Canm ins, bi kere olmus senin yine olur ins. Benimde 1nisan di transfer, beraber gun saycaz demekkiBenimde simdiye kadar gittigim butun doktorlar sebep yok dediler.bi tane oglum var kendiliginden oldu.10 yasinda.3 yildir ugrasiyoriz.suanki tup bebek doktorum kronik enfeksiyon var dedi.birsuru doktor gezdim .hicbiri soylemedi.hic problem yok dediler.rahimde sivi olunca tutunmayi engeller hamile kalamazsin dedi.simdi transferimin 5. Gunu bakalim sonuc ne olacak
.İns canim guzel haberler aliriz .Canm ins, bi kere olmus senin yine olur ins. Benimde 1nisan di transfer, beraber gun saycaz demekki
Oylemi hayirlisi olsun insallah canim, Rabbim emeklerimizi cektigimizi, icimizdekini en iyi bilendr, ins bizim icin, bu surecteki herkes icin hayirli evlstlar verir, nedense sakinim..
Ayy canim ayni ikimizde 13 nisanda transfer olucaz demekki benim doktorum da 13 nisan dedi hatirlisi ins guzel haberler aliriz nasil gecicek bu gunler
merhabalar ben varım kısmetse haziran temmuz gibi düşünüyoruz...ohss nedeni ile transferim olmamıştı inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırızMrb arkadaslar dondurulmus embriyo transferi yapilacak olanlar varmi?
transferin hayırlı olsun canım inşallah iyi haberler verirsinArkadaslar ben transfere gidiyorum ins bebegimi alip gelicem dualarinizi eksik etmeyin ins
teskur ederim canim ins yarin haber getiricem sizlere tahlil yaptiricamtransferin hayırlı olsun canım inşallah iyi haberler verirsin
6 tane cnm:)) ben adnada yapcamSwett arkadasim kac dondurulmusun var ve hangi merkezde yaptiracaksin
Canım hayırlısı olur inşallah.Merhaba kızlar 5 mayıs transfer günüm bellı oldu sonunda;-)ilaçlara başladık bakalım
Hayirlisi olsun canim insallah sonuc pozitif olur6 tane cnm:)) ben adnada yapcam
canim sonucunu yaptirdinmi insallah sonuc istedigin gibi olur sonucu merakla bekliyorummteskur ederim canim ins yarin haber getiricem sizlere tahlil yaptiricam
İnşallah canım.içimdr oluvak gibi bir his var ama allah bilir ümitlenmek istemiyorumCanım hayırlısı olur inşallah.
Güzel haberlerini bekliyoruz