mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

yok canım tedavi olmuyorum...rahim filmi falan çektirdim herşey normal demişti dr.

çalışıyoruz bizde işte napalım canım..:sm_confused:

canım ben genelde düzünsüz olduğum için dr a sormuştum günüm geçerse ne zaman geliyim diye o da 5 gün bekle gel demişti bence sende git dra eğer hamişsen inş öledir çabucak öğrenirsin değilsenki beklemene gerek kalmaz ilaç veriyolar ve adet oluyosun beklemek pek bi fayda getirmez canım bence dr git

canım ben genelde düzünsüz olduğum için dr a sormuştum günüm geçerse ne zaman geliyim diye o da 5 gün bekle gel demişti bence sende git dra eğer hamişsen inş öledir çabucak öğrenirsin değilsenki beklemene gerek kalmaz ilaç veriyolar ve adet oluyosun beklemek pek bi fayda getirmez canım bence dr git

biliyorum canım elimde olsa şimdi gidicem ama izin günüm pazartesi beklemek zorundayım malesef...:sm_confused: :içelim:

sürekli bebeği düşünmek adet gününüde şaşırtıyo...bende nisanın 5 ini bekliycem artık...inşallah hepimizden hayırlı haberler duyarız...BEKLİYORUZZ

kıssslarr slm ancak girebildim nete...sabahtan çok sancım oldu...gece desen ona kezaaa...tam dalmışım gece sabah ezanıyla bi sancı oturdum ağladım yatakta hüngür hüngür,bugüne kadar hiç böle olmamıştı sancım...eşim uyandı ben ağlarım o ağlar..onunda elinden bişey gelmiyo..bana sıcaksu torbası falan hazırladı...belimi ovarken sızmışım....tabi gün ağarmıştı en son....ayıptır sölemesi saat 11 de kalkınca duşa girdim,gezmeye gidecektim bugün,duştan çıktıktan sonra giyinirken banyoda bir kan boşaldı aniden bacaklarımın arasından afedersiniz sanki idrar gibi şook oldumm....napacağımı şaşırdım...noluyor bana böle anlayamadım...şimdi yine kasığımda termofor la geziyom....

saat 7 de doktora gidicem..bugün 3.günü adetimin...bu ay büyük ihtimal aşılama yapıcakkkk....bakalım ne dicek bugün bana doktorum muzocum..

Gecmis olsu, umarim onemli birsey degildir.

Benim adet gunum 30 Mart, daha cok var ama bende hicbir belirti yok, o lekelenme falanda yok. Zaten biliyordum...:KK43: Bu ay da kaldi..! Offffffffff

kıssslarr slm ancak girebildim nete...sabahtan çok sancım oldu...gece desen ona kezaaa...tam dalmışım gece sabah ezanıyla bi sancı oturdum ağladım yatakta hüngür hüngür,bugüne kadar hiç böle olmamıştı sancım...eşim uyandı ben ağlarım o ağlar..onunda elinden bişey gelmiyo..bana sıcaksu torbası falan hazırladı...belimi ovarken sızmışım....tabi gün ağarmıştı en son....ayıptır sölemesi saat 11 de kalkınca duşa girdim,gezmeye gidecektim bugün,duştan çıktıktan sonra giyinirken banyoda bir kan boşaldı aniden bacaklarımın arasından afedersiniz sanki idrar gibi şook oldumm....napacağımı şaşırdım...noluyor bana böle anlayamadım...şimdi yine kasığımda termofor la geziyom....

saat 7 de doktora gidicem..bugün 3.günü adetimin...bu ay büyük ihtimal aşılama yapıcakkkk....bakalım ne dicek bugün bana doktorum muzocum..

canım cok gecmıs olsun..sıcak suyu fazla koyma ıstersen belkı oda kanamayı artırmıs olabılır..ınsallah kotu bırsey yoktur canım..ıyı haberlerını beklıyoruz..sevgıler..

canim inan senin adina cok uzuldum isallah kotu bisey yoktur durumundan haberdar et bizi tamam mi cnm gecmis olsun

doktordan geldim şimdi kısslar...muayene etti alttan ultrasonla baktı..klomene yarın başla günde 2 kez 6 gün kullanacaksın dedi....ayın 27 sinde kontrole gidicem tekrar...bu arada doktor bana bişeyler anlatırken aklımdan binbir türlü şeytanlık geçiyor..içimden diyorum ki "ben bu ay adaçayını içeyim bolcana ,kuru incirin arasına pul biber koyup yiyeyim ,birde bol tarçın yiyeyim.....ee bide üzerine spor yapayım sen 10 gün sonra gör benim yumurtaları...aklın duracakkk"" diyorum tabi içimden....

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

evrimcim hayirdir okuyunca sok oldum ya sen hamilemisin kanama geldi yazmisin merak ettim canim
umarim onemli bisey yoktur ya insallah hersey istedigin gibi olur canim gecmis olsun

kıslar yaa ben kafayımı yiyorum yavaştan...kendi kendime konuşmaya falan başladım...Allahım aklımı koru yarabbimm..

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

saol canım iyiyim şimdilik sancı gelmediği sürece...duygusala bağlamanın bi anlamı yok anladım o yüzden bende kendimle falan dalga geçiyom işte...bakalım ne zamana kadar böle kalmayı becerebilecem :)))))))))))

evrimcim hayirdir okuyunca sok oldum ya sen hamilemisin kanama geldi yazmisin merak ettim canim
umarim onemli bisey yoktur ya insallah hersey istedigin gibi olur canim gecmis olsun

yok değilim canım düşük yapmışım muhtemelen bu ay...doktor bu düşük genetik sebepli falan deil üzülme dedi...herkesin başına gelebilir...sen moralini sakın bozma...doğa mükemmel olmadığı gerekçesiyle bazı gebelikleri sonlandırabiliyor kendiliğinden dedi doktorcuğum muzocumm..işte böle yanii..bende kafayı kırdım atık kendi kendimle dalga geçiyom kendi kendime konuşuyom...

yok değilim canım düşük yapmışım muhtemelen bu ay...doktor bu düşük genetik sebepli falan deil üzülme dedi...herkesin başına gelebilir...sen moralini sakın bozma...doğa mükemmel olmadığı gerekçesiyle bazı gebelikleri sonlandırabiliyor kendiliğinden dedi doktorcuğum muzocumm..işte böle yanii..bende kafayı kırdım atık kendi kendimle dalga geçiyom kendi kendime konuşuyom...

inan cok uzldum cnm uzme canini diger aya isallah hamileiym diyeceksin

kızlar iyi akşamlar. benim adet tarihim 14 marttı. ama hala hastalanmadım. Kasıklarıma belime bir sancı giriyor hıh şimdi oldum diyorum yok gelmiyor. Ama aynı adet sancısı gibi. hatta söylemesi ayıptır lavobada zorluyorum kendimi kan gelsin de bu bekleyiş bitsin diye yok. Bugün test aldım çıkmadı bir şey. Aranızda bu durumu yaşayan varmı. Hamileysem göğüslerim neden ağrımıyor. Değilsem neden adetim gelmiyor. Bu bekleyiş bir işkence gibi....

X