mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

teşekkür ederim loracığım hapimiz için hayırlısını canı gönülden istiyorum Rabbim herkese hayırlısıyla bebişini kucağına almak nasip etsin

ya kizlar size birsey soracam
ben 2 ay once dusuk yaptim simdi de adetime 5 gun var ama ben son 3 gundur nedense bulantidan duramiyorum.sabah aksam ac veya tok midem bulaniyor.onceki hamileligimde de aynen böyle olmustu gunum bile gecmeden bulantim baslamisti yine ayni mi olacak acaba ...
ondan haric bir de belim agriyo ve aralikli kasik batmalarim var ama gögüslerimde fazla bir degisiklik yok sadece biraz rengi koyulasti...
ne olabilir ya hamilemiyim acaba fikir ve yorumlarinizi bekliyorum kizlar ihtiyacim var lutfen bana bir akil verin nolurrr

evet cnm hala burdayim iyiyim sagol sen nasilsin cnm

bende iyim iste arkadaslarla hamilelik belirtilerini kanusuyoruz vallahi aptal olduk,,,sadece bu mahebbatlerle geciyor vaktimiz:dance::dance:ama isallah hayirlisiyla hamisler listesine geceriz

o kadar sabirsiz ve halsizim ki...

tek istedigim bir cocugum olsun...senağlama

gunaydin kizlarr,bugun benim saat 11 de doktor kontrolum var,insallah her sey yerindedir,bu ay cok agrilarim oldu,süpheleniyorum kotü bir sey cikacak die,

günaydın kızlar. loracım beni 15 nisan a eklermisin

canım nasılsın biraz daha iyisin inşallah... bak yalnız değilsin en azından hamile kalabiliyorsun bu da güzel bişey... aynı belirtileri yaşamıştık seninle... geçen ay ki belirtilerimden en önemlisi göğüs belirtisi bu ay bende hiç yok adetime az kaldı ama yok karnımın alt tarafı ağrıyor bu ay ... ve benim geçen ay adetimde çok yoğun kanamam oldu ve parça parça kan gitti.. belki bende hamileydim adet kanaması ile gitti diye düşünüyorum.. çünkü çoğu kadın hamile olduğunu öğrenmeden adet kanaması ile düşük yapıyormuş.. bunuda yeni öğrendim.. inşallah nisan ayında yine hamiş olursun tabi bende ve isteyen herkes....a.s.

beyazbulut internet sitelerinde uç adet tarihi yazılıp bulunan ovulasyon gunleri normal standart lar yani elbette bir çok kisinin o gunlerde yumurtası catlıyodur ancak bazı istisnalar var. mesela benn 27 gunde bir adet oluyorum ordaki hesaplara goree 13 yada 14 gun ovulasyon olması gerek bense ikiaylık dr kontrollerimden anlıyorumki ben 17. gun ovulasyon yasıyorum. bir baska arkadasım ad et bitiminden bir hafta sonra oluyormus. yani sunu unutma ki ordakiler genelleme herkesin bunyesi ayrı çocuk yapmak için en garanti yol adet bitiminden birkaç gun sonradan baslayıp neredeyse bir sonrkaki adete kadar mumkunse hergun tabi bu zor biliyorum:)) en azından ovulasyon denen gunlerde hergun diger gunlerde gun asırı iliski. ben ilk uç ay bu sekli ovulasyon gunlerine bakarak calıstım ve ovulasyona bir gun kala kestim kızım olması için bir oglum var çunku ve bu sartlarda tutması imkansızmıs zaten 12. gunden 17. gune sperm kalması içerde mumkun değil guibi. iste boyle. hamile arkadaslarda teyit edeceklerdir her gun yapanlar yada sıkca gun asırı da olsa uzun sureli ilsk deneyenler genelde hamile su anda.
bol sans.

selam istiridye.iyiyim demek yalan olur. hiç iyi değilim. mutsuzum, yorgunum , umutsuzum. internetten ovulasyon günümü hesapladım perşembeden pazartesi gününe kadar olan günlermiş. o günlerde ilişkiye girmeyi denicem. bugünlerde kasıklarımda ağrı var. mutsuzum istiridye kırgın mutsuz. allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. inşallah senin ve tüm isteyenlerin hamişim başlığını görmek nasip olur. a.s.

bana yardım edin bebeğim olmalı ne yapmalıyım. hangi günler , hangi yemekler, hangi içicekler ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Bugun regl gunumdu,olmayinca test yaptim ,negatif beklemedeyim.................

bana yardım edin bebeğim olmalı ne yapmalıyım. hangi günler , hangi yemekler, hangi içicekler ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

canım benim bir kaç sayfa geri gidersen...ben bir liste yapmıştım bu konuda...bu ay herkes denesin diye...

bi bak istersen...:içelim:

HAYIR SAKIN MUTSUZUM UMUTSUZUM GİBİ LAFLAR ETME ... ŞİMDİ BİSMİLLAH DEYİP YENİDEN BAŞLAYACAKSIN.. BU AY SIKI ÇALIŞ GÜZEL BESLEN MORALİNİ YÜKSEK TUT Kİ VUCUDUN HAZIRLANSIN VE YENİDEN HAMİŞ KAL CANIM İNŞALLAH.... BAK BANA BU AY FULL ÇALIŞTIM HİÇ BELİRTİ YOK YAA :çok üzgünüm::içelim:

istiridyecim canım benim. sağol. ama benim şansım hepinizden az. kimbilir kaç ay hamile kalamıcam.kimbilir daha kaç ay umutsuzca beklicem. yumurtlama günlerindeki belirtiler hakkında bilgin varmı istiridye ((((((

sudenazcım buldum yazdıklarını canım.ben internetten ovulasyon günlerimi hesapladım 26 sı 31 i arasıymış. 4 gündür adaçayı içiyorum. bugün bırakmalımıyım. bana biraz yardım edebilirmisin . bildiklerini benimle paylaşırsan çok mutlu olurum...neolurrrrrr

ne öğrenmek istiyosan sorabilirsin..ama adaçayı konusunda biraz hassas davranmalısın...mutlaka yumurtlama gününden önce bırakmalısız içmeyi..yumurtlama zamanı sakıncalı....bi dahaki adetine kadar içmiyosun...çünkü sık adaçayı içmek düşükte yapabiliyomuş..o yüzden sadece adet gününde başlayıp..yumurtlamadan bir kaç gün önce bırak

bu arada kurutulmuş yaprak şeklindeki adaçayı olucak ..kaynatılmıycak..sadece sıcak suya konulup demlencek....:içelim:

BEKLEMEDE OLANLAR

cokolino..................6mart
elif26.......................22mart
guley......................22mart
gonulcelen..............22mart

YENI LISTE
runhas.....................24mart
cidy........................24mart
birgül38...................24mart
ceylin35..................25 mart
gamzeli....................25mart
bernis.....................25mart
mavi rüya................25mart
baturnuray...............25 mart
seyma88..................25 mart
AHURA MAZDA.........25 mart
doga6.......................25mart
aysegül34................26mart
elizabethtown...........26mart
gurbet gelini.............26mart
haziran na................27mart
sselda.....................27mart
prensesim................27 mart
haziran_na..............27mart
sibel.mtlu...............27mart
armus.....................28mart
seyra.....................28mart
latifeelif.................28mart
ALDARA................28 mart
türlü türlü................29 mart
barin.....................29mart
nur82....................29 mart
nihal1981...............29mart
melih.....................30mart
umutgezgini.............30 mart
kuzu........................30mart
senliyurt..................30mart

NİSAN LİSTEMİZ

KANCICEGIM.......................................1 NISAN
SUZIDIL........................................... ...3NISAN
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN
PETEKNUR.......................................4 NİSAN
BEDEF............................................. .4NISAN
EMINEILCIN.......................................4 NISAN
ESRAKO...........................................5 NİSAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
BUBUŞ............................................. 5 NİSAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN
BENSSENB.....................................::8NI SAN
FINDIK80.......................................... .10NİSAN
ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN
XNAZANX........................................... .1 2 NISAN
DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN
EVRIM............................................. ...13 NISAN
VAVELYA........................................... .13NISAN
BALLIM53......................................... .14 NISAN
MITAKU.............................................:15NISAN
NEFISEM........................................... .16NISAN
BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN
BAHARCIK......................................... .17 NISAN
ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN
ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN
CIDY.............................................. .......19NISAN
EMELİKO........................................... .20 NİSAN
LORA.............................................. ....24NISAN
CANIMINICI........................................ ...24NISAN
GÜLEY............................................. ....:24NISAN
BALLITATLI........................................ .....25NISAN

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
CIMBOMLU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
FATER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZEYNOO24::::::::::::::::::::::::::::::::
GULAY_DA:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASLIHANXX:::::::::::::::::::::::::::::::::::
NESHE1976::::::::::::::::::::::::::::::::
ACHEL10:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASORTIE::::::::::::::::::::::::::::::::::
AREGON:::::::::::::::::::::::::::::::::::
H:MINE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

MITAKUCUM EKLEDIM CNM SENIDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…