Ben hemen hamile kalınır saniyordum bilseydim boyle zor oldugunu hic korunmazdim :))
Benimde batima 3 gün var ama akşamdan beri adet olacakmışım gibiyum resmen arada geçiyor ama genelde ağrı var ve ağrıyla birlikte çok midem bulanıyor midem yanıyor peder bile kullanıyorum adet oldum mu acaba diye sürekli tuvalete gidiyorum off ya kesin adet olucam
İnş benimkide seninki gibi hamilelik belirtisidir çünkü hala adet olmadım sadece çok fazla sandım var arada ayağa kalktığımda bacağıma falanda vuruyor inş hamilelik belirtisidirBen ilk hamileligimde öyleydim. Adet öncesi hep öyleyim aslen. Ama hamilelikte fazlaydi. Oluruna birakmak lazim.
Kaç gün var adetine canımKızlar bugün dotora gittim. Ovulasyon döneminde deilsin adetine 1 hafta var dedi . Gebeliğe yada kiste yordu anladığım kadarıyla net birşey demedi . Ayın 21 randevu aldım . İdrar içinde üşütmüş olabilirsin dedi. Bugün yine ovulasyon testi yapdim bi bakın başına böyle bişey gelen varmı . Sonuncuyu yarim saat önce yapdim . Ilk baştakinide dün akşam yapdim . Bi bakın yardım
Kaç gün var adetine canım
Evet yumurtlama donemin gecmis olabilir
Sen bence insallah regl olmazsin ama olursanda adet bitiminden sonra yapmaya basla o testleriGeçtiyse bu çizgi ne anlama geliyor ?
Sen bence insallah regl olmazsin ama olursanda adet bitiminden sonra yapmaya basla o testleri
Doktor ultrason ile mi bakıp yumurtlaama doneminde degilsin ddi.Ya bende zaten yumurtlama sorunu var. Macun kullandigim için çatladığını düşünüyorum.
Silik cikmis ya bi daha test yapYa kizlar benim adetim 4 gün gecikti hep günu gunune olurdum ama dün yaptim gebelik testinda cok silik cikti 2.cizgi...6 ocakta kurtaj olayim oldu ondan sonra adet gordum aslinda ama duzenim mi bozuldu yoksa ya bi bj eksikti
Silik cikmis ya bi daha test yap
kızlar mart bat ını heycanla bekleyenler var mıhamilelik belirtisi olanlar yazsın beraber bekleyen kac kişiyiz bakalim
C cellinay 16 Mart
@zfbs 19 Mart
@nesnes07 15 Mart
@elifkbr 27 Mart
different human 14 Mart
@altamiano 15 Mart
@samitok 17 Mart
@Queenqo 18 Mart
@Shokella 15 Mart
@nejlaa 86 13 Mart
Mrs black 23 Mart
@Esmakizz 20 Mart
@burcu_87 19 Mart
@Aysekayaaaa 15 Mart
@kikoleyim 23 Mart
@Shencys 23 Mart
@eminosate 21 Mart
@Sevsev12 17 Mart
@-Syma- 16 Mart
@Birobirben 17 Mart
F feray06 26 Mart
@esmnyz 24 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?