- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
sudenazım peki neyi bekliyorsun hala
arkadaslar ben bir kac gun icinde kesin adet oluyorum nerdenmi biliyorum?cunku isi takibi yapiyorum.bugun isim dusmus malesef yani kesinlikle hamile degilim saglik olsun herseyde bir hayir vardir artik adet olayim nisan ayi adet gunumu eklerim herkes icin hayirlisi olsun
arkadaslar ben bir kac gun icinde kesin adet oluyorum nerdenmi biliyorum?cunku isi takibi yapiyorum.bugun isim dusmus malesef yani kesinlikle hamile degilim saglik olsun herseyde bir hayir vardir artik adet olayim nisan ayi adet gunumu eklerim herkes icin hayirlisi olsun
güzelim bişey beklemiyorumki zaten...3 haftadır pazar izin kullanıyorum,diğer günler full çalışıyorum.oyüzden gidemedim..önümüzdeki pazartesi izin verdiler,ona görede randevu aldım...elimde olsa şimdi gidicemya mümkün değil işte napalım?
çok sabırsızlanıyorum bende..acaba niye böyle oldu diye....:içelim:
şu ısı olayını bi ben çözemedim haa..nerden nasıl yapılır bu şey????sırnaşık şey
loracım üzülme sakın :teselli:.....hem kan görmeden konuşmayalım lütfen aaaaaa.....fisfisfis
Loracım üzülmedim dersem yalan olur, ama hayırlı böyleymiş Allah en doğru zamanı biliyordur. Zaten sen söylemiştin :) Neyse Nisan ayı hamişler listesinde göreceğiz inşallah seni :teytey:
herşeyin hayırlısı loracım ,demekki henüz zamanı gelmemiş...
inşallah nisanda güzel haberlerini alırız...
arkadaşım benide mart hamişlerine eklermisin
dün ögrendim canım ya çok farklı bi duyguymuş test yaptım pozitif çıktı inanamadım akşam bi daha yaptım tekrar pozitif çıktı çok heycaqn verici allah tüm isteyenlere nasip etsin