- 23 Şubat 2008
- 66
- 0
kızlar evet biraz merakta bıraktım ama neyse beklenen gün geldi ...dün dr.a gittim 15 günlük gecikmem vardı...önce normal ultrason sonrada vajinal ultrason a baktı gebelik yoktu..kan testi yaptı sonuç negatif çıktı...o an çok üzüldüm..boşuna bi zaman kaybıydı benim için...neyse dr.um sağolsun beklemeye gerek yok artık dedi..önce adet yapıcı ilaç verdi.adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptırıcam.eşimin sperminede bakılcak..sonuçlara görede tedaviye başlancak...bu sözler yarama merhem gibi geldi...beklemiycem için sevindim...hayırlısı böyleymiş arkadaşlar...umarım devamı güzel olur........
bu arada loracım listeden çıkar beni nasıl sa gebelik yok adet söktürücü verdi...adet olmadan bi sonraki tarihi kestiremiyorum....adet olunca yeni tarihi veririm canım.....
geçmiş olsun sudenaz inşaallah en kısa zamanda hayırlı hamilelik haberlerini alırıza.s.loracım benim günüm bü gün ama hala olmadım göğüs ve belimde bi ağrı var ama öncede söylediğim gibi beyaz akıntım falan yok:1no2:zaten bu aydan pek ümitli değilim yinede hayırlısı bi umut ya varsa diye :sm_confused:acaba aranızda öyle çok akıntısı olmadan hamiş kalanlar var mıdır:uhm:
kızlar evet biraz merakta bıraktım ama neyse beklenen gün geldi ...dün dr.a gittim 15 günlük gecikmem vardı...önce normal ultrason sonrada vajinal ultrason a baktı gebelik yoktu..kan testi yaptı sonuç negatif çıktı...o an çok üzüldüm..boşuna bi zaman kaybıydı benim için...neyse dr.um sağolsun beklemeye gerek yok artık dedi..önce adet yapıcı ilaç verdi.adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptırıcam.eşimin sperminede bakılcak..sonuçlara görede tedaviye başlancak...bu sözler yarama merhem gibi geldi...beklemiycem için sevindim...hayırlısı böyleymiş arkadaşlar...umarım devamı güzel olur........
bu arada loracım listeden çıkar beni nasıl sa gebelik yok adet söktürücü verdi...adet olmadan bi sonraki tarihi kestiremiyorum....adet olunca yeni tarihi veririm canım.....
arkadaşlar sağ kasık bölgemde hafifi bi şişlik oluştu ve bugün yada en geç yarın adet olmam gerekiyor,bu şişliğin hamilelik belirtisiyle bi ilgisi varmı sizce yada kistmi acaba?hafif kasılma yapıo ama öyle belirgin bir ağrı yapmıo,daha önce böyle bi durum yaşayan varmı,yardımcı olurmusunuz,korkulucak bişey değildir umarım..
Canım ya işallaahhhh!Eğer bu ay hamiş olursam tam bir mucize olur işte :) Eğer hamiş değilsemde....niye gecikiyo bu yaa boşu boşuna vakit kaybı o zaman
Allahım hepimizin kucaklarını doldur,bizlerin mucizelerini bağışla yarabbimmmm!!!
sudenazcim sakin uzulme cnm herseyde bir hayir vardir bak bende bu ay 4 gun erken oldum bugun bende doktora gittim hormon testi icin kan verdim benimde seninki gibi durumum yani. isallah nisan ayina hamis olacaz bizde ben inaniyorum sende inan burdan ciglik cigliga bagiracaz hamileyimmmmm diye
arkadaşlar bu ay herkes bunları denesin ....bakalım ne kadar faydasını görücez...ve nekadarımız bunlarla hamiş kalıcak...
1- sabah ilişkiye girmek
2- adet günü başlayıp yumurtlamadan önce bırakmak üzere günde 2 bardak adaçayı
3- ilişkiden 2 saat önce eşinize sert bir kahve
4- eşinize her gün sabah akşam aç karnına 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi (sperm artırıcı etkisi var)
5- kalça altına yastık
6- en az 1 saat bacakları kaldırarak beklemek
7- ovulasyon kiti kullanın yumurtlamayı şansa bırakmayın..
8- ovulasyondan 1 gün önce başlayıp yaklaşık 1 hafta hergün veya 1 gün arayla ilişkiye girmek
9- folik asit kullanın
10- eşiniz ve siz sigara-alkol kullanıyosanız bırakın (yumurta ve sperm kalitesine kötü etkisi mevcut ve düşüklere neden olabiliyor)
11- en önemlisi kafanızdan bu ayda olmıycak gibi psikolojinizi kötü etkiliycek şeyleri silip atın.stresten uzak durun.....
aklımda bu kadar var ....ben tüm malzemeleri aldım...hazırım adetten sonra başlıyorum.....hepinize bol şans................
canım ben bodrum turgutreiste oturuyorum....yolun düşerse görüşürüz inşallah.....a.s.
sudecim geçikme ile ilgili bir fikri varmı dr un neden olurmus ?
bende dun oglum yanımda idi isy erimde girip okuyamadım hiç ama zaten aksam 5 de dr a gideceğiin biliyordum bugun de yeni girebildim islerni yogunlugundan heyecanla senin haberini aradım hamilelik yokmus uzuldum ama tedaviye guvendigin bir dr la giriyor olmanda birseydir. bu arada bodrumda nerde oturuyorsun benim bçok yaknı bir arkadasımda geçen sene oraya yerlesti. haziranın son haftası insalahh bizde tatil için geleceiz çok ozledim bodrumuuu.
sudecim geçikme ile ilgili bir fikri varmı dr un neden olurmus ?
bende dun oglum yanımda idi isy erimde girip okuyamadım hiç ama zaten aksam 5 de dr a gideceğiin biliyordum bugun de yeni girebildim islerni yogunlugundan heyecanla senin haberini aradım hamilelik yokmus uzuldum ama tedaviye guvendigin bir dr la giriyor olmanda birseydir. bu arada bodrumda nerde oturuyorsun benim bçok yaknı bir arkadasımda geçen sene oraya yerlesti. haziranın son haftası insalahh bizde tatil için geleceiz çok ozledim bodrumuuu.
sudenazcim turgutreiste duygu diye birini taniyomusun boyle uzun boylu bi kiz