baslaniyo canm eger herseyin normalse olabiliyo benim hemen oldu iste baslandi nisan 18 transfer negatif aldim mayis 18 yine transfer bugun 2 gunumcanım negatiften sonra hemen başlanabiliyor mu dondurulmuş tedavisine.bende cuma günü negatif aldım.regli olmayı bekliyorum.dr.la daha görüşmedim ama kararsızım hemen başlamakta çok istiyorum
canm meraba benimde 2 denemem bugun 2 gunum bana da blast dedi embriyolog ne demek o anlatirmisin ltfn bide pzitif galva senn ayy ne olur anlat banaArkadaşlar benim de 7 mayısta dondulmuş 2 blast ile ilk denememdi. Dün değerim 880 çıktı...
valla canım eğer transfere kadar hormonlarımda bi değişim olmazsa yapılacak ve benim adetimde erken olmuştu negatifi gördüğümde yani transferin 12. günü başladı dr da şaşırdı ama durumun müsait hemen yaparız istersen dedi sadece bu defa 5. gün olmasını istedm diğeri 3. gün embriyosuydu ona da tamam dedi şuan bedenen de hiç bi sıkıntı yaşamıyorum çok şükür üstelik ben ohss olmamıştım ama kıyısından geçtim çok sıkıntılı bi transfer olmuştu yani hergün serumlarla rahatlamaya çalışıyordum buna rağmen çok şükür bi anda toparladım ve şuan müsait görünüyor 28 mayıs tahmini transfer tarihim bi aksilik çıkmazsa ama bi doktoruna sor en iyi yönlendirmeyi o yapar çünkü tedaviye nasıl cevap verdiğini en iyi o biliyorcanım negatiften sonra hemen başlanabiliyor mu dondurulmuş tedavisine.bende cuma günü negatif aldım.regli olmayı bekliyorum.dr.la daha görüşmedim ama kararsızım hemen başlamakta çok istiyorum
bende aynen o durumdayım iki transfer arası 1 ay oluyo ama sana sormak istediğim bişey var arkadaşım dondurulmuşlarla yapıyosun sanırım ilk denemende kaçıncı gün embriyosuydu benim dondurulmuşlarımla ilk denemem olacak bu defa 5. gün istedim umutlanmak istemiyorum ama elimde değil umarım transferin olumlu sonuçlanır Allah gönlüne göre versin benim transfer günümde sen sonuç alacaksın sanırımbaslaniyo canm eger herseyin normalse olabiliyo benim hemen oldu iste baslandi nisan 18 transfer negatif aldim mayis 18 yine transfer bugun 2 gunum
blastosist embriyo 3. gün transfer yerine 5. gün transfer edilen embriyo canım tabiki canlanma oranı 3. güne göre daha çok olduğu için daha olumlu sonuçlanan bi yöntem diye duydum ve doktoruma sordum evet dedikizlar kimse yokmu yaaa biri bana bu blast nedir soylesin ilk kez embriyologtan duydum iyi bisey olarak anlatti amma anlayamadim o anda masada yatiodum transferim baslamak uzereydi
evet canm 2 denemem ilk denememde cok fena ohss oldugum icin ilk denememide dondurulmuslarla yapmistik ama ozman kimse bana blast falan dememisti simdi yeni duydum onuda benim 5 gun embriyosu olucakti 1 gun ara ile transferim iptal edildi cok fena ohss oldum cunki ins rabbim nasip eder inss hepimizebende aynen o durumdayım iki transfer arası 1 ay oluyo ama sana sormak istediğim bişey var arkadaşım dondurulmuşlarla yapıyosun sanırım ilk denemende kaçıncı gün embriyosuydu benim dondurulmuşlarımla ilk denemem olacak bu defa 5. gün istedim umutlanmak istemiyorum ama elimde değil umarım transferin olumlu sonuçlanır Allah gönlüne göre versin benim transfer günümde s
bende aynen o durumdayım iki transfer arası 1 ay oluyo ama sana sormak istediğim bişey var arkadaşım dondurulmuşlarla yapıyosun sanırım ilk denemende kaçıncı gün embriyosuydu benim dondurulmuşlarımla ilk denemem olacak bu defa 5. gün istedim umutlanmak istemiyorum ama elimde değil umarım transferin olumlu sonuçlanır Allah gönlüne göre versin benim transfer günümde sen sonuç alacaksın sanırım
en sonuç alacaksın sanırım
Canım blast 5. gün embriyosu demek. İyi kalitede ve yeterli sayıda embriyon varsa bu yola gidiliyor ve tutunma ihtimali daha yüksekkkkcanm meraba benimde 2 denemem bugun 2 gunum bana da blast dedi embriyolog ne demek o anlatirmisin ltfn bide pzitif galva senn ayy ne olur anlat bana
aynen katılıyorum sonuçta kader kısmet ben aynı gün transferi olan 6 hastadan biriydim ve en sağlıklı en iyi hasta olduğum söylendi kesin gözüyle bakıldı neredeyse ama 5 kişi pozitif bi tek ben negatif aldımKizlar blast embriyonun sansi daha yüksek ama kismet olunca kotu kalite 2.gün bile tutuyo Allah hepimizin gönlüne gore versin
Kaçıncı gününde canım bu değer inşallah yükselir değerin
canım çok sevindim adına inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsın evet 3 e 5 e bakmıyo Rabbim ne zaman ol derse o zaman ama bi umut her yolu denemiş olmak istiyo insan yarın kontrolum var bakalım transfer tarihi kesinleşecek sanırım bizlere de dua et olurmu
Bence kalp atışını duysun ondan sonra yollasın3. gün diye sakın moralinizi bozmayın kızlar.Benim 5. gün süper kalite embriyom tutmadı ama arkadaşımın orta kalite 3. gün embriyosu tuttu ve hamile:))
Ayrıca bir fikir verirseniz çok sevinrim, bir arkadaşım Ankara'da özel bir hastanede tüp bebek tedavisi gördü ve bugün pozitif sonucunu aldı. Doktoruna bugün çiçek göndermek istiyor ve bana sordu. Sizce bugun (test sonucunu aldığı gün) çiçek göndermesi uygun olur mu? siz olsaydınız ne yaprdınız? yada hayal ettiniz mi pozitifi gördüğünüzde dr a bir jest yapmayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?