Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim
aslında tüm belirtileri hissettim ama psikolojik olduğunu sanmıştım çünkü her ay hissediyordum fakat önceki aylara göre biraz halsizlik özellikle sabahları , ve biraz da bel ağrısı oldu bi de regl olucakmışım gibi karın ve kasık ağrım vardı gerçi arada yine oluyo... onun dışında şu an mide bulantısı falan yok
lora canım netten ovulasyon testine göre 26 nisanda tekrar adet olmam lazım kendimiz ekleyebiliyomuz listeye yoksa sadece senmi yapıyosun liste olayını.eğer kendimizde yapabiliyosak ben yapabilirim
lora canım netten ovulasyon testine göre 26 nisanda tekrar adet olmam lazım kendimiz ekleyebiliyomuz listeye yoksa sadece senmi yapıyosun liste olayını.eğer kendimizde yapabiliyosak ben yapabilirim
canim tabiki sende ekleyebilirsin ben daha oncede yazmistim aslinda ben olmadigim zamanlar bana yardimci olursunuz diye sagolsun beyazmelek arada yardimci oluyo sende olursan sevinirim tabiki
yeşimcim kusura bakma kendi derdimden , seni tebrik etmeyi bile unuttum. Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.Sağlıklı , hayırlı bir evlat olur inşallah
cokolino..................6mart gonulcelen................22mart nur82....................29 mart prensesim................27 mart sibel.mtlu...............27mart seyra.....................28mart latifeelif.................28mart ALDARA................28 mart türlü türlü................29 mart barin.....................29mart nihal1981...............29mart senliyurt..................30mart incimercan................31mart
NİSAN LİSTEMİZ
KANCICEGIM.......................................1 NISAN YUVAM82........................................... .1NISAN SUZIDIL........................................... ...3NISAN İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN PETEKNUR.......................................4 NİSAN EMINEILCIN.......................................4 NISAN FATMA43..........................................4 NISAN ESRAKO...........................................5 NİSAN MİRAGE82.........................................5 NİSAN BUBUŞ............................................. 5 NİSAN D.E.S.I.R.E....................................... ..5NISAN SULTAN49.........................................6 NİSAN AYKARA2..........................................7 NISAN BENSSENB.....................................::8NI SAN FINDIK80.......................................... .10NİSAN ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN XNAZANX........................................... .1 2 NISAN DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN GÜLSÜ............................................. .....12NISAN EVRIM............................................. ...13 NISAN VAVELYA........................................... .13NISAN BALLIM53......................................... .14 NISAN MITAKU............................................ .:15NISAN REBEL06........................................... ..15 NISAN NEFISEM........................................... .16NISAN BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN BAHARCIK......................................... .17 NISAN ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN CIDY.............................................. .......19NISAN EMELİKO........................................... .20 NİSAN SUDENAZ222....................................... 20 NİSAN BİRGÜL38.......................................... ..21NİSAN CEYLİN35.......................................... ...21NİSAN HAZIRAN_NA........................................ 22NISAN LORA.............................................. ....24NISAN CANIMINICI........................................ ...24NISAN GÜLEY............................................. ....:24NISAN BALLITATLI........................................ .....25NISAN UMUTGEZGİNİ....................................... ..25NİSAN ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN BEDEF......................................................26NİSAN SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN
cokolino..................6mart gonulcelen................22mart nur82....................29 mart prensesim................27 mart sibel.mtlu...............27mart seyra.....................28mart latifeelif.................28mart ALDARA................28 mart türlü türlü................29 mart barin.....................29mart nihal1981...............29mart senliyurt..................30mart incimercan................31mart
NİSAN LİSTEMİZ
KANCICEGIM.......................................1 NISAN YUVAM82........................................... .1NISAN SUZIDIL........................................... ...3NISAN İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN PETEKNUR.......................................4 NİSAN EMINEILCIN.......................................4 NISAN FATMA43..........................................4 NISAN ESRAKO...........................................5 NİSAN MİRAGE82.........................................5 NİSAN BUBUŞ............................................. 5 NİSAN D.E.S.I.R.E....................................... ..5NISAN SULTAN49.........................................6 NİSAN AYKARA2..........................................7 NISAN BENSSENB.....................................::8NI SAN FINDIK80.......................................... .10NİSAN ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN XNAZANX........................................... .1 2 NISAN DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN GÜLSÜ............................................. .....12NISAN EVRIM............................................. ...13 NISAN VAVELYA........................................... .13NISAN BALLIM53......................................... .14 NISAN MITAKU............................................ .:15NISAN REBEL06........................................... ..15 NISAN NEFISEM........................................... .16NISAN BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN BAHARCIK......................................... .17 NISAN ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN CIDY.............................................. .......19NISAN EMELİKO........................................... .20 NİSAN SUDENAZ222....................................... 20 NİSAN BİRGÜL38.......................................... ..21NİSAN CEYLİN35.......................................... ...21NİSAN HAZIRAN_NA........................................ 22NISAN LORA.............................................. ....24NISAN CANIMINICI........................................ ...24NISAN GÜLEY............................................. ....:24NISAN BALLITATLI........................................ .....25NISAN UMUTGEZGİNİ....................................... ..25NİSAN ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN BEDEF............................................. .........26NİSAN SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN KUZU........................................................28NİSAN
NİSAN LİSTEMİZ
KANCICEGIM.......................................1 NISAN YUVAM82........................................... .1NISAN SUZIDIL........................................... ...3NISAN İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN PETEKNUR.......................................4 NİSAN EMINEILCIN.......................................4 NISAN FATMA43..........................................4 NISAN ESRAKO...........................................5 NİSAN MİRAGE82.........................................5 NİSAN BUBUŞ............................................. 5 NİSAN D.E.S.I.R.E....................................... ..5NISAN SULTAN49.........................................6 NİSAN AYKARA2..........................................7 NISAN BENSSENB.....................................::8NI SAN FINDIK80.......................................... .10NİSAN ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN XNAZANX........................................... .1 2 NISAN DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN GÜLSÜ............................................. .....12NISAN EVRIM............................................. ...13 NISAN VAVELYA........................................... .13NISAN BALLIM53......................................... .14 NISAN MITAKU............................................ .:15NISAN REBEL06........................................... ..15 NISAN NEFISEM........................................... .16NISAN BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN BAHARCIK......................................... .17 NISAN ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN CIDY.............................................. .......19NISAN EMELİKO........................................... .20 NİSAN SUDENAZ222....................................... 20 NİSAN BİRGÜL38.......................................... ..21NİSAN CEYLİN35.......................................... ...21NİSAN HAZIRAN_NA........................................ 22NISAN LORA.............................................. ....24NISAN CANIMINICI........................................ ...24NISAN GÜLEY............................................. ....:24NISAN BALLITATLI........................................ .....25NISAN UMUTGEZGİNİ....................................... ..25NİSAN ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN BEDEF............................................. .........26NİSAN SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN KUZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28NISAN
HAYIR CNM SORUN DEGIL BENDE SEN KUZUYU GORMEDIN SANDIM KALSIN OYLE SILMENE GEREK YOK CNM COK SAGOL YINEDE YARDIMIN ICIN BENDE SIMDI CIKIYORUM ZATEN GORUSURUZ CNM
kızlar benim henüz çok küçük dr a çarşamba gittim test yaptırmak için pozitif çıktı salı günü gel ultrasonda bakalım şimdi görünmez dedi.... nasıl yaptım sizlerle paylaşmak isterim ; ben 6 ay hapla korundum bırakalı 9 ay olmuştu dr bi sorun yok diyordu fakar her ay regl olunca ağlıyordum ... Kafama çok takıyor çok stres yapıyordum... Bu ay tamam dedim olmazsa olmaz Allah ne zaman nasip edrese o zaman olur bebeğim geleceği zamanı bilir ben de beklemeyi bilmeliyim dedim Ve dua ettim Allah'ım sen bana sabır ver dedim Daha sonra reglim biter bitmez gün aşırı birlikte olduk ve ilişki sonrasında ayaklarımı yukarı kaldırıp bisiklete biner gibi yaptım:))))) ama kocaya göstermeden yaptım bunu yoksa gülerdi walla
yeşimcim tecrübelerini paylaştığın için saol.. bizde bu ay daha hızlanalım barii..gerçi en önemlisi seninde belirttiğin gibi takmamak bunuda aşarsak yapıcak başka bişi kalmıyo gerisi alllahtan
NİSAN LİSTEMİZ
KANCICEGIM.......................................1 NISAN YUVAM82........................................... .1NISAN SUZIDIL........................................... ...3NISAN İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN PETEKNUR.......................................4 NİSAN EMINEILCIN.......................................4 NISAN FATMA43..........................................4 NISAN ESRAKO...........................................5 NİSAN MİRAGE82.........................................5 NİSAN BUBUŞ............................................. 5 NİSAN D.E.S.I.R.E....................................... ..5NISAN SULTAN49.........................................6 NİSAN AYKARA2..........................................7 NISAN BENSSENB.....................................::8NI SAN FINDIK80.......................................... .10NİSAN ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN XNAZANX........................................... .1 2 NISAN DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN GÜLSÜ............................................. .....12NISAN EVRIM............................................. ...13 NISAN VAVELYA........................................... .13NISAN BALLIM53......................................... .14 NISAN MITAKU............................................ .:15NISAN REBEL06........................................... ..15 NISAN NEFISEM........................................... .16NISAN BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN BAHARCIK......................................... .17 NISAN ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN CIDY.............................................. .......19NISAN EMELİKO........................................... .20 NİSAN SUDENAZ222....................................... 20 NİSAN BİRGÜL38.......................................... ..21NİSAN CEYLİN35.......................................... ...21NİSAN HAZIRAN_NA........................................ 22NISAN LORA.............................................. ....24NISAN CANIMINICI........................................ ...24NISAN GÜLEY............................................. ....:24NISAN BALLITATLI........................................ .....25NISAN UMUTGEZGİNİ....................................... ..25NİSAN ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN BEDEF............................................. .........26NİSAN SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN YUVAM82.................................................29NİSAN