- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
anladim cnm sakin uzulme umutlu olmaya devam et lutfen doktordanda isallah guzel haberlerle gelirsin hakkinda hayirlisi olsun
senden bunu beklemezdim lora:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ben daha adet olmadım beklemedeyim..bu iki oldu sildin gene....:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bide her gün söylüyorum bas bas bağırıyorum burda...10 mart bugün 7. günüm ve hala olmadım...:çok üzgünüm:
selam kızlar, geçen ay bebek için çalışmalar yaparken bir dua bulmuştum, ilişkiye girmeden hemen önce eşiniz okuyor bu duayı ve Allahtan bu ilişkiden bir bebek diliyor ve şeytanın ömür boyuncA bebeğinizden uzak kalmasını yaklaşamamasını diliyor. Allah yapılan her duaya innırım rabbimizin sesimizi duyduğunu biliyorum çünkü, o duayı evde buldum yine getirdim sizinle paylaşayım diye belki faydası olur, ben ilk defa geçen ay denedim işte hamile kalmasaydım devam ederdim okumaya sizlere de faydası olur inşallah. Aynen kitapta yazdığı gibi yazıyorum ben de:
Bismillah! Allahümme cennibna'ş-şeytane ve cennibi'ş-şeytane ma razektena.bu kadar arkadaşlar çok kısa bir şey, cinsi münasebet anı okunacak dua diyor, inşallah etkili olur, denemekten zarar gelmez a.s.
yaaa bende hamiş olmak istiyorum aşılam yapılacak inşallah benide yazın martta tabiki inşallah...hayırlısıyla
sagol beyazcim bu ay bizden gecti artik cunku coktan yumurtladim bile ama diger ay yapariz bunuda yeterki bebislerimize bisey olmasin
canım bu arapca nın türkçe mealinide yazarmısın lütfen bu arada hamişlik nasıl qidiyor
teşekkürler bu dua için denemekte fayda var çünkü allah tan ümit kesilmez ama bu gün ben ümitsizliğe düştüm 25 mart regl günüm ama hiç bişey hissetmiyorum yumurtlama zamanı sol tarafımda ağrı vardı artık yok:1no2:herkesin göğüsleri ağrıyo ama benim ağrımıyo, başım dönmüyo, midem bulanmıyo öyle çok fazla akıntımda yok bu ayda olmadı galiba çok üzgünüm hiç bişey hissetmiyorum kist varken bile daha çok şey hissetmiştim yine tutmadıııııııııı galibasenağlamasenağlamasenağlama
teşekkürler bu dua için denemekte fayda var çünkü allah tan ümit kesilmez ama bu gün ben ümitsizliğe düştüm 25 mart regl günüm ama hiç bişey hissetmiyorum yumurtlama zamanı sol tarafımda ağrı vardı artık yok:1no2:herkesin göğüsleri ağrıyo ama benim ağrımıyo, başım dönmüyo, midem bulanmıyo öyle çok fazla akıntımda yok bu ayda olmadı galiba çok üzgünüm hiç bişey hissetmiyorum kist varken bile daha çok şey hissetmiştim yine tutmadıııııııııı galibasenağlamasenağlamasenağlama
canim adet tarihini tam olarak yazmalisin tarih sirsina gore tutuyoruz listeyi