• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

@BuDu canm hayirlisi benm ilk denemede 5gün cok iyi kaliteydi 2transfer ettiler kesn gozuyle bakildi sonuc negatif suan 3gun embriyisu valiente valiente cok şükur hamileyim deger düsük ama ins yükselir 68cikti muhtemelen bir embriyo tutunmustur olsun cok sükür Allah isteyen herkese nasip etsin
tebrik ederim canım hayırlı olsun ben de seni merak etmiştim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Hepinize tesekkur ederim anne olmak osteyen herkes duamda ni derdi ceken bilir ne kadar aci o kadar endiseliyimki sevincim kursagimda kalacak diye oyle korkuyorm ki 11.gün degeri transfer gunîyle 12.gun yarin test yapicam umarim 2kat artar sizlerde dualarinzda yer verin bana hepinizi opuyirm
canimm cok senin adina cok sevindim .Allahim saglikla sihhatle karninda gelisir ve kucagina alirsin .sonucun yukselir sıkintı yapma.bende dun kalp atisini duydum Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

canimm cok senin adina cok sevindim .Allahim saglikla sihhatle karninda gelisir ve kucagina alirsin .sonucun yukselir sıkintı yapma.bende dun kalp atisini duydum Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Canım hayırlı olsun senin de. Kalp atışını kaçıncı günde duydun benm transfer 7 mayıstı bu salı dra gitcem ama duyarmıyız merak ediyorum

merhaba arkadaşlar ben de geldim aranıza çarşamba opu oldum 10 yumrta toplandı 2 si embriyo oldu
cumartesi 3.günü transferim vardı ama dr ikisini de kalitesi iyi dedi 5.günü transfer edelim dedi yani pazartesine kaldı
o zaman a kadar kaliteleri düşer mi embriyoların
beklemek daha mı iyi
geçmiyor günler sanki

Canım hayırlı olsun senin de. Kalp atışını kaçıncı günde duydun benm transfer 7 mayıstı bu salı dra gitcem ama duyarmıyız merak ediyorum
Benim 9mayis transfer yapildi 3gun ama daha keseyi bile göremedik dr 28-29-30 mayis günlerinden birinde gel dedi. Yaninda calisan bayan ilk randevudan 15gün sonra kalp atisi dedi simdi kafam karisti siz gördünüz mü keseyi

Benim 9mayis transfer yapildi 3gun ama daha keseyi bile göremedik dr 28-29-30 mayis günlerinden birinde gel dedi. Yaninda calisan bayan ilk randevudan 15gün sonra kalp atisi dedi simdi kafam karisti siz gördünüz mü keseyi
ben ilk muayeneye gidicem ama tüp bebek dr una değil o 29 myısa çağrmştı ama ben başka dr da devam edicem ama 12. Gün 880 14. Gün 3372 idi değerim kese görünür diye düşünüyorum veya keseler hayırlısı hepimiz için

Mrb arkadaşlar biraz okudum yazılarınızı benim sebepsiz infertilite 8 yıldır çocuk olmuyor ilk defa tüp bebek denememiz 13 yumurta toplandı 9 embiryo oluştu 7si donduruldu şimdi ilaç kullanıyorum salı gunu kontrolü m var transfer günü belli olacak Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

arkadaslar size bisey sormak istiyorum simdi ben artık minik minik transfer günüme yaklasıyorum haziranın baslarında olucak allahın ıznıyle daha tam belli olmadıgı için günü yazmadım :) son kontrolde belli olucak ben simdi göbüşten bant kullanıyorum saglı sollu olmak üzere 2günde bir yeniliyorum estrofem 2mg kullanıyorum benim gibi olan varmı rahim duvarım inceymiş kalınlastırılıyor benimde 6 tane dondurulmus bebişim :KK200:

Kızlar merhaba;

İsmim burcu daha evvel forumda cok buluyordum ara vermiştim tekrardan aranıza katıldımm ...

3,5 ay once ilk tup bebegımle hamile kaldım o sevinci yaşayıp en buyuk acıyı da yaşadım haftada kaybettım yavrumu... şimdi tekrardan dusunuyorum ama bu ay rahım kalınlıgım 9,8 mm oldu doktor daha ıyı olmalı dıyordu ama cumartesı gunu bakıcak transfer edilirse edicek. tekrardan bu serüvende siz arkadaslarıma ıhtıyacım var en cok dualrınıza

arkadaslar size bisey sormak istiyorum simdi ben artık minik minik transfer günüme yaklasıyorum haziranın baslarında olucak allahın ıznıyle daha tam belli olmadıgı için günü yazmadım :) son kontrolde belli olucak ben simdi göbüşten bant kullanıyorum saglı sollu olmak üzere 2günde bir yeniliyorum estrofem 2mg kullanıyorum benim gibi olan varmı rahim duvarım inceymiş kalınlastırılıyor benimde 6 tane dondurulmus bebişim :KK200:
hayırlısı olsun inşallah benim dün belli oldu 1 haziran pazartesi transferim olacak inşallah 7 embriyom var hayırlısını umut ediyoruz rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun inşallah benim dün belli oldu 1 haziran pazartesi transferim olacak inşallah 7 embriyom var hayırlısını umut ediyoruz rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
oo hayırlı olsun arkadasım insallah güzel haberler alırız :21:

merhaba arkadaşlar dondurulmuş için ben merkeze uzağım diye başka dr takip ediyor beni adet itabari ile 22. güne çağırdı transfere siz kaçıncı gün gittiniz bir yanlışlık mı var hep 20. gün gidenlker olmuş korktum açıkcası

merhaba arkadaşlar dondurulmuş için ben merkeze uzağım diye başka dr takip ediyor beni adet itabari ile 22. güne çağırdı transfere siz kaçıncı gün gittiniz bir yanlışlık mı var hep 20. gün gidenlker olmuş korktum açıkcası[/Q canım bende uzağım başka şehirden gelip gidiyorum kendi doktorum takip ediyo benim 20 gün transfer olacak

merhaba arkadaşlar dondurulmuş için ben merkeze uzağım diye başka dr takip ediyor beni adet itabari ile 22. güne çağırdı transfere siz kaçıncı gün gittiniz bir yanlışlık mı var hep 20. gün gidenlker olmuş korktum açıkcası

hersey yolunda giderse 5.gün embriyosu (dondurulmuş) 19.gün transfer olacak canım. rahmin geç kalınlaşıyor olabilir mi?

[QUOTE="SSsyn, post: arkadasım nasılsınnn?? nasıl gidiyor hazırlık varmı :) ben yarın lazere gidicem komple giricem :D bakımlarımı yapıyorum suanda pantlar var göbüşümde :) bide haplara devam :))

Back