mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

bende ilk defa duydum bir araştırayım sorayım 3.dondurulmuşları denemeden..çok teşekkürler canım

Herkese merhaba. Dün transferim yapıldı . 2. Denemem. Bu sefer farklı bir protokol uyguladı doktorum . dondurulmuş embriyo transfer edildi. Test için bekleyen arkadaşlar var mi. Yanlız olmadığımı bilmek bana iyi gelecek..

Benimde dondurulmuslarla dün transferim yapıldı ama hiç umudum yok çünkü hiçbir belirtim yok kabızlıkta çabası

Bende bebek tutunuyor sonradan duştu

Arkadaslar dondurulmus embriyo sureci yasayanlar ne zman ilk randevu oluyor ve kac kere dr a gidiliyor yazabilir misini?

Kizlar transfer günüyle 6.günüm belim kırılıyo resmen karnimda agriyo adet olucam diye korkuyorum var mi bunlari yasayan
canim cokta belirtilere kapilma yaniltabiliyor.kasimda yaptirdigim tup bebekte hic kasik bel agrisi yoktu tam tersine guzel seyler hamilelik belirtileri gibi deyler yasadim cok umutlandim. Ama nisanda yaptrdigim tupbebekte aynen dedigin bel agrisi helede kasik agrisi bendede cok fazlaydi tutmaz herhalde dedim Allaha sukurler olsun tuttu.birdr 6 yada 7. gunumde birden soguk terlemeye basladim bayilacak gibi olduminsallah seninki ve tum isteyenlerin tutar insalllah hayirlisiyla canim

Çok tesekkür ederim paylasimin icin.senin adina cok sevindim Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin. Inanki belirti aramiuorum kendime soz verdim testi zamaminda yapicam hic belirti derdine düsmicem diye ama o kadar bel agrisi cektimki ve karin adet olucam sandim endiseye kapikdim suan sükür iyiyim persembeyi merakla bekliyorum umarim ben de pozitif görebilirim

canım negatiften sonra hemen başlanabiliyor mu dondurulmuş tedavisine.bende cuma günü negatif aldım.regli olmayı bekliyorum.dr.la daha görüşmedim ama kararsızım hemen başlamakta çok istiyorum

arkadaşlar e2 62,48 progestan 0,412 bu neyi ifade ediyor dondurulmuş içinadetin 3. günü

e2 östrojen hormonu transfer için daha uygun değil şuan.estrofem kullanıyorsunya o ilaç bu hormonun yükselmesi için.400lere 500lere gelince uygun oluyor.
hım teşekür ederim ilaç kullanmadan bakıldı adetin 3. günüydü 9 gün sonra gel dediler hayırlısı

Arkadaşlar benim de 7 mayısta dondulmuş 2 blast ile ilk denememdi. Dün değerim 880 çıktı...
Hayırlı olsun canm Allah kucağna almayı nasip etsin Allah bizlere de ol desin inşallah

Kizlarrrr napiosunz...cnm sklio icim daralio kendmi iyi hissetmeye basliorm bi laf sokan cikio karsma...aile buyuklernden biri sabah sabah canmi skti..ne tup bebek konusunu bilio ne bisi..uzulme stres yapma olmuosa napalm allah hayrsz evlat vermesn.bana sirrini anlat diyo..bu basi is ya...sanane kardesjm sanane ....biktm bu insanlarn merakndan can yakmasindan...ben kimsenn hayatnda bisileri deselemedim bugune kadar..kimsenn sorunu varmi diye merak edip canlarni skmadm..ne istiolar bizden yaa..onca dertle ugrasirken bide baslarina hesap vermekle ugrasiorz....imdattt diye bagirasim var.....

sıkma canını herkesi düzeltemeyiz ki en güzel cevap sessiz kalmaktır boşver gül geç

valiente canım çok takiliyosun okuduğum kadarıyla başkalarının sözlerine. Biz takmıyoruz olursa hayırlı zamanda olur inşallah , ne sırrı teyze keşke olsa :) de geç hatta teyzeye bakılırsa iki kişinin bildiği sir değildir sözü onun iciN Dedikodu diye kendini hirpaliyo kadin

Cnm elimde degil ne yapiyim..artik insanlarn sormalari laf solemeleri okadar uzmuo..deselediklerinde sinir oluorm.zorluyolar...aynen oyle dedikodu olsunda baska bisi olmasin.dert gercekten bize uzulmesi filan diil..gundemde dedikodu malzemesi yakalamak...can skntisi iste insanlara bunlari yaptrio...bende icimi burda dokebiliorm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…