mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

sudenazcim zahmet olmazsa banada bi tane o cizelgelerden yapabilirmisin
cok istiyorum ama beceremedim boyle konularda biraz beceriksizimde
en son adet tarihim 10 subat

gurbet gelini ben olsam bende korunmam sanırım çok sabırsız bir insanım dugune de gitmek isterim ama korunmayada gonlum razı olmaz ay bilmiyorum napardım
korunmayıp zaten olmuyor sansa hani de diyeblirdim olmadıkca hani hem uzulup her ay hemde ay iyi bari diyebilirsni:)

mesela benimde çocukluk arkadasım agustos un sonhaftası evleniyor ve ben nikah sanhidi olacagım. 8 aydır bebek için ugrasıyorum ilk ay olaydı mayıs ortası dogacaktı ve ben birkaç aylık anne olarak sisman olarak nikahta olcaktım:) sonraları olmadıkca bu ay olursa tam nikaha denk gelcek belkide hast de olurum sahit olamam nikahada gelemem derken hiç bir iolmadııı veee geldik nerdeyse nisana ve agustosa çok az kaldı belkide ben hiç hamile kalamamıs olcam iyiki hiç korunmamısım dedim. ama biryandnada koca karınla hantal hamile olarak 8 aylık iken falan sahit olamyacagım için sevnidim bu ay kalırsam sayet 4-5 aylık sirin hamile olcam o da guzel :) ama bende yaz tatilin dusunuyorum okul kapanır kapanmaz yazın tatile çıkıyoruz vev uç aylık donem olursa yola gitme derse dr falan naparım çıldırırım

loracığım senin derecen kaçtı kaça düştü bu kadar eminsin adet olacağından bana yazarmısın canımfisfisfis

canim kusura bakma ancak girebildim siteye atesimi heray olcerdim ben zaten normalde 36.7 ve ustu cikmasi lazimdi hamileysem ama dun olctugumde 36.5 dusmus o yuzden adet olacagimdan cok eminim bu konuda sormak istedigin ne varsa sor anlatayim canim

canim ben senin yerinde olsam kesinlikle korunmazdim cunku herseyde bir hayir var sonucta 2-3 ay az bi zaman degil engel cikacaksa bir sekilde gidecegin zamanda cikabilir tabiki yinede senin kararin ama dugun icin bir sekilde bir cozum bulursun ama cocuk kolay olmuyor hakkinda yinede hayirlisi olsun cnm

sudenaz ben bu fertilytfriend sitesine uye olamıyourm ? uyelik davetle falanmı oluyor ? tam anlayamadım ?
uye olmadanda cetvel yapılamıyor tabiki

canim kusura bakma ancak girebildim siteye atesimi heray olcerdim ben zaten normalde 36.7 ve ustu cikmasi lazimdi hamileysem ama dun olctugumde 36.5 dusmus o yuzden adet olacagimdan cok eminim bu konuda sormak istedigin ne varsa sor anlatayim canim

HIM ANLADIM BENİMDE 36.9'DU HEP SONRA 36.7 OLDU TEKRAR 36.9 OLDU ŞİMDİ 36.5 O ZAMAN BENDE ADET OLUCAM DEMEKTİR NEYSE HAYIRLISI ARTIK KISMET NE YAPALIM SABREDECEZyerimseniben

hımm bir deneyelim bakalım şimdi şu verdiğim adresi kopyaladım, kontrol paeline gidecem, kilo doğum takip kısmına yapıştıracam bakalım olacak mı doğru anlamış değil mi?

loracığım bende ilk defa bu ay denedim bu ısı olayını dedim inşaallah işe yara desene yine olmadı

ya ben normalde her ay 3 bilemedin 2 hatta 5 gün bile erken oluyordum budefa geciktik sanki yani ben size 25 mart yazdırdım ama 22 il e23 mart arası olmuştum işte ondan biraz teredütteyim

heyoooo yaptım nasıl olmuş :)):dance: teşekkür ederim sudenazcım ellerinie sağlık teyzesi çok güzel oldu a.s.

sudenazcim zahmet olmazsa banada bi tane o cizelgelerden yapabilirmisin
cok istiyorum ama beceremedim boyle konularda biraz beceriksizimde
en son adet tarihim 10 subat

valla şidi farkettim mesajını..

yaparım tabi canım...sen ne takvimi istiyosun önce onu söyle bakim...

sudenaz ben bu fertilytfriend sitesine uye olamıyourm ? uyelik davetle falanmı oluyor ? tam anlayamadım ?
uye olmadanda cetvel yapılamıyor tabiki

canım ben ordan yapmıyorumki...7910.org dan yapıyorum..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…