- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
tebrik ederim canım hayırlı olsun ben de seni merak etmiştim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim canım hayırlı olsun ben de seni merak etmiştim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah
canimm cok senin adina cok sevindim .Allahim saglikla sihhatle karninda gelisir ve kucagina alirsin .sonucun yukselir sıkintı yapma.bende dun kalp atisini duydum Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsinHepinize tesekkur ederim anne olmak osteyen herkes duamda ni derdi ceken bilir ne kadar aci o kadar endiseliyimki sevincim kursagimda kalacak diye oyle korkuyorm ki 11.gün degeri transfer gunîyle 12.gun yarin test yapicam umarim 2kat artar sizlerde dualarinzda yer verin bana hepinizi opuyirm
Canım hayırlı olsun senin de. Kalp atışını kaçıncı günde duydun benm transfer 7 mayıstı bu salı dra gitcem ama duyarmıyız merak ediyorumcanimm cok senin adina cok sevindim .Allahim saglikla sihhatle karninda gelisir ve kucagina alirsin .sonucun yukselir sıkintı yapma.bende dun kalp atisini duydum Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Benim 9mayis transfer yapildi 3gun ama daha keseyi bile göremedik dr 28-29-30 mayis günlerinden birinde gel dedi. Yaninda calisan bayan ilk randevudan 15gün sonra kalp atisi dedi simdi kafam karisti siz gördünüz mü keseyiCanım hayırlı olsun senin de. Kalp atışını kaçıncı günde duydun benm transfer 7 mayıstı bu salı dra gitcem ama duyarmıyız merak ediyorum
ben ilk muayeneye gidicem ama tüp bebek dr una değil o 29 myısa çağrmştı ama ben başka dr da devam edicem ama 12. Gün 880 14. Gün 3372 idi değerim kese görünür diye düşünüyorum veya keseler hayırlısı hepimiz içinBenim 9mayis transfer yapildi 3gun ama daha keseyi bile göremedik dr 28-29-30 mayis günlerinden birinde gel dedi. Yaninda calisan bayan ilk randevudan 15gün sonra kalp atisi dedi simdi kafam karisti siz gördünüz mü keseyi
hayırlısı olsun inşallah benim dün belli oldu 1 haziran pazartesi transferim olacak inşallah 7 embriyom var hayırlısını umut ediyoruz rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaharkadaslar size bisey sormak istiyorum simdi ben artık minik minik transfer günüme yaklasıyorum haziranın baslarında olucak allahın ıznıyle daha tam belli olmadıgı için günü yazmadım :) son kontrolde belli olucak ben simdi göbüşten bant kullanıyorum saglı sollu olmak üzere 2günde bir yeniliyorum estrofem 2mg kullanıyorum benim gibi olan varmı rahim duvarım inceymiş kalınlastırılıyor benimde 6 tane dondurulmus bebişim
oo hayırlı olsun arkadasım insallah güzel haberler alırızhayırlısı olsun inşallah benim dün belli oldu 1 haziran pazartesi transferim olacak inşallah 7 embriyom var hayırlısını umut ediyoruz rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
inşallah herkes umut ettine kavuşuroo hayırlı olsun arkadasım insallah güzel haberler alırız
merhaba arkadaşlar dondurulmuş için ben merkeze uzağım diye başka dr takip ediyor beni adet itabari ile 22. güne çağırdı transfere siz kaçıncı gün gittiniz bir yanlışlık mı var hep 20. gün gidenlker olmuş korktum açıkcası[/Q canım bende uzağım başka şehirden gelip gidiyorum kendi doktorum takip ediyo benim 20 gün transfer olacak
merhaba arkadaşlar dondurulmuş için ben merkeze uzağım diye başka dr takip ediyor beni adet itabari ile 22. güne çağırdı transfere siz kaçıncı gün gittiniz bir yanlışlık mı var hep 20. gün gidenlker olmuş korktum açıkcası
sana msj attım üste :))) yapamadım arkadasıminşallah herkes umut ettine kavuşur