- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Teşekkür ederim :)Adına çok sevindim tebrik ederimm:) bende 6 buçuk aylık evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık doktora gittim muayene oldum herşey normal sağlıklı dedi iki kere gittim doktora bat 1 hafta sonra benim hiç ama hiç umudum yok
Ay çok iyisiniz ya inşallah sizlerde bu anı yaşarsınız Rabbimin izniyleHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinçok sevindim
Canim sen daha doktora filan gitme bekle hic bir sorunun yoxsa))6aya kadar bunye kendini hazirliyor))6aydan sonra denemelerin tutacak inan)belkide 1haftaya seninde guzel haberlerini aliriz)Adına çok sevindim tebrik ederimm:) bende 6 buçuk aylık evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık doktora gittim muayene oldum herşey normal sağlıklı dedi iki kere gittim doktora bat 1 hafta sonra benim hiç ama hiç umudum yok
Bende stres yapmıyorum aklıma gelmiyor umudum hevesim bile yok buna rağmen olmaması üzüyor beni işte,çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallahTeşekkür ederim :)
Canım inan strest de bırakmıyor ben bu ay hiç aklıma getirmedim sadece yum. gününden sonra belirtilerle olabilir mi dedim inan nasip inşllah sende birgün bunu tadıcan ama bunu Rabbim bilir ne zaman emin ol duam senle.
İnşallah ya çok dua ediyorum adak bile adadım yani o kadar :/ çok güzel konuşmuşsun çok iyi geldi çok teşekkür ediyorum hissedermiş ya hamile olan insan ben de tık Yok hissetmiyorum valla :)Canim sen daha doktora filan gitme bekle hic bir sorunun yoxsa))6aya kadar bunye kendini hazirliyor))6aydan sonra denemelerin tutacak inan)belkide 1haftaya seninde guzel haberlerini aliriz)
Zamanı gelmemiş demekki daha nasip ne zamansa olucak inşallah.Bende stres yapmıyorum aklıma gelmiyor umudum hevesim bile yok buna rağmen olmaması üzüyor beni işte,çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
Aynen öyle rabbim en iyisini bilir hayırlısını nasip etsin inşallahZamanı gelmemiş demekki daha nasip ne zamansa olucak inşallah.
Benim adım da Esma :)Zamanı gelmemiş demekki daha nasip ne zamansa olucak inşallah.
Aa ne güzelBenim adım da Esma :)
Bende memnun oldum:))Aa ne güzelmemnun oldum canım :))
Amin insallahhhEvet canım yaa ben bu ay da üzüldümİnşallah sen güzel bir haber verirsin bize
Canım bu iltihap ne kullanınca söküldü biraz ayrıntılı bilgi verme şansın var mı. Sanırım bende de iltihap var
Evet benim dedim duphastonda oyle ilac oyleyse iyi)))inshAllah iyi olur))
Canim her hamile kalan hamileliyini hiss eder die bir shey yok kadinlar var karni cikmiyinca hic hamish oldugundan haberi bile olmuyor)))))İnşallah ya çok dua ediyorum adak bile adadım yani o kadar :/ çok güzel konuşmuşsun çok iyi geldi çok teşekkür ediyorum hissedermiş ya hamile olan insan ben de tık Yok hissetmiyorum valla :)
Aslinda sende belirtiler var))))))yine sen ilishkide ol 1gun arayla belki yumurtluyorsun)))doktorlara o kadarda kulak verme)))))İnşallah bakalim neler olacak. Çarşambaya az kaldı. Kaşık ağrılarım ve bel ağrım var sadece . Birazda akıntım başka bi belirti yok şimdilik birde çok sık tuvalete çıkıyorum.
InshAllah hamishsindir ilishkide olduysan yumurtan catladigi gunlerde hamish ola bilirsin)))))Slm kızlar
Benimde bat 16 marttı regl günüm 28 ile 30 arası değişiyo ben 30 u baz aldım. Adetimin 13. Günü doktora gittiğimde yumurtan çatlmş demişti onun üzerinden 17 gün geçti. Geçen ay kimyasalım oldu o yüzden erken test yapmak istemedim ama dayanamıyorm yarın normal test yapıcam bakalm sonç ne olcak
Test yapinca qrupada at))))Slm kızlar
Benimde bat 16 marttı regl günüm 28 ile 30 arası değişiyo ben 30 u baz aldım. Adetimin 13. Günü doktora gittiğimde yumurtan çatlmş demişti onun üzerinden 17 gün geçti. Geçen ay kimyasalım oldu o yüzden erken test yapmak istemedim ama dayanamıyorm yarın normal test yapıcam bakalm sonç ne olcak
Benimde senle günlerim aynı halada hasta olmadım ama ben 14 ünde dayanamayıp test yapmıştım negatifti çıkmıştı daha erken diye cok takmadim adet olmadıkça umitleniyorum yine insen yarın 30.gün olmazsam hafta için test yaparım bi dahaSlm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?