- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
ya kizlar banada yapin su takvimi yapiyorum yapiyorum olmuya offfffffffffffffffffffffffffff
yav senin mesajlar hep ileride çıkıyo....geri mesajlara bak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kizlar banada yapin su takvimi yapiyorum yapiyorum olmuya offfffffffffffffffffffffffffff
ya yapiyorum yapistiriyorum ama sonuc yak iste kac kere denedim olmadi olmadiiii
he yaavv bende anlamadim benimle birlikte sayfalarda kafayi yedi heheheh
ah canım benimmmmmm........ sen ne takvimi yapcan söyle bakim......CADIARZU
şekerim valla biri rusca diyo biri japonca ..ben nece yazdıklarını çözemedim..ama çok basit...1-2 denemede yaparsın...yaptığın takvimin adresini kopyalayıp kontrol panelinden detay bilgi düzenleye giriyosun..ordaki kilo doğum takip kısmına yapıştırıyosun..bu kadar..vaktim olsa ben sana yapardım ama birazdan çıkıcam..yapamazsan yarın özel mesaj at..hallederiz şekerimyerimseniben
sen nerede takıldın onusöyle....takvimi yaptında kayıtmı yapamıyon??
yav senin mesajlar hep ileride çıkıyo....geri mesajlara bak...
yapamazsanda çok takılma canım...sen bana ver nikah tarihini ben güzel bi tane yaparım..özeline mesaj atarım....şimdi 10 dkkaya çıkıcam çünkü...yerimseniben
yapamazsanda çok takılma canım...sen bana ver nikah tarihini ben güzel bi tane yaparım..özeline mesaj atarım....şimdi 10 dkkaya çıkıcam çünkü...yerimseniben
nefisecim canim ben de Almanya da yasiyorum istersen soruna cvp vereyim:ben Lidl marketinden aldim ustunde kirmizi adacayi resmi var ve adi:HAGEBUTTEN TEE...Lidl a bakarsan orda var canim insallah isine yarar...
loracim sana bir sey sorucam.sende almanyada yasiyormussun.adacayi nerde bulunur?almanca ismi nedir ?BIR BILGIN VARMI:
loracim sana bir sey sorucam.sende almanyada yasiyormussun.adacayi nerde bulunur?almanca ismi nedir ?BIR BILGIN VARMI: