektireceğiz ama az önce araştırdım çekilme yöntemine az ağrılı diyor ama yaptıranlarıda okudum fazla acıdı yazmış kimisi, kimiside korkulacak kadar değil yazmış ama dayanırım ya ben kolonoskopi çektirdimde onumu çektiremeyeceğim.

Back