mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Canm ins, bi kere olmus senin yine olur ins. Benimde 1nisan di transfer, beraber gun saycaz demekki

Ayy canim ayni ikimizde 13 nisanda transfer olucaz demekki benim doktorum da 13 nisan dedi hatirlisi ins guzel haberler aliriz nasil gecicek bu gunler
Oylemi hayirlisi olsun insallah canim, Rabbim emeklerimizi cektigimizi, icimizdekini en iyi bilendr, ins bizim icin, bu surecteki herkes icin hayirli evlstlar verir, nedense sakinim..

Arkadaşlar size bişey sorucam fikir alışverişi yapalım . Doktorunuz tercih şansı verseydi eğer tercihiniz tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu olurdu ? Ben çok kararsızım çift embriyonun olasılığı yükseltmesiyle ; gebelik sırasında ve sonrasında yaşanacak dezavatajları arasında kaldım siz neler düşüyosunuz?

Kizlar mrb..bugun yasadgm seyi sizinle paylasmak istedim..yarin bat ve ben bugun sabah idrar testi yaptm bebetime marka ve ikinci cizgi silik cikti...kalbim duracakti heyecandan..elim ayagima dolandi 2.5 yildir her ay test yaparm hemen hemen hic boyle bisey basima gelemdi..tabi o sevncle heyecanla gttm kan testi yaptrdm ve herzamanki sonucumu aldim negatif!bi sefer tamam demistim oysaki...aklinizda olsun kizlar kesinlikle bu testi kullanmayin cok uzuldm bugun cokk(((((

Mrb arkadaslar dondurulmus embriyo transferi yapilacak olanlar varmi?
merhabalar ben varım kısmetse haziran temmuz gibi düşünüyoruz...ohss nedeni ile transferim olmamıştı inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız

Kizlar benimde 14 nisanda dondurulmus emriyo transferim oldu.bu ucuncu denememiz 3 tane dondurulmus emriyomuz vardi ikidi zarar gprmus biri saglamdi iki tane transer edildi bende sizin gibi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…