arkadaslar ben bir kac gun icinde kesin adet oluyorum nerdenmi biliyorum?cunku isi takibi yapiyorum.bugun isim dusmus malesef yani kesinlikle hamile degilim saglik olsun herseyde bir hayir vardir artik adet olayim nisan ayi adet gunumu eklerim herkes icin hayirlisi olsun
kızlar bu ay 4 gün geçikmeli olarak bugün adet oldum yeni tarihim 18 nisan artık ümidim yok
sudenazcığım şu evlilikle ilgili tatlı bir çizelge koymuşsun ya onu bebek için de koyuyorlar ben bunları bir türlü beceremedim bulamadım, nereden yapıyorsunuz onları bilgi verebilir misin canım
gurbet gelini neden korunacaksın bu ay olmassa ?
korunmazsam ve hamile kalirsam ya dogum ya dugune dek gelecek yada ucagin yasakli oldugu doneme
kızlaarr benim adet tarihim 25 mart,ama dayanamayıp bugün test yaptım....tabiki sonuç her zamanki gibi negatif...acaba acelemi ettim,yoksa gerçekten negatif mine adet belirtisi,ne de başka bir belirti yok...
bence erken yapmışsın....ne olur ne olmaz .......artık olmaz diye bişey yok....bekle adetini..ümitsizliğe kapılma hemen...bak benim bugün günüm geçeli 12 gün oldu hala testler negatif çıkıyor...ben bile yinede bi ümit diyorum...pzt doktora gidicem artık bakalım...:içelim: