önemli değil canmm...evet ilk olacak kusura bakmayın forum konusunda biraz acemiyim
5 yıllık evliyimve 2 yıldır istiyoruz
inşallah fazla bekletmez bıcırık :ecrin_bebek: kaç yaşındasın canmm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önemli değil canmm...evet ilk olacak kusura bakmayın forum konusunda biraz acemiyim
5 yıllık evliyimve 2 yıldır istiyoruz
kalıcan cnm az kaldıı çok azza.s.bencede canmm...ahh bi hamile kalsamda alsam..
kalıcan cnm az kaldıı çok azza.s.
haftaya test sonucunu alda bi de bu ay hamiş kalıyomuşunn ohh süper aramızda bir ay olur gülümmsana bi yetişiyimde beraber büyütürüz göbüşleri :CüvCüv: :CüvCüv: :lepi:
bebişleri de :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
olsun canımm nolcak...kısmet hayırlısı olsun hepimiz için...bende nisanda 31 olcam kısmetse...29 oldum
inşallah otuz olmam bebiş sahibi olmadan
o zaman bazılarında nıye bır hafta sonra cıkıyor ben ıkı gun gecınce yaptım negatıftı cunku adetım gecıkmezdı
haftaya test sonucunu alda bi de bu ay hamiş kalıyomuşunn ohh süper aramızda bir ay olur gülümm
slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:
şubat ayı hamilemiz eren sezen :CüvCüv:
mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
erkil............................1 mart
mız mız.......................1 mart
birisi..............................hamile tebrikler :CüvCüv:
yakamozzz..................2 mart
bilgesu05.....................2 mart
ruzgarim......................2 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
Neva...........................6 mart
sevimsizim..................9 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
Masal800.....................18 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
oosit...........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
greenmoon..................25 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart
nisan ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
mirage1983........................1 nisan
kardenya............................1 nisan
WELCQME........................5 nisan
gitmez inş..seninde benimde bu tecrübeyi yaşayan herkezinde..inşallah canmm :Saruboceq: ben hemen hamile kalıyom allahın izniyle bi korunmayayım şıp diye konuyo bebiş kaydirigubbakcemile3 bide kalsa gitmese eyvahedigeldismile
Azize kendimi beklenmeyen adete yazdıramıyordum listenize çünkü düzensiz adetim var bazen önce ama genelde geç gelir ama az önce hesap yaptım aklıma geldi son 4 ay 36 günde 1 hastalanıyormuşum o nedenle benide NİSAN 5 yazar mısın?
tamm tatlım yazarım yerimseniben
Kızlar perşembe günü doktora gidip hormon testi yaptıracağım bakalım eğer sorun çıkarsa kanal filmi çektirecekmişim geçen ay acillik olduğumda öyle demişti doktor.Bakalım bu 2 hafta içinde bitirelim bu tesleri varmı bir sorun yokmu öğrenelim.boshayallersmile
en güzeli cnm filmi çektir içinde rahat etsinKızlar perşembe günü doktora gidip hormon testi yaptıracağım bakalım eğer sorun çıkarsa kanal filmi çektirecekmişim geçen ay acillik olduğumda öyle demişti doktor.Bakalım bu 2 hafta içinde bitirelim bu tesleri varmı bir sorun yokmu öğrenelim.boshayallersmile