mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

güzel annelerimizin tatlı melekleri hadi gelin göbüşümüze konun artık :CüvCüv:

evet komple karnı kapatıyo korse şeklinde

ooo negüzel işte kırmızılarında gelmiş :lepi: biterbitmez çalışmaya devam pes etmek yok tatlımm yerimseniben belki beraber hamile kalırız bu ay bellimi olur kaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba ben normalde 26 subat adet olmam gerekıyordu olmadım beklenen tarıhten ıkı gun once ve sonra test yaptım negatıftı goguslerım buyudu ve agrıyor kızlar ben acaba hamıle mıyım 3 gun gectı dun negatıftı 14 gun onceydı kızlar hamıle olsaydım testte cıkmaz mıydı cevap ve yorumlarınızı beklıyoum

arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim topiğinizi çok sevdim inşallah bir sürü hamile haberleriyle dolar burası benide listeye eklermisiniz:kedi:

kızlar pardon en son ılişkim 14 gun onceydı hmıle olsam cıkmaz mıydı gec dolenme olabılırmı

arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim topiğinizi çok sevdim inşallah bir sürü hamile haberleriyle dolar burası benide listeye eklermisiniz:kedi:

aramıza hoşgeldin arlkadaşım...hayırlı olsun yerimseniben hemen ekliyom canmm...:lepi:

kızlar pardon en son ılişkim 14 gun onceydı hmıle olsam cıkmaz mıydı gec dolenme olabılırmı

canmm hamile kalmışsan kesin çıkardı...ben adetime 4gün kala idrar testi yaptım çıkmıştı.sen test yapmışmıydın canmm?

gelsim bebişlerimizzz :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…