Loracim hala burdamisin canim nehaber nasilsin?
evet cnm hala burdayim iyiyim sagol sen nasilsin cnm
günaydın kızlar. loracım beni 15 nisan a eklermisin
canım nasılsın biraz daha iyisin inşallah... bak yalnız değilsin en azından hamile kalabiliyorsun bu da güzel bişey... aynı belirtileri yaşamıştık seninle... geçen ay ki belirtilerimden en önemlisi göğüs belirtisi bu ay bende hiç yok adetime az kaldı ama yok karnımın alt tarafı ağrıyor bu ay ... ve benim geçen ay adetimde çok yoğun kanamam oldu ve parça parça kan gitti.. belki bende hamileydim adet kanaması ile gitti diye düşünüyorum.. çünkü çoğu kadın hamile olduğunu öğrenmeden adet kanaması ile düşük yapıyormuş.. bunuda yeni öğrendim.. inşallah nisan ayında yine hamiş olursun tabi bende ve isteyen herkes....a.s.
bana yardım edin bebeğim olmalı ne yapmalıyım. hangi günler , hangi yemekler, hangi içicekler((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
selam istiridye.iyiyim demek yalan olur. hiç iyi değilim. mutsuzum, yorgunum , umutsuzum. internetten ovulasyon günümü hesapladım perşembeden pazartesi gününe kadar olan günlermiş. o günlerde ilişkiye girmeyi denicem. bugünlerde kasıklarımda ağrı var. mutsuzum istiridye kırgın mutsuz. allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. inşallah senin ve tüm isteyenlerin hamişim başlığını görmek nasip olur. a.s.
canım benim bir kaç sayfa geri gidersen...ben bir liste yapmıştım bu konuda...bu ay herkes denesin diye...
bi bak istersen...:içelim:
HAYIR SAKIN MUTSUZUM UMUTSUZUM GİBİ LAFLAR ETME ... ŞİMDİ BİSMİLLAH DEYİP YENİDEN BAŞLAYACAKSIN.. BU AY SIKI ÇALIŞ GÜZEL BESLEN MORALİNİ YÜKSEK TUT Kİ VUCUDUN HAZIRLANSIN VE YENİDEN HAMİŞ KAL CANIM İNŞALLAH.... BAK BANA BU AY FULL ÇALIŞTIM HİÇ BELİRTİ YOK YAA :çok üzgünüm::içelim:
sudenazcım buldum yazdıklarını canım.ben internetten ovulasyon günlerimi hesapladım 26 sı 31 i arasıymış. 4 gündür adaçayı içiyorum. bugün bırakmalımıyım. bana biraz yardım edebilirmisin . bildiklerini benimle paylaşırsan çok mutlu olurum...neolurrrrrr