yok canım tedavi olmuyorum...rahim filmi falan çektirdim herşey normal demişti dr.
çalışıyoruz bizde işte napalım canım..:sm_confused:
slm kızlar yarın bende test yaptırcam bakalım hayırlısı olur ıhsallah mart hamıs lıstesıne benıde alırsınız umarım
canım ben genelde düzünsüz olduğum için dr a sormuştum günüm geçerse ne zaman geliyim diye o da 5 gün bekle gel demişti bence sende git dra eğer hamişsen inş öledir çabucak öğrenirsin değilsenki beklemene gerek kalmaz ilaç veriyolar ve adet oluyosun beklemek pek bi fayda getirmez canım bence dr git
biliyorum canım elimde olsa şimdi gidicem ama izin günüm pazartesi beklemek zorundayım malesef...:sm_confused: :içelim:
kıssslarr slm ancak girebildim nete...sabahtan çok sancım oldu...gece desen ona kezaaa...tam dalmışım gece sabah ezanıyla bi sancı oturdum ağladım yatakta hüngür hüngür,bugüne kadar hiç böle olmamıştı sancım...eşim uyandı ben ağlarım o ağlar..onunda elinden bişey gelmiyo..bana sıcaksu torbası falan hazırladı...belimi ovarken sızmışım....tabi gün ağarmıştı en son....ayıptır sölemesi saat 11 de kalkınca duşa girdim,gezmeye gidecektim bugün,duştan çıktıktan sonra giyinirken banyoda bir kan boşaldı aniden bacaklarımın arasından afedersiniz sanki idrar gibi şook oldumm....napacağımı şaşırdım...noluyor bana böle anlayamadım...şimdi yine kasığımda termofor la geziyom....
saat 7 de doktora gidicem..bugün 3.günü adetimin...bu ay büyük ihtimal aşılama yapıcakkkk....bakalım ne dicek bugün bana doktorum muzocum..
kıssslarr slm ancak girebildim nete...sabahtan çok sancım oldu...gece desen ona kezaaa...tam dalmışım gece sabah ezanıyla bi sancı oturdum ağladım yatakta hüngür hüngür,bugüne kadar hiç böle olmamıştı sancım...eşim uyandı ben ağlarım o ağlar..onunda elinden bişey gelmiyo..bana sıcaksu torbası falan hazırladı...belimi ovarken sızmışım....tabi gün ağarmıştı en son....ayıptır sölemesi saat 11 de kalkınca duşa girdim,gezmeye gidecektim bugün,duştan çıktıktan sonra giyinirken banyoda bir kan boşaldı aniden bacaklarımın arasından afedersiniz sanki idrar gibi şook oldumm....napacağımı şaşırdım...noluyor bana böle anlayamadım...şimdi yine kasığımda termofor la geziyom....
saat 7 de doktora gidicem..bugün 3.günü adetimin...bu ay büyük ihtimal aşılama yapıcakkkk....bakalım ne dicek bugün bana doktorum muzocum..
evrimcim hayirdir okuyunca sok oldum ya sen hamilemisin kanama geldi yazmisin merak ettim canim
umarim onemli bisey yoktur ya insallah hersey istedigin gibi olur canim gecmis olsun
yok değilim canım düşük yapmışım muhtemelen bu ay...doktor bu düşük genetik sebepli falan deil üzülme dedi...herkesin başına gelebilir...sen moralini sakın bozma...doğa mükemmel olmadığı gerekçesiyle bazı gebelikleri sonlandırabiliyor kendiliğinden dedi doktorcuğum muzocumm..işte böle yanii..bende kafayı kırdım atık kendi kendimle dalga geçiyom kendi kendime konuşuyom...
evrimcimm manisanın neresinden canımm bende manisadayımm