mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Hayırlısı olsun canım. Ama 5. gün embr değilse 12. gün tekrarla bence sonradan artan da duyduk gördük burda... Ama yine de üzülme...
Cnm 3.gun embriyosuydu...gecen sefer 8.gunde 0.700dü...olmadi.bu sefer 9.gun 0.1..bende okudum arastrdm bilemiormki..12.gun17- 20-30 degernde olanlar var...bi umut ufacikta olsa oluo iste..biliorm gercegi ama yinede insanoglu umut ediorz.....2.3 gundur surekli agrim oluo adet agrisi gbi ama tam degil gibi anlamiorm..bat 23 mayis..daha cok var yani..offf

üzülme canım bu mübarek günde dua edelim bol bol.bende bugün aldım negatif sonucu.8.günümdü. dondurulmuş var mı başka

Hadi ya offff yok baska dondrlmusm cnmyeniden tedaviye baslicam insallah..senn varmi?
yeniden başlarsın sıkma canını.yeni bir sayfa açarsın yeni hastane yeni doktor.şifanın nereden geleceğini bilemeyiz.benimde 2.denememdi.2 tane daha var dondurulmuş.en erken ne zaman başlanıyor acaba.hemen başlamak istiyorum ama çalışınca çok zor oluyor yaa.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun

Cnm
cnm ilk adetimle baslamyi dusunuorm bakalm...dedgn gbi is yerjnden izin akmak bahane uydurmak cok stresli oluo benm icin(soleyememde patronuma herkes ogrenr cunkuagzi hic ski deil cunkuherseyin hayrlisi olsun...

Cnm

cnm ilk adetimle baslamyi dusunuorm bakalm...dedgn gbi is yerjnden izin akmak bahane uydurmak cok stresli oluo benm icin(soleyememde patronuma herkes ogrenr cunkuagzi hic ski deil cunkuherseyin hayrlisi olsun...
Canım bilseler ne olur, herkes öğrensin boşver ben müdüre söyledim çünkü ne kadar dikkat etsem de bazen çalışma saatlerine denk gelelodu dr Randevusu filan. Mesela bi görev verilecek hemen beni kenara çekip btlsrdr sana ağır iş vermiyorum, senin durumun belli değil sen arka planda dur tarzı uyarılar yapıyo ki erkek yani

Bu arada transferim dün gerçekleşti kızlar 2 embriyo konuldu. Çok tatlılardı 2 tane beyaz ışık eşim çok duygulandı

Kizlar yeni tedavi icin ilk gorusme icin randevu aldm persembe gunune bakalm hayrlisi...test yapan yokmu buaralar?kendime geldim buarada:)

Canim oyle dedikoducu bi ortamki is yerim...patronm erkek ama agzi massalah yani..daha yanndan ayrildgm dakka herkes duyar...hic gerek yok o yuzden...istemiorm bilmelerini..

Kizlar yeni tedavi icin ilk gorusme icin randevu aldm persembe gunune bakalm hayrlisi...test yapan yokmu buaralar?kendime geldim buarada:)
Maşallah cnm iyi yapmışın önümüzdeki maçlara bakalım yas tutmayla olmuyor bu işler.galiba bende ramazandan sonra başlarım

:) inşallah uğurlu gelecek canım 3 uğurlu bir sayıydıdr.hemen başlanabilir mi acaba tedaviye sordun randevu alırken.bu sefer farklı bir merkez değil mi
Yok cnmnsormadm gorusucez smdlk...belki histeroskopi filan ister bilemiorm ki suan..dondurlms oldgu ocin baslanilanilio die biliorm

Kızlar iki kere denemişsiniz, siz zaten araştırmışsınızdır ama mesela benim görümcem embriyo glue yöntemiyle, kuaförümün eşi rahmin içine kese dikme ( bilimsel adını bilmiyorum) yöntemiyle hamile kaldı. Bu tip şeylere yönelebilirsiniz. Merkez araştırırken bu yöntemleri uygulayan yerler var mutlaka fikir edinin derim ben.

Alala cnm.ilk kez duydum ikisnide okadad okuyorum arastriorm ama denk gelmedi demek kese dikme yontemi die bisi var ..

Tup bebek merkezlerınde mi yapılıyormuş tam olarak nasıl ne oluyor

bende kuaförümden duyduktan sonra acıbadem in sitesinden araştırdım. Adana acıbadem de yaptırmışlar. Embriyo glue yöntemini de görümcem ankara da timur bey é yaptırdı. tabiki bi sihirli değnek değil ama ihtimali artırıyor hele kuaförümün çocuğu tam 17 yıl sonra filan olmuş düşünün. Bende bu süreçte olduğumdan dolayı sürekli bana anlatıyordu neler uyguladıklarını. Bi sorun öngörüşme yapın derim ben kişiye göre belirlenen yöntemlerdir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…