- 23 Şubat 2008
- 113
- 0
VE YİNE HÜSRANNN...ACI SON....ADET OLDUM BUGÜN..GÜZELİM BENİDE BEKLEMEDEKİLER LİSTESİNDEN SİLİP 13 NİSAN A YAZARMISIN??
arkadaşlar merhaba benim adet tarihim 15 marttı hala olmadım daha önce hiçbir belirtim yoktu ve adet tarihim hiç sapmaz arada bir kasıklarıma sancı giriyo tamam hastlandım ditorum olamıyorum böyle olan varmı hiç bana yardımcı olabilirmisiniz:1no2:
günaydın sudenaz inşallah hamişsindir ama bende geçen ay öyle oldum ama kistti umarım sende değildir bide benim ara ara lekelenmeler tarzında oluyodu senin hiç yokmu:uhm:
sudenaz 8gunun gecmis hamile sindir belki,yerinde olsam hemen bi test alir bakardim,benim ilk gebeligimde reglimin 9 uncu gunu belirdi cizgi ,benimde bugun regl gunum,bekliyorum ama ne gelen varr ne giden,normalde hic sasmazdi hatta reglden 2 gun once leke gelmeye baslardi,oda yok anlamadim gitti valla,
evet cikmamisdi hatta 8 incigun test alip esime süpriz yapacakdim test negatif cikmisdi sonra esime dedim ne yazikki hamile deilmisim diye 9 uncu gunu tekrarladim testi o zaman cikmisdi ,,insallah sendede cikara.s
amin canım inşallah..yarın bi daha deniyeyim bari...:içelim:
günaydın sude nasılsın canım sen tedavi oluyomuydun