Sen sabah ilk idrarinla yapsan kopkoyu cikacak)))diyerleni at bizimcinde tecrube olur)))))en az 3haftalik hamilesin ))))sabac ilk ishin kan testi yaptir kac haftalik olugunu oyren tamam mi?)))))doktor bilgilerinde haftan gorsensin sonra uziyle bir olmuyor)))İnşallah canım benim çok teşekkür ederim :)
Hayırlı olsun canım. Darısı tüm bekleyenlerin başına...Ayy çok mutluyum ya ellerim titriyor yazamıyorum Rabbim inşllah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder İnşllah sizlere de bu sevinci nasip eder
Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.Kucağınıza sağ salim alırsınız inşallahAyy çok mutluyum ya ellerim titriyor yazamıyorum Rabbim inşllah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder İnşllah sizlere de bu sevinci nasip eder
Bende öyle düşünüyorum 3 haftalık vardır bakalım pazartesi gidicem doktora inşllah :)Sen sabah ilk idrarinla yapsan kopkoyu cikacak)))diyerleni at bizimcinde tecrube olur)))))en az 3haftalik hamilesin ))))sabac ilk ishin kan testi yaptir kac haftalik olugunu oyren tamam mi?)))))doktor bilgilerinde haftan gorsensin sonra uziyle bir olmuyor)))
Ay çok teşekkür ederim inşllah Rabbim sizlere de nasip etsin dua edicem hepiniz için :)Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.Kucağınıza sağ salim alırsınız inşallah
Amin aminn inşallahHayırlı olsun canım. Darısı tüm bekleyenlerin başına...
Dua isterizAy çok teşekkür ederim inşllah Rabbim sizlere de nasip etsin dua edicem hepiniz için :)
Evet canım yaa ben bu ay da üzüldümInsallah olmayiz canim olunca insan cok üzülüyor
Buraya güzel şeyler guzel haberler yazmak istiyorum gelecek ay ayni stresi yasamak istemiyorum ben yaa
Rabbim isteyen herkese verir insallah
Ay canim ben 4aydir korunuyorum))))))mensim yeni bitii bu ay calishmalara bashdiyacam inshAllah)))))Bende öyle düşünüyorum 3 haftalık vardır bakalım pazartesi gidicem doktora inşllah :)
Sen ne zamandır istiyorsun
Tabiki canım inşallah Rabbim sizinde yüzünüzü güldürürDua isteriz
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun :)Ay canim ben 4aydir korunuyorum))))))mensim yeni bitii bu ay calishmalara bashdiyacam inshAllah)))))
nshAllah canim benim umrumda deyil Allah bir zaman yazmish o zaman gonderecek sen kendine dikkat et doktora gitHadi bakalım inşallah hayırlısı olsun :)
Regle 6 gün var ama ben bugün beta hcg baktırdm kanda 0,58 çıktı.Ya çook erken ya da hiçbir şey yokTabiki canım inşallah Rabbim sizinde yüzünüzü güldürür
Cok erken yaptirmishsin kan analizi 1 haftada yuksele biliyor bekle sen)))Regle 6 gün var ama ben bugün beta hcg baktırdm kanda 0,58 çıktı.Ya çook erken ya da hiçbir şey yok
Acele ettim yola gitme durumum vardı.Sonuç böyle olunca üzülüp gitmedimCok erken yaptirmishsin kan analizi 1 haftada yuksele biliyor bekle sen)))
Regle 6 gün var ama ben bugün beta hcg baktırdm kanda 0,58 çıktı.Ya çook erken ya da hiçbir şey yok
En güzelini yapıyorsun :)I
nshAllah canim benim umrumda deyil Allah bir zaman yazmish o zaman gonderecek sen kendine dikkat et doktora gitkefini cikar hicbishey dushunme
Adına çok sevindim tebrik ederimm:) bende 6 buçuk aylık evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık doktora gittim muayene oldum herşey normal sağlıklı dedi iki kere gittim doktora bat 1 hafta sonra benim hiç ama hiç umudum yokEn güzelini yapıyorsun :)
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAyy çok mutluyum ya ellerim titriyor yazamıyorum Rabbim inşllah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder İnşllah sizlere de bu sevinci nasip eder
Benim de bir hafta var hiç umudum yok ya hiçRegle 6 gün var ama ben bugün beta hcg baktırdm kanda 0,58 çıktı.Ya çook erken ya da hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?