-
- Konu Sahibi gulcicek61_67
arkadaşlar merhaba.benim de transferim mart ayında gerçekleşti.28 martta sonucumu öğrencem hayırlısıyla.kalçadan progesteron iğne(günde 3 kez),vitamin ve bebe aspirini kullanıyorum.bunlar günde bir kez.hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin allahım.bugün hiç bir belirtim yok.ne kasık ağrısı ne bel ağrısı.bu arada transferinizden kaç gün sona duş aldınız?
arkadaşlar merhaba.benim de transferim mart ayında gerçekleşti.28 martta sonucumu öğrencem hayırlısıyla.kalçadan progesteron iğne(günde 3 kez),vitamin ve bebe aspirini kullanıyorum.bunlar günde bir kez.hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin allahım.bugün hiç bir belirtim yok.ne kasık ağrısı ne bel ağrısı.bu arada transferinizden kaç gün sona duş aldınız?
kızlar benimde 28 mart'ta belli olcak sonucum hayırlısı hepimiz için ...sevinçli haberlerinizi bekliyoruzz.
günaydın nasılsınız. ben 14 martta tedavi ye başladım bu ilk denemem tüp olacak aklımda bi sürü soru var
canım benim de cuma günü sonuç belli olacak sabırsızlıkla bekliyoruz
inşallah her şey gönlünce olur kaçıncı denemen
canım sağol benim daha ilk denemem hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırdık
Hayırlısı ile başarılı bir transferden sonra hamile olursun, inşaalah, tek yumurtası olup tek yumurta ile hamile kalan 35 yaşında bir bayanla 3. tüp bebek denememde tanıştım, şuan hamileliği devam ediyor, Allah yardımcın olsun dualarım seninle:teytey::teytey::teytey:mrb banada yarın transfer yapılacak.8 tane yumurta toplamışlardı sadece 1 tanesi döllenmiş onuda yarın transfer edecekler.Bakalım ne olacak hayırlısı hepimiz için
canım sende mi uyuyamıyorsun
ben artık dayanamıyorum
şu cuma bir an önce gelsin artık
Hamileliğin kaç haftalık bilmiyorum ama bulantılar hemen başlamaz , hatta belki hiç bulantın olmaz, ama iki aydan sonra kasıklarında pıt pıt diye bir kıpırtı hissedeceksin işte o senin bebişlerderyahakan öncelikle tebrik ederim.bebeğini sağsağlim dünyaya getirirsin inşallah.doktorum iğne verdiği ve günde 3 kez vurunmam gerektini söylediği için vurunuyorum.türlü türlü ben de mide bulantısı filan yok ağrı sızı da yok.anlayamadım valla ne olcak.merak içindeyim.