- 27 Ekim 2014
- 1.856
- 973
- 333
Olmazmi cenemde birsuru..alnmdada var benmm..Kizlar dunden beri cenemde asiri sivilcelenmeler oldu.6 gunum bugun. Sizdede oldumu sivilceler ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmazmi cenemde birsuru..alnmdada var benmm..Kizlar dunden beri cenemde asiri sivilcelenmeler oldu.6 gunum bugun. Sizdede oldumu sivilceler ?
Cnm bence bisi olmaz ben sadce bi gun yattim sonra hemen ise basladm..disari gttm gezdm dolastm magza bile dolandm..gecen sefer yatmstm hep olmadi bide bole denedm..bakalm kismet...zaten yatmak ii deil diolar...hareket etmek lazmmis dinlendikten sonraKızlar ben işe başladım ve yürürken kasıklarımda ağrı oluyor çok hareket ettiğimde de. Böyle olan var mı İstanbuldayım ve belediye otobüsü ayakta gitmek falan zarar eder mi korkuyorum ama ilk 6 gün yattım evde 7. gün başladım işe ve bugün 8. günüm
inşallah sonucunda istediğin gibi çıkar canım Allahım gönlündekini versin herkesin sen yinede çok ağır kaldırmamaya dikkat et yatma ama normal zamanlardaki gibi dikkat etmediğimiz refleksi olaylara da dikkat etmeye çalış çünkü uzanmak bişeyler kaldırmak hiç dikkat etmeyeceğimiz şeyler normal hayattaSakin ha sakin surekli yatma o hatayi ben yaptim. Doktorum bile kizdi sen yatarak hem bazi hormonlarini yukseltiosun hem kan dolasimini yavaslatiosun hemde psikolojini etkiliosun diye. Bende ikinci trabferimi kimseye demedim annemden baska. Annemde zaten turkiyede sadce telefonda yardimci oluo. Ama bu sfer ben hic durmadim yerimde hic transfer olmamis gibi evde herseyimi yaptim gezdim.yuruyuse ciktim ama agir is yapmadim gerci bazen agir tencereleri kaldiriom ama Allah korusun insallah
Kizlar negatif sonucu aldim.0.1......haberinz olsun..bu seferde olmadi...saglik olsun....yapicak bisey yok...allah hayirliani nasip etsin
Allah hayırlısını versin canım kendini üzmemeye çalış seni çok iyi anlıyorum bende cumartesi günü almıştım o kötü haberi ama 2. deneme için ilaçlara başladım bile dondurulmuşun varmı umarım bu son negatifin olur Rabbim hepimizin gönlü muradını versin tevekkül sabır inşallah bizde birgün alacağız o güzel haberi Allahın izniyleKizlar negatif sonucu aldim.0.1......haberinz olsun..bu seferde olmadi...saglik olsun....yapicak bisey yok...allah hayirliani nasip etsin
Zaten clinone jel kullanıyordum 6 gün boyunca bi parça bile geri gelmedi şimdi hepsi çıkıyo :) inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısını versin Rabbim.Cnm bence bisi olmaz ben sadce bi gun yattim sonra hemen ise basladm..disari gttm gezdm dolastm magza bile dolandm..gecen sefer yatmstm hep olmadi bide bole denedm..bakalm kismet...zaten yatmak ii deil diolar...hareket etmek lazmmis dinlendikten sonra
geçmiş olsun inş son negatifin olur diğer denemende evladına kavuşursun..Kizlar negatif sonucu aldim.0.1......haberinz olsun..bu seferde olmadi...saglik olsun....yapicak bisey yok...allah hayirliani nasip etsin
dcu canim uzulme kismet degilmis hayirlisi olsun .insallah bir sonrakine tutar canimKizlar negatif sonucu aldim.0.1......haberinz olsun..bu seferde olmadi...saglik olsun....yapicak bisey yok...allah hayirliani nasip etsin
Kizlar transfer günüyle 6.günüm belim kırılıyo resmen karnimda agriyo adet olucam diye korkuyorum var mi bunlari yasayan
Ay kötü bişe olmasin hiç mi yaşayan yok ya benin 6.gün belim kiriliyo resmen hafif degil kötü bisey diye adet falan olucam diye korkudan içim titriyoCanim 5. Gunumde bende bel agrisi yasadim ama ertesi gunu biseyim yoktu.bugunde hafif kasik agrim oldu
Kizlar hepinize tesekkirederim...bugun sonicu is yerinde ogrendm butun gun sktm kendmi su an biraz kotuyum..kismet degilmis yapicak bisi yok adet olup tedaviye tekrar baslamak istiorm bu sfer turkiyede..bakalm hayrlisi olsun..adet agrim var dunden beri ama adetime 8 gun var daha...anlamadm erkenmi olucam acaba
Cnm bilmiormki yani 9.gun azda olsa cikio bisiler...arastrdm canm cok skkn....umarm sizin yuzuniz guler.insallah iyi haberler verrsnz..umut olur banada...Acaba erkenmi test yaptinki ? Bi kac gun sonra bidahami yapsanki test. Bende seni duysuktan sonra butun gun neşem yoktu. Ben kendimde Karamsarluga kapildim. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
Hayırlısı olsun canım. Ama 5. gün embr değilse 12. gün tekrarla bence sonradan artan da duyduk gördük burda... Ama yine de üzülme...Cnm bilmiormki yani 9.gun azda olsa cikio bisiler...arastrdm canm cok skkn....umarm sizin yuzuniz guler.insallah iyi haberler verrsnz..umut olur banada...
Progesteron kullanırken adet olunmaz diye biliyorum ben ama yanlış mı biliyorum acaba?Ay kötü bişe olmasin hiç mi yaşayan yok ya benin 6.gün belim kiriliyo resmen hafif degil kötü bisey diye adet falan olucam diye korkudan içim titriyo
Bugün biraz daha iyiyim dün gercekten inanilmaz bel ve karin agrisi ćrktim hayirlisiProgesteron kullanırken adet olunmaz diye biliyorum ben ama yanlış mı biliyorum acaba?