Cnm 3.gun embriyosuydu...gecen sefer 8.gunde 0.700dü...olmadi.bu sefer 9.gun 0.1..bende okudum arastrdm bilemiormki..12.gun17- 20-30 degernde olanlar var...bi umut ufacikta olsa oluo iste..biliorm gercegi ama yinede insanoglu umut ediorz.....2.3 gundur surekli agrim oluo adet agrisi gbi ama tam degil gibi anlamiorm..bat 23 mayis..daha cok var yani..offfHayırlısı olsun canım. Ama 5. gün embr değilse 12. gün tekrarla bence sonradan artan da duyduk gördük burda... Ama yine de üzülme...
Cnm 3.gun embriyosuydu...gecen sefer 8.gunde 0.700dü...olmadi.bu sefer 9.gun 0.1..bende okudum arastrdm bilemiormki..12.gun17- 20-30 degernde olanlar var...bi umut ufacikta olsa oluo iste..biliorm gercegi ama yinede insanoglu umut ediorz.....2.3 gundur surekli agrim oluo adet agrisi gbi ama tam degil gibi anlamiorm..bat 23 mayis..daha cok var yani..offf
Hadi yaüzülme canım bu mübarek günde dua edelim bol bol.bende bugün aldım negatif sonucu.8.günümdü. dondurulmuş var mı başka
yeniden başlarsın sıkma canını.yeni bir sayfa açarsın yeni hastane yeni doktor.şifanın nereden geleceğini bilemeyiz.benimde 2.denememdi.2 tane daha var dondurulmuş.en erken ne zaman başlanıyor acaba.hemen başlamak istiyorum ama çalışınca çok zor oluyor yaa.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsunHadi yaoffff yok baska dondrlmusm cnm yeniden tedaviye baslicam insallah..senn varmi?
cnm ilk adetimle baslamyi dusunuorm bakalm...dedgn gbi is yerjnden izin akmak bahane uydurmak cok stresli oluo benm icinyeniden başlarsın sıkma canını.yeni bir sayfa açarsın yeni hastane yeni doktor.şifanın nereden geleceğini bilemeyiz.benimde 2.denememdi.2 tane daha var dondurulmuş.en erken ne zaman başlanıyor acaba.hemen başlamak istiyorum ama çalışınca çok zor oluyor yaa.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun
Canım bilseler ne olur, herkes öğrensin boşver ben müdüre söyledim çünkü ne kadar dikkat etsem de bazen çalışma saatlerine denk gelelodu dr Randevusu filan. Mesela bi görev verilecek hemen beni kenara çekip btlsrdr sana ağır iş vermiyorum, senin durumun belli değil sen arka planda dur tarzı uyarılar yapıyo ki erkek yaniCnm
cnm ilk adetimle baslamyi dusunuorm bakalm...dedgn gbi is yerjnden izin akmak bahane uydurmak cok stresli oluo benm icin(soleyememde patronuma herkes ogrenr cunku agzi hic ski deil cunku herseyin hayrlisi olsun...
Hayrlisi olsn cnm hakkinda:)Bu arada transferim dün gerçekleşti kızlar 2 embriyo konuldu. Çok tatlılardı 2 tane beyaz ışık eşim çok duygulandı
Canim oyle dedikoducu bi ortamki is yerim...patronm erkek ama agzi massalah yani..daha yanndan ayrildgm dakka herkes duyar...hic gerek yok o yuzden...istemiorm bilmelerini..Canım bilseler ne olur, herkes öğrensin boşver ben müdüre söyledim çünkü ne kadar dikkat etsem de bazen çalışma saatlerine denk gelelodu dr Randevusu filan. Mesela bi görev verilecek hemen beni kenara çekip btlsrdr sana ağır iş vermiyorum, senin durumun belli değil sen arka planda dur tarzı uyarılar yapıyo ki erkek yani
Maşallah cnm iyi yapmışın önümüzdeki maçlara bakalım yas tutmayla olmuyor bu işler.galiba bende ramazandan sonra başlarımKizlar yeni tedavi icin ilk gorusme icin randevu aldm persembe gunune bakalm hayrlisi...test yapan yokmu buaralar?kendime geldim buarada:)
Cnm seenin kacinci olacak?Maşallah cnm iyi yapmışın önümüzdeki maçlara bakalım yas tutmayla olmuyor bu işler.galiba bende ramazandan sonra başlarım
3.olacak seninde mi ayniCnm seenin kacinci olacak?
Evet cnm:) ikimzede ugurlu gelsin insallah3.olacak seninde mi ayni
:) inşallah uğurlu gelecek canım 3 uğurlu bir sayıydıdr.hemen başlanabilir mi acaba tedaviye sordun randevu alırken.bu sefer farklı bir merkez değil miEvet cnm:) ikimzede ugurlu gelsin insallah
Yok cnmnsormadm gorusucez smdlk...belki histeroskopi filan ister bilemiorm ki suan..dondurlms oldgu ocin baslanilanilio die biliorm:) inşallah uğurlu gelecek canım 3 uğurlu bir sayıydıdr.hemen başlanabilir mi acaba tedaviye sordun randevu alırken.bu sefer farklı bir merkez değil mi
Alala cnm.ilk kez duydum ikisnide okadad okuyorum arastriorm ama denk gelmedi demek kese dikme yontemi die bisi var ..Kızlar iki kere denemişsiniz, siz zaten araştırmışsınızdır ama mesela benim görümcem embriyo glue yöntemiyle, kuaförümün eşi rahmin içine kese dikme ( bilimsel adını bilmiyorum) yöntemiyle hamile kaldı. Bu tip şeylere yönelebilirsiniz. Merkez araştırırken bu yöntemleri uygulayan yerler var mutlaka fikir edinin derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?