Cnm hayrli olsn tedavin..bende simdi regl oldm..yarin sabah doktora gidicem insallah baslarm yarin tedaviye..ne kullaniosn suan?İnşallah canım.içimdr oluvak gibi bir his var ama allah bilir ümitlenmek istemiyorum
Cnm bide 5 mayis demissin kacnci gunun oluyo 5 mayis?Merhaba kızlar 5 mayıs transfer günüm bellı oldu sonunda;-)ilaçlara başladık bakalım
Canim testimin 9 cu gunu degerim 7,7 cikti ne pozitif ne negatif dendi cok uzgunum ama bi yandanda umutluyum belki yukselir diye cumartrsi gunu 12 gunum oluyo bidaha test yaptiricam rabbim hayirlisini nasip etsin Insscanim sonucunu yaptirdinmi insallah sonuc istedigin gibi olur sonucu merakla bekliyorumm
Cnmm mrb..hic uzulme inan sadce ..benm arkadasm dayanamadi 7.gunu yaptrdi 0.600kusur cikti uzuldk hatta cunku benmde 0.700du olmadi..ama o 9.tekrar yapti umudu yoktu hic 8 cikti degeri..suan 9 haftalk hamile..hic uzulme bence yukselecek...Canim testimin 9 cu gunu degerim 7,7 cikti ne pozitif ne negatif dendi cok uzgunum ama bi yandanda umutluyum belki yukselir diye cumartrsi gunu 12 gunum oluyo bidaha test yaptiricam rabbim hayirlisini nasip etsin Inss
16.gün canım.ilacım adıda estrofem ve coraspirin,folıc glucophağe.bunları kullanıyorumCnm bide 5 mayis demissin kacnci gunun oluyo 5 mayis?
bana doktor rahim kalinligina gore 12.gun ile 14. Gun arasi dedi yani kesin gun vermedi..seninki neye gore 16. Gun dedi peki??16.gün canım.ilacım adıda estrofem ve coraspirin,folıc glucophağe.bunları kullanıyorum
uzulme lutfen belkide yukselir umidini yitirme simdilik .insallah yukselir sende sasirirsin .seni cok iyi anliyorumCanim testimin 9 cu gunu degerim 7,7 cikti ne pozitif ne negatif dendi cok uzgunum ama bi yandanda umutluyum belki yukselir diye cumartrsi gunu 12 gunum oluyo bidaha test yaptiricam rabbim hayirlisini nasip etsin Inss
Ins canim bide benim degerim 0,19 dan yukari cikmazdi hamilelik yoksa niye cikti diye dusunuyorum bide sizlerle ruyami paylasmak istiyorum bu sabah namazimdan sonra yattim ruyamda bi eczanedeyim kadina dedimki benim degerim 7,7 cikti cok uzgunum dedim kadin dediki sen bide bu idrar testini yap bakalim ne cikicak dedi bende idrar testini yaptim kipkirmizi oldu test kadin dediki sen hic uzulme hamilesin o mutkulukla uyandim ins hayir olur cikar ruyamCnmm mrb..hic uzulme inan sadce ..benm arkadasm dayanamadi 7.gunu yaptrdi 0.600kusur cikti uzuldk hatta cunku benmde 0.700du olmadi..ama o 9.tekrar yapti umudu yoktu hic 8 cikti degeri..suan 9 haftalk hamile..hic uzulme bence yukselecek...
İnsallah canimmIns canim bide benim degerim 0,19 dan yukari cikmazdi hamilelik yoksa niye cikti diye dusunuyorum bide sizlerle ruyami paylasmak istiyorum bu sabah namazimdan sonra yattim ruyamda bi eczanedeyim kadina dedimki benim degerim 7,7 cikti cok uzgunum dedim kadin dediki sen bide bu idrar testini yap bakalim ne cikicak dedi bende idrar testini yaptim kipkirmizi oldu test kadin dediki sen hic uzulme hamilesin o mutkulukla uyandim ins hayir olur cikar ruyam
sende sagol. Hepimizin sıkıntisi ortak suanda birbirimizi anlaya biliyoruz .insallah yukselir yarabbim. Sen idrar testinde baktinmi canim kandan onceH hatikavaliente canlar sagolun desteklerinz icin iyiki varsiniz umut herzamn vardir dime rabbim bu gecenin yuzu suyu hurmetine hepimizin gonlune gore versin bende okudum degerleri yavas ilerleyen bayanlar oluyomus benim kemdi ablamin da yegenimde degeri 9 du adetinin geciktigi gun ins benimde yukselir yukselmezsede rabbim herseyin iyisini bilir ins sizlerden guzel haberler alirim
Valla bilmiyorum canım çarşamba kontrolum var net tarihi o zaman verir herhalde benim 2.denemem ilk dondurulmusum.hiç bilmiyorum bü sürecibana doktor rahim kalinligina gore 12.gun ile 14. Gun arasi dedi yani kesin gun vermedi..seninki neye gore 16. Gun dedi peki??
bence sen hamilesin canım bende test yaptırdım ve 5 üzeri hamilelik vardır dediler senin üzerinde ve 9. günü değerin 7,7 çıktı. yarın için senden çok umutluyum, ama benim olmadı ve dondurulmuş embrıyo transfer süreci nasıl oluyor hiç bilmiyorum naparım hangi yolda ilerlerim artıkCanim testimin 9 cu gunu degerim 7,7 cikti ne pozitif ne negatif dendi cok uzgunum ama bi yandanda umutluyum belki yukselir diye cumartrsi gunu 12 gunum oluyo bidaha test yaptiricam rabbim hayirlisini nasip etsin Inss
Merhaba bende diyarbakirda yaptiriyirum zeki akkum sizin dr kim ve umarim Allah iyi haberler nasip ederBiz sebepsiz infertilite, 4 senelik evliyim, bi aşılama ,bi tüp bebek yaptırdım sonuç negatif, kismetse 6 ay dinlenmeden sonra dondurulmuş la 2. Deneme rabbim nasip ederse ışte.diyarbkrda yaptiycm canim
bence sen hamilesin canım bende test yaptırdım ve 5 üzeri hamilelik vardır dediler senin üzerinde ve 9. günü değerin 7,7 çıktı. yarın için senden çok umutluyum, ama benim olmadı ve dondurulmuş embrıyo transfer süreci nasıl oluyor hiç bilmiyorum naparım hangi yolda ilerlerim artık
olmadı herhalde canım ya transferin 9.günü 2,24 çıktıcanım yaptırdın mı test negatif mi? erken mi yaptırdın? merak ettim seni?
olmadı herhalde canım ya transferin 9.günü 2,24 çıktı12.gün tekrarla dediler ama hiç umudum yok
afedersin peçeteye sildikçe pembe kanamam oluyor ama adet de olmuyorum yarın son bir kez test yaptırıcam mucize olur bu vakitten sonrası
Hayirlisi olsun her seyin insallah bir mucize yasarsin olmazsa kendinei birakma ben dr olumsuz deneme yasadim toparlanip devam diyo insan baska bi care yokolmadı herhalde canım ya transferin 9.günü 2,24 çıktı12.gün tekrarla dediler ama hiç umudum yok
afedersin peçeteye sildikçe pembe kanamam oluyor ama adet de olmuyorum yarın son bir kez test yaptırıcam mucize olur bu vakitten sonrası
bugun canım ama ben çarşamba aksamı kan testi yaptırdım çünkü o gün kahverengi akıntım gelmeye başlamıştı dün de sürdü bugun de pembe akıntıya döndü, bende kendimi umutlandırmak istemiyorum hiçcanım senin 12. gün bugün değilmiydi? bende bugün kan verirsin diye düşünmüştüm. ne desem bilemedim, sonuçta sonradan tutanları okudum burada ama umutlanıp sonradan hüsrana uğramak daha zor.. Sen yinede ilaçları bırakma sakın inşallah bir mucizede burada okuruz.. Olmazsa da üzülme arkadaşım hayırlısı böyleymiş dicez yapacak bişey yok..