- 14 Nisan 2008
- 3.838
- 39
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merall bu pirinç unlarının meyveli olanları var.onlardan alıp muhallebi yapmayı denedinmi hiçö. belki sever. benim bildiğim elmalısı ve muzlusu var.istersen ondan al dene.birde ben yoğurduna meyve rendeliyorum içerisinede 2 tane bebe bisküvisi katıyorum ozaamn cok seviyor. bilgin olsun
bugün ilk kez bakıcısı Adaya kahvaltısını ayrı ayrı verdi telda söyledim ne yaptı diye tekrar aradım bi güzel yemiş hepsini sadece yumurtada ve keçiboynuzu pekmezinde öğürmüş ama onlarıda yemiş opuyorumnanaktan
alya sebze çorbası yemiyor ya(((
merall bu pirinç unlarının meyveli olanları var.onlardan alıp muhallebi yapmayı denedinmi hiçö. belki sever. benim bildiğim elmalısı ve muzlusu var.istersen ondan al dene.birde ben yoğurduna meyve rendeliyorum içerisinede 2 tane bebe bisküvisi katıyorum ozaamn cok seviyor. bilgin olsun
arkadaşlar benim kızım 6 ay 10 günlük ama hala ek gıda yediremiyorum ne yapmalıyım siz böyle yazdıkça imrendim vallaha hele yogurdu agzına bile almıyor çıkaracak gibi oluyor hemen nasıl alıştıracagım bilmiyorum