Mart Ayinda Transfer Yaptiranlar

aslında tedavi başladı dediğin uzun protokol uyguluyor suan lucrinle beraber diğer iğneye başladım ama bu seferde aşırı kanamam oluyor korktum doktor muanesinde toplan 10 yumurta var dedi acaba onlarımı döküyorum diye korkkuyorum olabilirmi öyle bişey

özlemcim bence doktorunu ara sen bakalım ne diyecek.bende o aşamada ağrı oluyodu ama kanama yoktu.sen en iisi doktorunu ara bakalım ne diyecek canım.

özloş ben derdimi anlatma kusurluyum bunu biliyorum :a015:

şimdi zaten doktor beni adet kanamamın 3 günü çağırdı o zamana kadar kanama cok azdı ne zamanki 2 iğneye birden başladım kanamaylada baş edemedim doktoru aradım normal dedi

ya benim doktorum cok iyi kendiside tüp bebekle cocuk sahibi olmuş.
Beni cok sık kontrole falan cağırmıyor aslında internette yazmama okumama da kızıyor etkilenirim diye ama ben hem meraklı hemde aşırı sabırsızım

canım yumurtaların dottor kontrolündedir ama kanamanı bilemem.öyle döküleceğini zannetmiyorum

kızlar ordamısınız. ben yeni geldim daha. moralim biraz bozuk. çarşambaya bende test yaptıracaktım biraz kan geldi.

Son düzenleme:
kan gelmesi gebe olmadığın anlamına gelmez diye okumuştum nette.hatta adet olsanız dahi kanda gebelik testini mutlaka yaptırmanız gerektiği yazıyordu.moralini bozma lütfen.

canım nasıl sevindim bilemezsin.umarım hepimizde iyi haberler veririz.allah tamamına erdirsin mutlu bir gebelik geçirirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…