tatlım istersen sanada yapayım bana son adet gününü yaz güzel bi tane yapayım..dün fater ınkinide ben yaptım....:1hug:
gerçekten mi güzelim ay çok sevinirim. çok iyi olur. son adet günüm 1 şubat hadi bekliyorum
gerçekten mi güzelim ay çok sevinirim. çok iyi olur. son adet günüm 1 şubat hadi bekliyorum
loracığım senin derecen kaçtı kaça düştü bu kadar eminsin adet olacağından bana yazarmısın canımfisfisfis
belki yanlis dusunuyorum bu konuda ama fikir verirsenizde sevinirim arkadaslar belki biliyosunuzdur benim ailem norvecte ve yilbasina abim evlenecek dugunu norvecte olacak ve ben 2-3 ay icinde hamile kalirsam dogum dugune dek gelecek e ben gidemiyecem ailenin en kucugu benim iki tane abim var bekar simdide benim buyugum evleniyo orda olmayi cok istiyorum bebegide cok istiyorum ailemde orda yalniz annemi boyle bi gunde yalniz birakmak istemiyorum bende care olarak 2-3 ay korunmayi dusundum =(
canim kusura bakma ancak girebildim siteye atesimi heray olcerdim ben zaten normalde 36.7 ve ustu cikmasi lazimdi hamileysem ama dun olctugumde 36.5 dusmus o yuzden adet olacagimdan cok eminim bu konuda sormak istedigin ne varsa sor anlatayim canim
kontrol panelinden detay bilgileri düzenleye gir.sayfanın sonundaki kilo doğum takip kısmına bu linki yapıştır
http://ticker.7910.org/an1cCp90amB0010MzEwYnw0MzU2NjdkYXxCRVlBWiBNRUxFS1wnaW4gQkVCSVNJ.gif
önce linki aç...adres kısmını kopyala onu yapıştır canım...sanada hayırlı olsun takvimin:1hug:
HIM ANLADIM BENİMDE 36.9'DU HEP SONRA 36.7 OLDU TEKRAR 36.9 OLDU ŞİMDİ 36.5 O ZAMAN BENDE ADET OLUCAM DEMEKTİR NEYSE HAYIRLISI ARTIK KISMET NE YAPALIM SABREDECEZyerimseniben
loracığım bende ilk defa bu ay denedim bu ısı olayını dedim inşaallah işe yara desene yine olmadı
heyoooo yaptım nasıl olmuş :)):dance: teşekkür ederim sudenazcım ellerinie sağlık teyzesi çok güzel oldu a.s.
sudenazcim zahmet olmazsa banada bi tane o cizelgelerden yapabilirmisin
cok istiyorum ama beceremedim boyle konularda biraz beceriksizimde
en son adet tarihim 10 subat
sudenaz ben bu fertilytfriend sitesine uye olamıyourm ? uyelik davetle falanmı oluyor ? tam anlayamadım ?
uye olmadanda cetvel yapılamıyor tabiki