- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
SUDENAZCIĞIM adaçayına bugün başladım adetimin dördüncü günü bi faydası olurmu birde keçi boynuzu pekmezinin gerçekten sperm sayısını artırdığı doğrumu eşimin ne zaman içmesi lazım benim adetim bittikten sonramı yoksa oda bugünden başlasınmı biraz fazla soru sordum ama cevaplarsan sevinirim sana zahmeta.s.
SUDENAZCIĞIM adaçayına bugün başladım adetimin dördüncü günü bi faydası olurmu birde keçi boynuzu pekmezinin gerçekten sperm sayısını artırdığı doğrumu eşimin ne zaman içmesi lazım benim adetim bittikten sonramı yoksa oda bugünden başlasınmı biraz fazla soru sordum ama cevaplarsan sevinirim sana zahmeta.s.
vay maaşşallah sağol canım inşaallah hepimiz nisan ayı hamişleri oluruz tabi hayırlısı ile inşaallah benim eşimde sever gerçi normal bildiğimiz pekmezden arasıra yiyo bunun tadı nasıl bilmiyorum çok sağol canım sana zahmet banada bu takvimlerden göderebilirsen sevinirim şimdiden tşkler
hamile olana bütün arkadaşları tebrik ediyorum.a.s.a.s.allah sağlıkla kucaklarına verir insallah.kızlar sayenizde adacayını öğrendimm ve her gün 2 kupa içiyorum.:içelim:1 ay olmak üzere.lora cım beni listeye eklediğin için çok sağol.insallah en kısa zamanda hamiş listesine de eklersin canımsırnaşık şeyve insallah tüm listedekiler hamiş olurda loracım sen bu kez bebişlerin doğum listesini yaparsın:teytey::dance:
canim evet ben lnceki hamileligimi bu hesaplayicilardan yararlanarak yapmistim yani bebegim öyle olmustu.hesaplaycinin verdigi gunlerde iliskiye girersen ki o gunler gebe kalman acisindan cok yuksek olanl gunler ,o zaman sansini artirabiliyorsun .
gercekten ben dusuk yaptim ve dr 3 ay korun dedi ve ben yine bu hesaplayicilardan yararlanarak korunuyorum 3 aydir da hesapladim hamile kalmadim guvenilir bence...
sağol açıklaman için zaten buay sonunda doktora gideceğim ama bu ay bunu denemek istiyorum kısmet belki tutar sırnaşık şey hakkımızda hayırlısıbeyazbulut internet sitelerinde uç adet tarihi yazılıp bulunan ovulasyon gunleri normal standart lar yani elbette bir çok kisinin o gunlerde yumurtası catlıyodur ancak bazı istisnalar var. mesela benn 27 gunde bir adet oluyorum ordaki hesaplara goree 13 yada 14 gun ovulasyon olması gerek bense ikiaylık dr kontrollerimden anlıyorumki ben 17. gun ovulasyon yasıyorum. bir baska arkadasım ad et bitiminden bir hafta sonra oluyormus. yani sunu unutma ki ordakiler genelleme herkesin bunyesi ayrı çocuk yapmak için en garanti yol adet bitiminden birkaç gun sonradan baslayıp neredeyse bir sonrkaki adete kadar mumkunse hergun tabi bu zor biliyorum:)) en azından ovulasyon denen gunlerde hergun diger gunlerde gun asırı iliski. ben ilk uç ay bu sekli ovulasyon gunlerine bakarak calıstım ve ovulasyona bir gun kala kestim kızım olması için bir oglum var çunku ve bu sartlarda tutması imkansızmıs zaten 12. gunden 17. gune sperm kalması içerde mumkun değil guibi. iste boyle. hamile arkadaslarda teyit edeceklerdir her gun yapanlar yada sıkca gun asırı da olsa uzun sureli ilsk deneyenler genelde hamile su anda.
bol sans.
kadınlar kulübü sayesinde adaçayı ve keçi boynuzu pekmezinde artışlar olmuştur sanırım.... bu ay ikisinide kullanıyoruz bakalım hayırlısı allahtan artık... beyazbulutçum pekmez marketlerde satılıyo ama harnup olarakta geçiyor adı bulabilirsin
hamile olana bütün arkadaşları tebrik ediyorum.a.s.a.s.allah sağlıkla kucaklarına verir insallah.kızlar sayenizde adacayını öğrendimm ve her gün 2 kupa içiyorum.:içelim:1 ay olmak üzere.lora cım beni listeye eklediğin için çok sağol.insallah en kısa zamanda hamiş listesine de eklersin canımsırnaşık şeyve insallah tüm listedekiler hamiş olurda loracım sen bu kez bebişlerin doğum listesini yaparsın:teytey::dance:
valla benim 8. ayım bitti sen daha yeni sayılırsın belkide hemen tutar bu ay hamiş olursun
canım nasılsın biraz daha iyisin inşallah... bak yalnız değilsin en azından hamile kalabiliyorsun bu da güzel bişey... aynı belirtileri yaşamıştık seninle... geçen ay ki belirtilerimden en önemlisi göğüs belirtisi bu ay bende hiç yok adetime az kaldı ama yok karnımın alt tarafı ağrıyor bu ay ... ve benim geçen ay adetimde çok yoğun kanamam oldu ve parça parça kan gitti.. belki bende hamileydim adet kanaması ile gitti diye düşünüyorum.. çünkü çoğu kadın hamile olduğunu öğrenmeden adet kanaması ile düşük yapıyormuş.. bunuda yeni öğrendim.. inşallah nisan ayında yine hamiş olursun tabi bende ve isteyen herkes....a.s.