mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

olsun canım iyi oldu başlaman.ama unutma yumurtlamadan önce mutlaka bırakmalısın..pekmez olayını ben de birkaç gündür yapıyorum...eşime 1 kaşık al diyorum sabah akşam..eşim tadını çok beğenmiş 3-4 kaşık yiyor valla:roflol:

yani bildiğim sabah akşam aç karnına en az bir kaşık alsın...araştırdım sperm sayısını ve hareketliliğini müthiş etkiliyomuş.düzenli bi şekilde devam etsin canım...:içelim:

bi yerdede şöyle okumuştum..nerde hatırlamıyorum..belkide burda okudum...erkeğe sperm testi yapıyolar 3,5 milyon çıkıyor çok düşük tabi..ve iki ay boyunca keçi boynuzu pekmezi tüketiyor.2 ayın sonunda testi tekrarlıyor ve sperm sayısı 8,5 milyon oluyor...

vay maaşşallah sağol canım inşaallah hepimiz nisan ayı hamişleri oluruz tabi hayırlısı ile inşaallah benim eşimde sever gerçi normal bildiğimiz pekmezden arasıra yiyo bunun tadı nasıl bilmiyorum çok sağol canım sana zahmet banada bu takvimlerden göderebilirsen sevinirim şimdiden tşkler

tabi canım yapıyım...ama yarım saate çıkıcam o yüzden acele cevap yazarsan...eşinin adı ve senin adı..evlilik tarihinizi yaz....

bu arada evlilik takvimi yapıyoz dimi çocuk yoktu..CADIARZU

hamile olana bütün arkadaşları tebrik ediyorum.a.s.a.s.allah sağlıkla kucaklarına verir insallah.kızlar sayenizde adacayını öğrendimm ve her gün 2 kupa içiyorum.:içelim:1 ay olmak üzere.lora cım beni listeye eklediğin için çok sağol.insallah en kısa zamanda hamiş listesine de eklersin canımsırnaşık şeyve insallah tüm listedekiler hamiş olurda loracım sen bu kez bebişlerin doğum listesini yaparsın:teytey::dance:

canım adaçayını 1 ay boyunca değil...adet günü başlayıp yurtlamadan önce bırakman gerek...yumurtlamaya zararlı etki yapabiliyor..ben böyle biliyorum..

bu arada muğlanın neresinden??? .ben bodrum...:içelim:

sağolun kızlar cevaplarınız için bende bu ay öyle denicem bakalım kısmet artık iyiki varsınız a.s.

sağol açıklaman için zaten buay sonunda doktora gideceğim ama bu ay bunu denemek istiyorum kısmet belki tutar sırnaşık şey hakkımızda hayırlısı

kızlar bu keçi boynuzu pekmezi marketlerde varmı yoksa onuda aktardan mı alıcaz

kadınlar kulübü sayesinde adaçayı ve keçi boynuzu pekmezinde artışlar olmuştur sanırım.... bu ay ikisinide kullanıyoruz bakalım hayırlısı allahtan artık... beyazbulutçum pekmez marketlerde satılıyo ama harnup olarakta geçiyor adı bulabilirsin

teşekkür ederim henüz bu ikinci ayım ama fazla beklemek istemiyorum biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış sağol cevabın içina.s.

valla benim 8. ayım bitti sen daha yeni sayılırsın belkide hemen tutar bu ay hamiş olursun

kızlar allah tez vakitte hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla umarım en kısa zamanda burda güzel haberlerimizi görürüz allah büyüktür

kızlar ben 2ay sonra çalışmalara başlamayı düşünütorum allah nasip ederse bebek için .8 aylık evliyim bana ne önerirsiniz.fikirlerinize ihtiyacım var ayrıca çok endişeleniyorum gerçekten ya olmazsa diye eşimi üzmek istemiyorum o yüzden ona söylemedim bile.bir iki ay bi söylemeden deneyeyim diyorum ne dersiniz?

canim benim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim zaten bu listeden sonra isallah hepimiz hamis olacaz ve bu listedeki hamisler olarak devam edecez ve bebislerimizi anlatacaz allah herkesin yardimcisi olsun umarim herkesin gonlune gore verir yuce rabbim

BEKLEMEDE OLANLAR

cokolino..................6mart
elif26.......................22mart
guley......................22mart
gonulcelen..............22mart
runhas.....................24mart
cidy........................24mart
birgül38...................24mart
ceylin35..................25 mart
gamzeli....................25mart
bernis.....................25mart
mavi rüya................25mart
baturnuray...............25 mart
seyma88..................25 mart
AHURA MAZDA.........25 mart
doga6.......................25mart

YENI LISTE
aysegül34................26mart
elizabethtown...........26mart
gurbet gelini.............26mart
haziran na................27mart
sselda.....................27mart
prensesim................27 mart
haziran_na..............27mart
sibel.mtlu...............27mart
armus.....................28mart
seyra.....................28mart
latifeelif.................28mart
ALDARA................28 mart
türlü türlü................29 mart
barin.....................29mart
nur82....................29 mart
nihal1981...............29mart
melih.....................30mart
umutgezgini.............30 mart
kuzu........................30mart
senliyurt..................30mart

NİSAN LİSTEMİZ

KANCICEGIM.......................................1 NISAN
SUZIDIL........................................... ...3NISAN
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN
PETEKNUR.......................................4 NİSAN
BEDEF............................................. .4NISAN
EMINEILCIN.......................................4 NISAN
ESRAKO...........................................5 NİSAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
BUBUŞ............................................. 5 NİSAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN
BENSSENB.....................................::8NI SAN
FINDIK80.......................................... .10NİSAN
ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN
XNAZANX........................................... .1 2 NISAN
DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN
EVRIM............................................. ...13 NISAN
VAVELYA........................................... .13NISAN
BALLIM53......................................... .14 NISAN
MITAKU............................................ .:15NISAN
NEFISEM........................................... .16NISAN
BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN
BAHARCIK......................................... .17 NISAN
ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN
ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN
CIDY.............................................. .......19NISAN
EMELİKO........................................... .20 NİSAN
BIRGUL38............................................21NISAN
LORA.............................................. ....24NISAN
CANIMINICI........................................ ...24NISAN
GÜLEY............................................. ....:24NISAN
BALLITATLI........................................ .....25NISAN

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
CIMBOMLU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
FATER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZEYNOO24::::::::::::::::::::::::::::::::
GULAY_DA:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASLIHANXX:::::::::::::::::::::::::::::::::::
NESHE1976::::::::::::::::::::::::::::::::
ACHEL10:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASORTIE::::::::::::::::::::::::::::::::::
AREGON:::::::::::::::::::::::::::::::::::
H:MINE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KARAMIO:::::::::::::::::::::::::::::::::::

BIRGULCUM EKLEDIM CANIM HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA CANIM BENIM

kıslar yarın gece kayınvalidemle görümcem geliyor...malum görümcem 1 martta doğum yaptı kayınvaldemde 1 aydı onun yanındaydı...bebişide getiriyorlar....bakalım benim duygularımı önemseyen olacak mı...metanetli olmaya çalışıyorum...kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum....

temizlikçi tuttum yarın kayınvalidemin evini temizleticem.....gece gelecekleri için yemek falan yapıcam.....

ama aynı zamanda yarın benim doktor kontrolm de var bakalım benim yumurtalar ne alemde görücesss....heyecanlıyım......doktora akşam 7 de gidicem....ondan sonrada izmire gidicez eşimle havaalanına görümcemle kayınvalidemi karşılamaya.....

evet canım bende 2 aydır aynı şeyi yaşıyorum.1 senedir aynı ilaç ve iğneleri kullanıyorum ama son iki ayda karşılaştığım ağrı ve kanamayla hiç karşılaşmamıştım...2 aydır aynı şeyi yaşıyorum..bu ay doktorum açıkladı bana...2 çeşit düşük varmışşş...1) yumurta dölleniyo tüplerde ve rahime iniyo ama rahimde tutunamıyo ve bu adet kanamasıyla birlikte atılyo...bunun sebebini de doktorum anlattı bana..korkma bu tip düşük genetik bişey deiğil dedi bana..mesela bazen kromozom sayıları birbirini tutmuyomuşşşsağlıklı bi döllenme ve gebelik için vücudun okadar kusursuzca hazırlanması gerekiyomuş ki....biz bunun farkında deilmişiz....doktorum bana dediki "" BAZEN DOĞA GEBELİKLERİ MÜKEMMEL OLMADIĞI GEREKÇESİYLE KENDİLİĞİNDEN İPTAL EDERMİŞŞŞ...İŞTE SENİN YAŞADIĞIN BU """ dedi doktorum bana. 2) ikinci tip düşük ise adet gecikmesi yaşanıyo gebelik olduğu tahlillerde çıkıyo ama ondan sonra genetik veya genetik olmayan içsel veya dışsal faktörler yüzünden düşüyo...işte bu sebepten hem üzülüyorum hem de kendimi teslli ediyorum çünkü hamile kalabiliyorum ama neden bebeğime kavuşamıyorum diye soruyorum bazen de o zamanda belki gebeliğim devam etseydi sağlıksız olacaktı diye teselli ediyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…