mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

sudenaz sen daha adet olmadinmi cnm kacinci gun oldu gecikeli

olmdım canım..pek olcak gibide değil zaten..12 gün geçti ...bi adet belirtim bile yok..menepozamı girdim nedir? CADIARZU

pazartesi randevu aldım gidicez bakalım neymiş derdimiz....

kızlar meraba ben 2 gün önce dayanamadım tes yaptım ama saklamak için hatıra olarak çift çıktı çizgi babamızla beraber çok sevindik:)

olmdım canım..pek olcak gibide değil zaten..12 gün geçti ...bi adet belirtim bile yok..menepozamı girdim nedir? CADIARZU

pazartesi randevu aldım gidicez bakalım neymiş derdimiz....

canim belki biliyosundur ben iki dusuk yaptim ikinci hamileligimde adetten on gun gectikten sonra ancak testte cikmisti benim ablamda 20 gun gecmesine ragmen idrar testince cikmamis sonra ancak kan tetiyle belli olmustu umarim sendede oyle olur umarim senin bir sorunun olmaz bize haber verirsin doktordan sonra olurmu hayirli haberlerle gelirsin isallah

valla böyle şeyler söyleyince tekrardan umutlanmaya başlıyorum....en son 8. günde yapmıştım negatifti..elimdeki son testti...dr. a gidene kadar bi daha bakmıycam dedim...moralim bozuluyor...

mutlaka haber veririm canım..Şeniz

dimi ama sayfayı açtım japonca yazıyordu o sayfaya girdim ama?

dimi ama sayfayı açtım japonca yazıyordu o sayfaya girdim ama?

şekerim valla biri rusca diyo biri japonca ..ben nece yazdıklarını çözemedim..ama çok basit...1-2 denemede yaparsın...yaptığın takvimin adresini kopyalayıp kontrol panelinden detay bilgi düzenleye giriyosun..ordaki kilo doğum takip kısmına yapıştırıyosun..bu kadar..vaktim olsa ben sana yapardım ama birazdan çıkıcam..yapamazsan yarın özel mesaj at..hallederiz şekerimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…