Mart Ayinda Transfer Yaptiranlar

benim 1 tane yumurtam döllendi sadece 1 tane transfer edididi inş tutmuştur hepimizin

türlü türlü senin ne zaman belli olacak canım.birşeyler hissediyomusun ağrın felan varmıııı

geldim arkadaşlar bendede kasık ağrısı var bende korkuyorum valla.bu benim ikinci denemem,ilkinde hiç döllenme olmamıştı.

özloş - türlü türlü allahınızı severseniz bana bundan sonra ne olacak neler yaşayacam az mı kaldı cok mu var bi akıl verin ya :uhm:

( 14 marttan buyana ilaç kullanıyorum )

canım bende pko var.ilkinde 21 yumurtam vardı herşey yolundaydı ama labaratuvar ortamında döllenmedi çoook üzülmüştüm.ikincidede 12 toplandı ama sadece 1 tane döllendi sanırım bir sorun var bu olmazsa bakıcaz bakalım ama inş olur allah büyük.sende sorun ne canım

özlemcim yumurtaların büyüdüğünde çatlatma iğnesi olacaksın 2 gün sonra yumurtaların toplanıcak.zor bir süreç ama sonunu düşün hepimiz geçirdik sabırlı ol tatlım.inş bebişlerimiz olacak merak etme sen

msn de konuşalımmı sorun olmazsa buradan zor oluyor.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz destek oluruz birbirimize arkadaşlar.

kızlar ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın inş bu hafta hepinizden güzel sonuçlar alırız AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

özloş - türlü türlü allahınızı severseniz bana bundan sonra ne olacak neler yaşayacam az mı kaldı cok mu var bi akıl verin ya :uhm:

( 14 marttan buyana ilaç kullanıyorum )

canım sanırım adet olmayı bekliyorsun sana uzun protokol uyguluyacaklardır. adetinin 2. yada 3. günü göbekten iğneye başlayacaksın .dr.seni 2-3 gün arayla yumurtalıklarını kontrol etmeye çağıracak. yumurtaların istenilen büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi olacaksın .36 saat sonra yumurtalarını toplayacak.aynı gün eşinden sperm alınacak. yumurtalarda genelde 2-3 gün de dölleniyor.daha sonra sana transfer edecekler. bu olallar sonucu alana kadar toplam 40 günü buluyor senin aşağı yukarı 1 ayın kalmış .merak ettiğini sorabilirsin. elimden geldiğince yazarım

canım bende pko var.ilkinde 21 yumurtam vardı herşey yolundaydı ama labaratuvar ortamında döllenmedi çoook üzülmüştüm.ikincidede 12 toplandı ama sadece 1 tane döllendi sanırım bir sorun var bu olmazsa bakıcaz bakalım ama inş olur allah büyük.sende sorun ne canım

canım ben endometriozisim 6 ay önce kistim alındı kist sağ taraftaydı. ama sağ tarafımda kaliteli yumurtalar oluşmamış. sol taraftan 4 tane kaliteli yumurta dölledi. 3 tanesi döllenmişti. banada 2 tanesini yerleştirdiler. inşallah olur. kalbini ferah tut. aklına kötü şeyler getirme. herşeyde bir hayır vardır.

canım çok saol.sanada çook geçmiş olsun inş ii haberler alırız yaa
allah büyük

X